/ 8000 merkkiä käytetty
10602 - 19.12.2012 (arvosana: -10)

Vituttaa ihmiset, jotka aina joulun alla rääpii turpaansa siitä kuinka paljon ne vihaa joulua. Olkaa hyvät ja älkää viettäkö joulua, tarviiko sitä omaa mielipidettä naukua ihan kaikille? Joka ikinen vitun vuosi tulee esiin tää erilaisten lumihiutasten joukko, jotka tuntuu kokevan jotain omituista paremmuudentunnetta siitä, että toisinkun aivottomat lampaat, HE eivät pidä joulusta.

Arvatkaa mitä? Mä en juuri välitä vapusta. Täten mä oon vapun kotona datailemassa ja juomassa mehua. Tää on eka kerta kun ylipäätään mainitsen asiasta ääneen ja nyttenkin vaan asiayhteydessä.

Olkaa hyvät ja pitäkää läpenne kiinni. Ketään ei kiinnosta teidän fiiliksenne joulusta tai muistakaan juhlapyhistä, vaikka niin ehkä tykkäisittekin ajatella.
- Anonyymi

Kommentit

sonoppari kirjoitti...
Ei riitä tuo "älä vietä joulua jos harmittaa" Sitä paskaa kun tursuaa joka rööristä, ei siitä voi olla kuulematta tai näkemättä.
homotläskipask kirjoitti...
sama juttu halloween, vappu, juhannus ja mitä niitä nyt on.
Ainut syy miks niin monet suomalaiset "vihaa" joulua koska sillon ei oo soveliasta ryypätä.
Mut tekee ne sitä silti.
Ite en myöskään jaksa juhlia mitään muuta kun joulua. Ja joulunakin vaan syön jotain jouluruokaa ja katon telkkaria/oon koneella
alkup kirjoitti...
"Ei riitä tuo "älä vietä joulua jos harmittaa" Sitä paskaa kun tursuaa joka rööristä, ei siitä voi olla kuulematta tai näkemättä."

No sellasta se elämä tälläsessä yhteiskunnassa on. Aina tulee jotain mistä kaikki ei tykkää. Aikuinen ihminen ei ruikuta asiasta.

homotläskipask, mun mielestä on just ihanaa kun joulu ei oo mikään ryyppyjuhla :) Mulla on parhaat muistot joulusta, koska oon yrittäjäperheestä ja joulu oli tyyliin ainoo päivä vuodesta kun molemmat vanhemmat oli samaan aikaan koko päivän kotona ja sain hengata niitten kaa. Ehkä kaikilla ei niin auvoisia muistoja oo, mutta vituttaa kun tuntemattomien pitää kusta mun muistojen päälle valitt
sdfasfsdfsdfsdf kirjoitti...
Jep, sama vituttaa. Eritoten joululaulujen kamaluudesta valittavat kusipäät. Pistäkää sitten korvatulpat päähän ennen kuin menette kauppaan tai jotain, on se niin kamalaa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa