/ 8000 merkkiä käytetty
10754 - 8.1.2013 (arvosana: -89)

Vittu kun en voi hankkia sterilisaatiota, koska sen ikäraja on 30 vuotta. Ei sillä että tuo raja minua rajana häiritsis, mutta pelkään, että jossain vaiheessa tätä varhaisaikuisuutta alkaa se kuuluisa biologinen kello tikittää.

Eihän sitä kukaan usko, kun nippanappa täysikänen sanoo, ettei halua lapsia. "Et voi tietää vielä. Joskus kuitenkin haluat." tulee aina. Jumalauta, kun se pointti ei ole pelkästään siinä, etten pidä lapsista. Vaikka kuinka rakastaisin omaa Jaakko-Petteriäni, niin olisin todella huono äiti. En ihmettelis, vaikka joskus äitysin lyömään lastani, jos käy niin paska säkä, että tulee vahinko enkä kykene luopumaan lapsesta.

On kaikille parhaaksi, etten minä lisäänny. Vaikka joskus hurahtaisin ja haluaisin lapsia, en kuitenkaan toivo itselleni tai lapselleni niin tuskallista kohtaloa.

Eipä tässä muu auta, kun väkisin pumpata kroppa täyteen hormoneja ja maksaa siitä kunnes olen 30 ja toivon mukaan lapseton.
- vela

Kommentit

sdsdvsxc kirjoitti...
voi vittu kun on ongelmat sulla. Pitää oikein välttää seksiä lol.
sssssssssss kirjoitti...
Sterilisaatio maksaa vitusti + siihen on julkisella puolella pitkät jonot. Eipä se pillereiden popsiminen loppujen lopuksi hirveästi kalliimmaksi tule.
Kokemuksella kirjoitti...
Puhut asiaa. Jos ajattelet juuri noin mahdollisten lastesi kasvattamisesta, kannattaa ehdottomasti olla lisääntymättä. Laita vaikka koira tai kissa :) Kannatan kantaasi.
Karvalan Joose kirjoitti...
Huoh... Taas tämmönen itseävihaava idiootti.. Morjens, sivusto! Meikäläinen lähtee vaihteeksi/lopullisesti naurunappulaan, kiitos teidän.
kolmekymppinen kirjoitti...
siinä ikärajassa on luultavasti jotain ideaakin, tuskin kukaan ajattelee kolmekyppisenä samalla tavalla kuin teininä. usko pois, mielipiteet voi vaihtua. itse pari vuotta sitten ajattelin sterilisaatiota, koska en voinut ajatella itseäni äitinä. nyt koko sterilisaatio tuntuu naurettavalta ja olen jopa pohtinut munasolun lahjoittamista. ja tämä kaikki parin vuoden, huom parin vuoden sisällä. joten kyllä siinä ikärajassa on järkeä, elämäntilanteet muuttuu. jospa nyt vaan keskityt tämänhetkiseen elämään ja et murehdi turhia. suurin osa sinun ikäisistä harrastaa seksiä tavallisia ehkäisykeinoja käyttäen, joten mikä vika siinä on? ei niitä vauvoja ilmesty jos osaa
kolmekymppinen kirjoitti...
ehkäisyn. sitten kun se 30 ihmeellinen ikä ilmestyy, voitkin tehdä ihan mitä haluat eikä elämä lopu siihen. ja tuo biologinen kello on omasta mielestä aika puppua, koska jokainen ihminen on erilainen niin henkisesti kuin fyysisesti. joten "biologinen kello" on myös mielen asia ja jos mieli on lasten suhteen jo negatiivisella kannalla niin tuskin sitä lapsen tekemisen halua kannattaa pelätä. biologinen kello on vähän sama juttu kuin pms-oireet. paljon niistä puhutaan ja ollaan montaa eri mieltä. silti mitään ei ole täysin todistettu.
steriloimislaki kirjoitti...
Nyt on käynnissä kansalaisaloite "Steriloimislain ikäraja pohjoismaiseksi eli 25 vuotta ja lapsiluvuksi kaksi lasta"
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2401
Aloitteen tavoitteena on 25 vuotta tai kaksi lasta steriloinnin perusteeksi.
Nykylain 30 vuotta tai kolme lasta on holhoavaa vanhanaikaista lainsäädäntöä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa