/ 8000 merkkiä käytetty
10869 - 23.1.2013 (arvosana: -36)

Rupesin käymään salilla koulussa aina hyppytunneilla, eli kolmesti viikossa. Ekan kerran kun menin sinne jakson alussa niin kokeilin paljon nousee penkistä. 45kg hikisesti sain ylös.
Noh oon nyt käyny sitte sen 3krt/vko tässä nyt sellasen kuukauden ajan.
Tänään koitin sitten että paljon nytten sitten nousee. 47,5 kg!!!!!!
Jopa 2,5 kg on tullu kehitystä kuukaudessa, voitteko uskoa!!
En ymmärrä mikä mua vaivaa. Lihakset on kyllä kasvanu vähän ja kaikkee mutta mitään muuta ei oo näyttäny tapahtuvan.
Kyllä kannatti käydä.
- Anonyymi

Kommentit

vettävettä kirjoitti...
Teet vain jotain väärin. Todennäköisesti tekniikkasi on väärä, et rasita lihastasi aivan piippuun asti tai ruokavaliosi ei anna tarpeeksi proteiinia lihasten kehittymiselle, jätät syömättä tai et nuku riittävästi (8-10h joka yö). Tupakointi, alkoholi hidastavat lihasten kasvua. Kuukaudessa pitäisi penkkituloksen nousta 5-15 kg, mikäli on 15-16-vuotias poika.

Kyllä se siitä, kunhan jaksaa pitkäjännitteisesti käydä salilla, tulokset tulevat pikku hiljaa, itsekin aloitin 15-vuotiaana, ennen täysi-ikää nousi sata penkistä pyramidina ylös ja alas, eikä niin kuin osalla amisjonneista, viidellä kympillä lämmittely 10 kertaa, sitten pari kertaa sata nousuun ja lope
vettävettä kirjoitti...
tus. Nykyään menee 120kg pyramidilla. Lisäksi kannattaa kehittää lihaksia tasaisesti, mikään ei näytä typerämmältä kuin epäsopusuhtaisuus.
öh kirjoitti...
onks tää muka vitutus
olenvammainen kirjoitti...
en juo, en polta olen 18-v, nukun, syön ihan saatanasti, ja ainan on salin jälkeen kaikki paikat "kipeinä" tai miten vaan yms. Mutten vaan kehity mihinkään.
vettävettä kirjoitti...
Se, että syö ihan saatanasti ei tarkoita, että ravintoarvot olisivat oikein lihaskehityksen kannalta. Esim. ennen salillakäyntiä olisi hyvä tankata hiilihydraattipitoista ruokaa, esim. täysjyväleipää, jotta lihakset saavat polttoainetta nostaa niitä painoja. Treenin jälkeen olisi hyvä syödä proteiinia, jolla lihas rakentaa itsestään isomman. Painokiloa kohden tulisi 1,5g proteiinia syödä päivässä.

Penkkitulos pitäisi nousta 5-15kg kuukaudessa, jos olet mies. Naisilla nousee huomattavasti hitaammin. Suosittelisin juttelemaan isäsi kanssa kanssa salillakäynnistä, ja opettamaan liikkeitä, itsekin kävin pari ensimmäistä kuukautta oman isäni kanssa. Neuvoi teknii
vettävettä kirjoitti...
kat kuntoon.

Mutta jos olet muuten terveeltä vaikuttava, saattaa takana olla piilevä sairaus. Ehkä lääkärissä pitäisi käydä, jos ei isällisen opastuksenkaan jälkeen näytä kuukaudessa tapahtuvan nopeampaa kehitystä?

Mutta parempi vain hinkata pienemmillä painoilla, jotta saa perustan kuntoon. Jos vauhti on liian nopea, kädet ei kestä +100 kg:ta. Suosittelen pyramidilla kehittämistä, hidas, mutta varma tapa kehittyä koko ajan. Ei tule kattoa vastaan niin kuin niillä, jotka yrittävät vain maksimipainoa nostaa. Lisäksi lihasta tulee rasittaa eri tavoin, lihas tottuu samanlaiseen harjoitteluun, tosin vaihtoväli on pikemminkin kuukausi.
Olenedelleenv kirjoitti...
Isältä neuvoa?:D
Ei ne isät mitään salihirmuja välttämättä ole, oma ei oo varmaan ikinä ollu salilla.
Syömisestä sen verran että syön erittäin paljon ruisleipää, tonnikalaa, vihanneksia, kasviksia ja D-vitamiiniakin popsin silloin tällöin (vaikkei sillä taida vaikutusta tähän olla mutta miten vaan). Ennen salille menoa on usein ruokatunti joten siinäkin syön suht. paljon mutten silti liikaa jotta jaksan vielä tehdä muutakin kun sulatella sitä ruokaa.

Pienemmillä painoilla oonkin nyt hinkannu kun en suurempia jaksa nostaa. En oo edes mitenkään anorektisen laiha tai pieni henkilö vaan suht roteva rakenne ja ihan hyvä peruskunto joten tiedä sitten missä vi
^^ kirjoitti...
ka kun penkkipunnerruksella en saa parempia tuloksia voiman puolesta.
Kestävyys on vähän parantunu tosin ja jaksan nyt nostaa sen 45kg joku 2 kertaa enemmän kun ennen kun alotin.
Toisaalta tuntuu niinkun muut lihasryhmät kehittyis. Ehkä teen vaan jotain väärin mutten kyllä tiedä mitä "tekniikoita" penkkipunnerrukseen sen tavallisen lisäksi on.
Lisäks rassaa se että yläasteen 8. luokalla porukka nosti 40-60 kg ekaa kertaa salilla käydessä tyyliin ja mä en vieläkään yllä 50kg...
Ja vettä juon useita litroja päivässä, ehkä vähän liikaakin.
korjaus kirjoitti...
ja siis kaks kertaa (yksi, kaksi) ei kaks kertaisesti enemmän. Joten sellasta hurjaa kehitystä ei oo kuitenkaan tapahtunu
kississisi kirjoitti...
meinasin alkaa pätemään kans mutta vettävettä sanoikin jo kaiken olennaisen :)
Anonyymi kirjoitti...
Vituttaa, kun patologinen valehtelija ja pedofiili Thomas Aho Tammisaarelta ei jätä leikkipuiston lapsia rauhaan ollenkaan ja pelaa pelimiehen roolia!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa