/ 8000 merkkiä käytetty
10821 - 17.1.2013 (arvosana: -52)

Voi vittu mun naamaan tulee aivan vitusti liian helsposti finnejä! Ei auta vaikka käyn suihkussa 2krt päivässä aamuin ja illoin ja pesen naaman aina koulun ja liikunan jäkeen runsaalla vedellä ja kasvojenpesuaineella. Ja joo en siis raiskaa mun naama sillä että pesisin sitä joka viides minuutti.
- Anonyymi

Kommentit

triitritrii kirjoitti...
Muita syitä ovat myös epäterveellinen ruokavalio (suklaa, sipsit, makeiset, rasva (pizza, kebab etc.)), valvominen ja stressi. Jos sulla ei ole mitään edellä mainituista, kyse on vain murrosiästä, mutta noiden kaikkien ollessa kunnossa ei todennäköisesti murrosikäisellekään tule finnejä.
jeps kirjoitti...
joo paitsi että ruokavaliolla ei oo vaikutusta siihen tuleeko niitä finnejä vai ei. Se on vaan urbaania legendaa.
Finnejä tulee, sille ei voi mitään deal with it. Tietty voit pestä naamaa ja juoda paljon vettä mutta ei se auta juurikaan jos finnit on päättäny alkaa puhkeen kukkaan. Tai käy lääkärissä hakeen jotain lääkettä akneen jos kunnolla vituttaa.
anonyymi kirjoitti...
ongelma on siinä, että peset sitä liikaa. aamuin illoin esim emulsio putsari ja kevyesti kuoriva kasvovesi esim lumene. ja kuten muutkin sanoivat, finnejä tulee ei voi mitään. muista myös rasvata yösi kasvot paksummalla esim apteekin rasvalla, näin koskeustasapaino säilyy... kokeilepa jos auttaa toi :)
tietoa kirjoitti...
Meepä ihotautilääkärille, sieltä saat lääkekuurin mikä poistaa aknen parhaiten. Jos on paljon finnejä jatkuvasti, ei siihen paljon mitkään voiteet, ruokavalion muutokset jne. auta. Jos taipumus huonoon ihoon on geeneissä, niin sitten se on. Itse olen syönyt ruoacutan nimistä lääkettä jo puoli vuotta. Onhan se ärsyttävää, mutta koskaan ei oo ollu niin hyvä iho kuin nyt on. Joten lääkärille mars, ennen kuin ihoon jää pysyviä arpia aknesta.
simo kirjoitti...
älä räplää naamaa koska sormissa on aina jotain paskaa
ilith kirjoitti...
Se on sitä teini-ikää, harvat ja onnekkaat siitä vaan selviää. Jos on geeneissä se että naama kukkii niin siihen ei paljon emulsiot ja naamapesut auta.
moi kirjoitti...
Ei kannata mennä liian usein suihkuun. Iho vaa kuivuu

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa