/ 8000 merkkiä käytetty
10748 - 6.1.2013 (arvosana: -5)

Hmm. Vittu. Rupesin tässä miettimään unelmieni tyttöä, ja luulenpa ettei sellaista ole oikeasti olemassa. Hän olisi siis sellainen vähän ujo, ei kovin menevä. Omistaisi kuitenkin läheisiä kavereita, joiden kanssa voisin ehkä itsekin hengata. Minun seurassani hän olisi sitten rohkaiseva ja iloinen ja tukisi mua, kun on vaikeaa. Ulkonäöltään hän olisi sellainen söpö ja tyttömäinen. Ei paljoa meikkiä eikä paljastavia vaatteita vaan sellaisia vähän löysähköjä villapaitoja ja tavallisia t-paitoja ja kerrospukeutumista...

Hän olisi myös aika älykäs ja päättäväinen, mutta sängyssä alistuva, ei kuitenkaan huorahtavalla tavalla vaan söpösti ja kainosti <3 Mutta tällaista tyttöä tuskin on tai ainakaan Suomessa. Jos olisikin, niin jotenkin tuntuu, että hän ei silloin tykkäisi tytöistä ollenkaan, tai ainakaan minusta, epäsiististä ja rumasta rekkiksestä. Mutta, ainahan voi toivoa... :3
- Anonyymi

Kommentit

anonyymi kirjoitti...
VOI JUMALAUTA!:D tainnu jätkä kattoa taas jotain animepornoa?
kk kirjoitti...
^mikä vitun jätkä?
juu kirjoitti...
ehkä rimaa kannattaa vähän laskea. harvoin kukaan löytää omaa ihanne kumppania, riippumatta omasta suuntautumisesta.
joo kirjoitti...
Eipä tää musta mitenkään kauheen epärealistiselta kuulosta, mutta tuskin aivan tuollaista tuut löytämään. Oma asias on valitsetko ylsinäisyyden vai otatko vähäb epämieluisamman.
Kokemuksella kirjoitti...
On tuollaisia - minulla on :) Toki on huonot hetketkin, mutta kyllä ne kestää, kun muistelee sitä rakastumisen tunnetta ja sitä vaaleanpunaista - sopivan löysää - villapuseroa ja niiden läpi törröttäviä ... :)
Mamelukki kirjoitti...
Kuvailusi liippaa aika läheltä mua, hetero kylläkin olen. On meitä ihmisiä tässä maailmassa ihan kaikenlaisia. Älä luovu toivosta, mutta älä turru pelkkiin ihanteisiin. Epätäydellinen on täydellistä ja sitten kun sä kohtaat sen ihannetyttösi, se voikin olla aika erilainen kuin ajattelit.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa