/ 8000 merkkiä käytetty
10852 - 21.1.2013 (arvosana: -27)

Ihmiset jotka luulee että mä en harrastais seksiä kenenkään kanssa.

Miksi hitossa ketään kiinnostaa mun seksielämä?

Se että mä en halua harrastaa seksiä johtuu siitä että mä en taho päästää ketään niin lähelle ja tulla vaan käytetyksi, mä vaan en luota ihmisiin siinä mielessä lainkaan, ihmiset on ongelmia.

Mua ei kiinnosta paskaakaan joku raamatun "säästetään ittemme avioiliittoon"-paska, vitut, mä en kai edes haluais naimisiin.

Seurustelu ei vaan toimi koska ihmiset pitää seksiä niin helvetin suurena juttuna, kyllä mä voin seksiä harrastaa toki, jos mä vaan luotan ihmiseen jonka kanssa sitä aioin harrastaa ja jos hän ei heti jätä mua kun on kerran pukille päässyt.

Siltikin, vaikka mä en taho seksiä se ei tarkota etten mä tahtos hellintää ja haleja ja muutenkin läheisyyttä, ikävä kyllä ainoat ihmiset joilta tuota kunnolla saa on niitä yli viiskymppisiä rekkamiehiä ja rehellisesti sanottuna mä en taho olla joku "nätti poika" jonkun sylissä koska muistutan heitä heidän lapsista kun he oli nuorempia.

Eikä asiaa oikeasti auta paskaakaan että koulukiusaamisen takia mulla ei ole hajuakaan minkälainen kosketus on normaalia ilman parisuhdetta jne. Mulla ei ole kukaan omaa ikäluokkaa ei-perheenjäsen ollut vapaaehtosesti metriä lähempänä.

Vttu mä hankin seuraavaks vaan sellanen helvetin ison koiran ja halin sitä ja meen johonkin erakkomajaan lappiin.
- Lantto

Kommentit

tyttö22 kirjoitti...
Hmm.
soulmate kirjoitti...
ihan ku ois ite kirjoittanu tämän tekstin... seksi on yliarvostettua.
stranger kirjoitti...
Eipä tuossa ole mitään pahaa, itse asiassa hyvä vaan ettet anna kenenkään satuttaa jos haluat seksiä ja läheisyyttä ihmiseltä, johon oikeasti luotat. Itse koen olevani kuin vastakohta ja en todellakaan nauti siitä. Etsin oikeasti pelkkiä yhden yön juttuja ja haluan perääntyä jos joku on oikeasti kiinnostunut. Läheisyys ja seurustelu tuntuu vieraalta jos on tullut jo hyväksikäytetyksi tavalla tai toisella. Haluaisin pitää itseni ehjänä järjen kanssa, mutta joskus se on vähän vaikeaa. En pysty keskittymään yhteen ihmiseen. Onneksi olkoon jos seurustelu ja läheisyys sentään pitää arvonsa edes joidenkin ihmisten elämässä. Hitaasti hyvä tulee :)
stranger kirjoitti...
ps. lemmikki on ihan hyvä vaihtoehto jos halia tahtoo. koira on ihmisen paras ystävä :)
Riittää Jo kirjoitti...
Seksi ei ole yliarvostettua. Se, joka niin sanoo, ei ole ikinä saanut hyvää seksiä (tai seksiä ollenkaan).

Mutta seksi ei todellakaan (pitäisi) olla se suhteen pääasia. Hyvä homma, OP, ettet hyppää kenen tahansa sänkyyn vain siksi, että saisit ns. kehumisoikeudet. Kaikki, jotka arvostelevat ihmistä seksin määrän takia, ovat keskenkasvuisia idiootteja. Paskat niistä. Ja jos aloitat suhteen, ja se toinen osapuoli ei ymmärrä sua ja sun mielipidettäs... se ei ole vaivan arvoinen.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa