/ 8000 merkkiä käytetty
10740 - 5.1.2013 (arvosana: -33)

hohhoijjaa maanantaina inttiin hajoilemaan, nytkin jo hermostuttaa sen verran että seinille tekis mieli hyppiä. Pelkona on tulevat ihmiset ja tupakaverit kenen kanssa sitä aikaa joutuu 24/7 viettämään, jos he ovatkin täysmulkkuja sekä idiootteja, niin ole siinä sitten oma itsesi. HELVETTI. Niin ja lykätään tähän vielä se sosiaalisten tilanteiden jännittäminen niin hyväää tullooo!
- Cahill

Kommentit

tjaa kirjoitti...
menisit sivariin? :D
kk kirjoitti...
^ sivari on homoille
hah kirjoitti...
kimppasuihkussa saippuan pudotteleminenko on sitten heterojen hommaa?
juu kirjoitti...
sivari voi olla ehkä parempi vaihtoehto jos on sosiaalisten tilanteiden pelko tms.
rokanpoikanen kirjoitti...
hah: Selvästi olet sivarin käynyt, tai vielä keskenkasvuinen, jonka ei ole tarvinnut armeijaa nähdä. Suihkuissa on nykyään väliseinämät per suihku, että ihan samaan koppiin saat toisen ihmisen kanssa änkeä, jos kerran haluat munaa pyllyys. Tais tulla itku pojalle, kun joutui pari vauhtisäkillistä raahaamaan kevalta tavaraa kaappiin, pitämään niitä järjestyksessä, ja kun joutuu koko ajan tekemään jotain. Ja sitten kun vielä siellä komennettiin huutamalla, yhyy.

Armeija antaa kerran elämässä tapahtuvia kokemuksia, joita voi jälkeenpäin hyvillä mielin muistella, jos niihin vain myönteisesti ja avoimesti lähtee suhtautumaan, eikä ole se asennevammainen kaveri
mäyrä kirjoitti...
"Sivari on homoille". Ilmeesi kun skappari tai alikkisi paljastuukin jossain vaiheessa homoksi... mutta siis, toisaalta vaan parempi että kaikkein asennevammaisimmat jonnet käyvät intin, ei se ole helppoa heillekään ja ainakin saattavat kehittyä siellä edes hieman siedettävämmiksi henkilöiksi.
hah kirjoitti...
rokanpoikanen on varmaan skitsofreenikko kun ensin sanot että olen käynyt sivarin tai en armeijaa ollenkaan ja heti perään kirjoitat että itku tuli tavaraa raahatessa tupaan
rokanpoikanen kirjoitti...
hah: Taidat olla idioottikin kaiken lisäksi, kun kerran et ymmärrä minun antaneen MAHDOLLISIA vaihtoehtoja sille, mikä sai sut kommentoimaan tavallasi. Skitsofreenikko, hahhahhaa : DDd Ei kannata ruveta pätemään sivistyssanoilla, joita et ymmärrä. Tyhmäkin voi vaikuttaa viisaalta, jos ei avaa suutaan. Kannattaisi panostaa kieliasuun, sua ei uskois päivääkään yli 13-vuotiaaksi.
rokanpoikanen kirjoitti...
Pyydän anteeksi loukkaavaa puhetapaani, ei kannata välittää pikkujutuista.
2/12 sluk kirjoitti...
Nyt näin alkuun haluan kertoa käyneeni intin ennen kuin joku paavo tulee kertomaan kuinka hieno mesta se on, hei oikeesti! Siinä paikassa ei ole mitään hienoa. Toki jos haluat saada ämpärillisen huonoja muistoja ja ripauksen hyviä muistoja niin siinä tapauksessa. Se ei kuule yhtään auta sinua vaikka kuinka hyvän kasvatuksen olet saanut tai olet pärjännyt muuten elämässäsi niin kun tuonne joudut niin kaikki se saattaakin olla turhaa! Siihen se jääkin kun tajuat että heikoimmat pärjää tuolla todellisuudessa paremmin. Kyllä. Et arvaakkaan montako ruskea kielistä itse näin siellä kun olin. Skappareiden toimistossahan näitä ravasi ja harjoituksissa oikein paska haisi
2/12 sluk kirjoitti...
kun nämä avasivat suunsa.. Ja lisäystä vielä että kannattaa kaveerata tuolla vaikka kuinka vittumaiselta tuntuuki jonku pärstä. Sen kun muistat ettei kannata vihollisia hommata tuolla.
2/12 pst kirjoitti...
Vittu sodankylässä ei ollu saatana mitään "väliseiniä" suihkuissa. Aikamoista perseilyä se oli ja vitutus oli jokapäiväistä hupia ja leireillä oli mukavia multihuipentumia suksien ja ahkion kera vittu että vitutti.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa