/ 8000 merkkiä käytetty
10756 - 8.1.2013 (arvosana: -58)

Olen abituriennti. Henkilö X oli järjestämässä abiristelyä. Viime vuonna henkilö X kysyi, että haluanko abiristeilylle. Matkan hinta olisi 150 euroa. Vastasin, että kyllä. Matka pitäisi maksaa heti ilmoituksen jälkeen. Maksoin käteisenä.
Aloin kyselemään, että mikä on firma, jolta tilaat. Kuitenkin Henkilö X vältteli kysymykseen vastaamista. Henkilö X ei pitänyt minkäänlaista infoa kyseisestä risteilystä.

Lopulta vuoden 2012 Joulukuussa X mainitsi, että kaksi ihmistä joutuu nukkumaan lattialla, koska opettaja joka tulee mukaan haluaa yhden hytin itselleen. Kysäisin, että miksi infoa ei ole pidetty. Henkilö X lopulta vastasi, että on pitänyt useasti infoa luokan perällä, mutta olen keskittynyt oppituntiin. Sanoin, että miksi et ole kiinnittänyt minun huomiotani infoon, niin X sanoi, että se on minun oma syyni ja minun ongelmani. ONHAN SE PERKELE MINUN ONGELMANI, MUTTA MITEN KYRVÄN HUORAN HOMON PILLUN SPERMAN VITUSSA SE ON MINUN SYYTÄNI?
Kysyin, että voitko kertoa, mitä infossa on käsitelty. X vastasi, että matkat tulee hommata itse. VR:ltä saisi matkan Helsinkiin ja takaisin n. 100 eurolla. NO VITTUAKO MINULLA ON SELLAISEEN VARAA PERKELEEN KYRVÄN HOMON VITTU! Sanoin, että perun matkan. X vastasi, että ei voi perua, koska olen sitoutunut matkaan maksamalla matkan. NO MISTÄS VITUSTA SE TUOLLAINEN SÄÄNTÖ ON PERKELE TULLUT SAATANA!

Tällä viikolla pidettiin LOPULTA info (varmaankin minun ansiostani), johon kaikki osallistui. Sain tietää vielä vittu että opettaja, joka tulee mukaan ei maksa omaa matkaansa, vaan me maksamme. Olen siis jo maksanut osan opettajan matkasta. Oikea matkan hinta oli 120 e, että laskekaa siitä.
Sanoin, että risteilyn järjestely ja info on järjestetty huonosti ja että haluan perua matkan. Tällä kertaa sanottiin, että matkan voi perua, mutta menettää kaikki rahat mitä on maksanut. NO MITÄS VITTUA TE TEETTE OMIA EHTOJANNE VITUN PERKELEET! Ainakin sain tietää, että miltä firmalta matka tilataan...

Eilen käväisin abiristeily.fi sivustolla ja matkan VOI PERUUTTAA. Joudun vaan maksamaan 50e toimistokuluja. NO HAISTAKAA VITTU PERKELEEN KUSETTAJAT SAATANA!!!!!
Tänään sanoin asiasta X:lle, että hän valehteli. X vastasi, että on koko ajan sanonut, että voin perua matkan.

VITTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MENETÄN RAHAT VITTUUN!
YRITIN SELVITTÄÄ REHTORIN KAUTTA ASIAN, MUTTA SE KYRPÄ PESI KÄTENSÄ. ON SIINÄKIN YKSI MULKKU. AINA SANOO, ETTÄ JOS ON ONGELMIA NIIN TULE SANOMAAN, MUTTA MITÄÄN EI SE VITTUPÄÄ SITTEN TEE.

POLIISILLEKKO TÄSSÄ ON NYT VITTU ILMOITETTAVA KUSETUKSESTA, VAI MINNE VITTUUN. AUTTAKAA NYT VITUSSA!
- VITUTTAA

Kommentit

352523253523532 kirjoitti...
Poliisille vaan.
:') kirjoitti...
Ihanaa :')
vituttaa kirjoitti...
kurista se homo ja sano että ellei anna rahoja takas niin tapat sen.
Ite tekisin jotain tollasta saatana perkele.
Ja kiitti rupes itteeki vituttaan ei helvetti.
been there kirjoitti...
:DD deal with it

Meillä kävi samalla tavalla, meillä oli kaksi yhteyshenkilöä laivavarustamon ja meidän abien välillä. Yhteyshenkilöt eivät infottaneet porukkaa asianmukaisesti esim. siitä, että jos haluaa peruuttaa matkan ja saada rahat takaisin, niin se pitää tehdä kuukauden sisällä. Suuri osa porukkaa oli aluksi tulossa mukaan, mutta tossa syksyllä selvisi, että joudummekin 24h ruotsin risteilyn sijaa jollekin 12h viron shitti risteilylle, joten suuri osa alkoi haluta rahojaan takaisin.

No yhteyshenkilöt kertoi näin puoli vuotta myöhässä, että olivat unohtaneet mainita, että rahojaan ei saa enää takaisin kuukauden sen maksun jälkeen. Eikä niitä anneta
been there kirjoitti...
takaisin, vaikka risteily muuttui. Risteilyn hinta ainoastaan aleni johonkin 130 euroon. Yhteyshenkilöt tiesivät tästä risteilyn muutoksesta jo keväällä, mutta eivät "muistaneet" infottaa muuta porukkaa siitä. Muu porukka flippas täysin yhteyshenkilöille, jotka olivat kusasseet koko homman. Yhteyshenkilöt pääsevät matkalle myös puoleen hintaan, joten porukka oli syystäkin heille vihainen, sillä he eivät olleet tehneet heille annettuja tehtäviä.

Lopputuloksena yli puolet abeista jättivät maksamatta loppusumman (90 euroa) ja menettivät 50 euroa. Yhdessä vaiheessa harkittiin varustamon haastamista oikeuteen, koska he olivat muuttaneet sopimusta, jonka mukaan meidä
been there kirjoitti...
n olisi pitänyt päästä sille 24h risteilylle. Oikeudenkäyntikulut olisivat kummiskin tulleet kalliiksi + olisimme luultavasti hävinneet, joten päätimme sen sijaa uhata varustamoa kuluttaja-asiamiehellä. Varustamo pelästyi tästä ja antoi meille pieniä helpotuksia matkaa varten, kuten ilmaisen aterioinnin sekä ilmaiset valvojat.
been there kirjoitti...
ps. Rehtori ja opettajat eivät varsinaisesti ole vastuussa tästä, sillä tämä on abien omalla vastuulla samalla tavalla kuten vaikkapa vanhojen tanssit.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa