/ 8000 merkkiä käytetty
10858 - 22.1.2013 (arvosana: -71)

Vituttaa suunnattomasti ku olen sellanen ihminen etten raaski luopua mistään. Kissamme sai taannoin 4 pentua joista jätämme itselle 2. Tahtoisin pitää ne kaikki muttei yksinkertaisesti pysty. En tahdo että niillä on huonot oltavat ja siksi toivon että saadaan kahdelle muulle hyvä ja rakastava koti mahdollisesti tuttavapiiristä. Oon kiintyny niihin jo niin paljon että ihan itkettää ajatella kun niiden luovutusikä lähestyy. Pidän eläimiä samassa arvossa kuin ihmisiä ja ne ovat perheenjäseniä. Vituttaa ku pitää olla tällänen. Olisipa edes isompi asunto ja enemmän rahaa. Moni ei tiedä kuinka rauhoittavaa on kun kissa kehrää vieressä yön ja aamulla napittaa kainalossa kun heröä. Ei ole koskaan yksin ja tuntuu että se tulee lohduttaa kun on paha olla. Voi luoja anna meidän pitää nää pienet. Mä en kestä luopua niistä. Rakastan niitä jo aivan liikaa. Ja kyse ei ole siitä että ne on söpöjä. Ne merkitsee paljon muutakin. Ne on ystäviä.
- LRLM ?

Kommentit

kissatkoirat kirjoitti...
Kissat ja koirat ei ole ihmisiä. Ne on pitkälti vaistojen varassa toimivia eläimiä.
Karu totuus on että ne ei ole kovinkaan älykkäitä, ja varsinkaan kissat mitkä ei edes oo laumaeläimiä tuskin on kovin kiintyneitä omistajaansa.
Pikemminkin omistajan antamaan ruokaan.
kisu kirjoitti...
Tuo voi olla totta, mutta suurimmalle osalle ihmisistä se ei ole totta omassa elämässä. Eläimiin kiintyy yhtä voimakkaasti kuin perheenjäseniinkin. Ei sillä ole mitään tekemistä vaistojen tai älykkyyden kanssa. Niin ja mikään ei tosiaan ole yhtä rauhoittavaa kun kissan kehräys vieressä :)
Qwerty kirjoitti...
Kyllä meikäläisen vekkulit on joka aamu kyllä kainalossa, ja kyllä niistä vaan huomaa että ne on kiintyneitä. 1500 Euroa maksoi kissan jalkaleikkaus, se oli viikon teho-osastolla, ja kun pääsi kotiin kolmijalkasena, oli se kyllä pirun onnellinen.
aloittaja kirjoitti...
Riippuu myös kasvatuksesta millanen esim kissasta tulee. Meidän kissa on todella ihmisläheinen eikä malta olla yksin missään kun on tottunut saamaan hellyyttä jne. Pärjää kuitenkin yksin pvt ku ollaan töissä jne.
aloittaja kirjoitti...
Riippuu myös kasvatuksesta millanen esim kissasta tulee. Meidän kissa on todella ihmisläheinen eikä malta olla yksin missään kun on tottunut saamaan hellyyttä jne. Pärjää kuitenkin yksin pvt ku ollaan töissä jne.
KokemustaOn kirjoitti...
Kissat (ja lahestulkoon kaikki muutkin elaimet, ihmista lukuunottamatta) toimivat vaiston varassa, totta.

Mutta miksi ihminen on parempi kuin nama elaimet? Hyvin harva elainlaji taysin tietoisesti orjuuttaa, kiduttaa, verottaa, pakottaa kerjaamaan satuttaa (fyysisesti JA henkisesti), tappaa ja tuhoaa omia lajitovereitaan, puhumattakaan kaikista muista tielleen sattuvista elavista (tai elottomista) olennoista?

Ihminen on arvottomin elio talla planeetalla. Suuri osa elioista vaikuttaa jollain positiivisella tavalla, ihminen ei ole tehnyt mitaan hyvaa (paitsi yrittaessaan korjata tuhoja mita itse ovat aiheuttaneet).

P.S: Muutaman vuoden paasta OP ei edes muista noita kisuja.
Damaskox kirjoitti...
Vailla kokemusta silti uskon, että on se vaikeaa päästä/joutua eroon joistakin asioista.

@KokemustaOn, minusta se riippuu eri asioista, kun puhutaan "ihmisen arvottomuudesta". En usko että jokaikinen meistä täyttää kuvailusi. Yleistäminen on tosin erikseen, voi olla että jopa valtaväestö on sellaisia kuin kuvailit. En silti tunnista esimerkiksi itseäni kuvauksessasi.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa