/ 8000 merkkiä käytetty
10901 - 28.1.2013 (arvosana: -42)

Kaikki nimet tarinassa muutettu

Mulla ei vissiin ikinä taida onnistua mikään naisten kanssa. En sanoisi itseäni komeaksi mutten taida rumakaan olla. Jokin minussa kuitenkin on ettei naiset nappaa ihan heti jos vertaa joihinkin kavereihin. Liekö ongelma sitten personallisuudessani vai missä, ei voi tietää. Intissä olo ei ole paljoa auttanut sillä se syö ison osan ajasta ja silloin kun on vapaata on yleensä melkoisen väsynyt. Monta kertaa on ollut jotain juttua joka on katkennut lyhyeen saman illan aikana, nainen joka ei ole ollut kiinnostunut tai sitten ei mitään tapahtumaa koko illan aikana. Eilinen tosin sai koko maailmani romahtamaan, en nimittäin osannut odottaa asioiden menevän näin paljon päin helvettiä.

Vanha lukioni järjesti oppilaille ja opettajille illallisen ja jatkot päälle. Vanhoja oppilaita kutsuttiin jatkoille. Itse olin lomilla pitkään aikaan eikä ollut paljoa muutakaan tekemistä joten mikä ettei, saa tavata vanhoja opettajia ja joitakin oppilaita nuoremmasta ikäluokasta jotka ovat tulleet tutuiksi. Kavereiden kanssa lähdettiin baariin ja sieltä sitten yhdentoista aikoihin lähdettiin eteenpäin ehtiäksemme illallisten jatkoille ajoissa. Tunnelma oli melko hyvä tässä vaiheessa vaikka ystäväni, kutsutaan vaikka nimellä Antti, oli jo juonut melkoisesti.

Saavumme varsinaisiin bileisiin. Vastaan tulee joitakin vielä lukiossa olevia oppilaita jotka kyselevät heti mitä teemme heidän juhlissaan. Loppuksi kaikille kyllä selviää että vanhempiakin oppilaita oltiin kutsuttu jatkoille. Jatkan matkaani ulos röökille. Vastassani on yksi tyttö vanhalta luokaltani, kutsutaan nyt vaikka nimellä Essi, joka oli vaihto-oppilaana jenkeissä puolisen vuotta ja jäi täten suorittamaan lukiota neljään vuoteen. Yllättävää kyllä Essi innostuu nähdessäni minut. Juttelemme vähän niitä näitä, kerron vähän mitä kivaa on tullut tehtyä tämä edellinen puolikas vuosi. Poislukien minun intin käyntiä on tilanteemme melko samanlaiset. Molemmat olivat pitkään sillä kannalla että tupakointi on saatanasta ja tässä sitä nyt ollaan, molemmat polttaa, nauttii siitä ja juttelee mukavia keskenään. (En toki mainosta tupakointia, älkää toki aloittako turhaan mutta ei se ihan pelkkää paskaa ole. Toki keuhkosyöpä etc. mutta mukavaa ajanviettoa) Käy ilmi että Essi aikoo hakea opiskelemaan samaa ainetta kuin mihin minulla jo on opiskelupaikka valmiina. Olen innoissani.

Päädymme sisälle tanssimaan. Jos olisi ollut enemmän rahaa olisin tässä vaiheessa tarjonnut juoman mutta ikävä kyllä lompakkoni näyttää suhteellisen tyhjää. Ostan lonkeron ja juomme sen Essin kanssa vuorotellen samalla puhuen mukavia pöydän ääressä. Tajuan että tuhlasin juuri tasan viimeiset rahani tuohon juomaan. Ei mitään hajua miten olen menossa kotiinpäin täältä. Noh, vähät siitä, kyllä minä pärjään hyvin. Jutellessani Essin kanssa illan aikana olen saanut sanotuksi kaikenlaista mukavaa kuten että olisin todella mieluusti tanssinut hänen kanssaan vanhojen tanssit ellei hän olisi ollut vaihto-oppilaana ja todella tykkäsin hänestä ihmisenä. Tämä on melkein liian täydellistä ollakseen totta, ei minulla voi olla näin hyvää tuuria naisen kanssa.

Vähän myöhemmin olemme taas ulkona tupakalla. Tällä kertaa jonkin aikaa kadoksissa ollut kaverini Antti ilmestyy paikalle. Juttelemme vähän niitä näitä. Alkoholilla lienee osuutta asiaan mutta jostain syystä en huomannut ollenkaan Antin yhtäkkiä ängenneen hyvin lähelle Essiä. Vähän liiankin lähelle. Seuraavaksi havahdun siihen että Antti on sanonut jotain Essille ja he seisovat nyt edessäni vetämässä kielisuudelmaa. Mitä helvettiä juuri tapahtui? Pääni menee ihan sekaisin tunteista. Tekee mieli itkeä, huutaa, repiä Antti helvettiin siitä tai muuten vain kadota paikalta ja sulattaa totuus että tähän tämä taas meni. Poltan hermosavut ja menen sisälle istumaan ja miettimään mitä helvettiä nyt teen. Toinen kaverini tulee vähän keskustelemaan kanssani ja selitän nopeasti tilanteen. Ehdotuksena tulee mennä vetämään turpaan Anttia mutta se ei vain sopisi tyyliini enkä kykenisi siihen vaikka mieli tekisi. Etsin Antin käsiini ja ilmoitan että olisi vähän asiaa. "Joo tota mä olin about koko illan jutellu ton Essin kanssa ja oli vissiin vähän juttuakin..."

Antti tajuaa tapahtuneen. Selitykseksi tulee ettei hänellä ollut hajuakaan mitä minulla oli meneillään ja oli epätoivoisesti etsimässä naisseuraa päästäkseen mentaalisesti eroon yhestä toisesta tytöstä joka on jäänyt vaivaamaan. Kuulostaa ehkä typerältä mutta uskon Anttia, hän nimittäin ihan oikeasti näyttää olevan pahoillaan ja uskon hänen kertovan totuuden. Toinen seikka on sitten oliko Antin käyttäytyminen mulkkumaista vai ei vaikken itse olisi liittynyt asiaan mitenkään. (kyllä oli)

Itselläni on mieli maassa, tekee vaan mieli vajota jonnekkin kauas pois ja Antin tajuttua tilanteen on hänelläkin tunteet vähän samaa luokkaa. Kummallakaan ei ole hajuakaan miten tämä tilanne järjestetään kuntoon. Bileet ovat jo loppumassa ja kaikki ovat jo melko väsyneitä. Päätän etsiä Essin käsiini saadakseni edes jotain selvää asioista. Löydän Essin kaverin joka ilmoittaa olevansa lähtemässä ja että Essi lähti jo. Jahas. Se siitä sitten. Menen ulos tupakkapaikalle kiroamaan elämää, itseäni, Anttia, inttiä ja ihan kaikkea. Toinen kaverini ja Antti häipyvät paikalta pahoitellen tilannetta ja toivottavat onnea kotimatkaa varten.

Loppujen lopuksi sain kyllä kyydin kotiin joten siitä ei tullut mitään ongelmaa. Jälkeenpäin (eli siis koko tämän sunnuntaipäivän) olen miettinyt vähän kaikkea eiliseen liittyen. En vain voi käsittää miten Antti ensinnäkin kehtaa vain tulla kenen tahansa tytön luo ja minuuttia myöhemmin olla keskellä kielisuudelmaa. Toki alkoholilla oli osuutta asiaan molempien osalla mutta silti, seisoinhan itse kuitenkin ihan vieressä. Toiseksi olen miettinyt että mitähän helvettiä Essi. Miksi teit tämän. En toki itse ollut vielä ennättänyt tehdä isompaa liikettä mutta olihan meillä sentään ollut mukavaa koko ilta.

Aina ei voi onnistua ja joskus voi näemmä epäonnistua oikein urakalla. Anteeksi pitkästä tekstistä jossa taisi olla vähän turhan paljon yksityiskohtia... noh, mikäs siinä, nyt on ainaki avauduttu asiasta ja jos totta puhutaan niin ei paljoa vielä ainakaan ole helpottanut. Pitäisi saada mahdollisuus puhua ihan selvinpäin kahden kesken Essin kanssa... olen nimittäin taas kerran hyvin vahvasti ihastumaan toiseen ihmiseen.

Mainittakoon nyt vielä että nimet tässä tarinassa olivat muutettuja.
- Alikersantti

Kommentit

näinsevaanon kirjoitti...
hei mosa, kaiva ne nyytit sieltä pöksyistäs ja ala käyttäytyy ku mies. älä selittele vaa vittu tee. turha kitistä jos frendis tulee iskee kieltä kurkkuu jolleki vosulle ku ite stondailet sen kaa koko illan paskat housus ku et uskalla tehä mitää. ryyppäysiltoina miehet ottaa kenet haluu ja nössöille jää mitä jää, rumat ja läskit... ps hajoo inttiis!
xD kirjoitti...
sitä mä vaan että aika paska homma.
Mutta ehkä otat tälläsen ihastumisen liian tosissaan. Tuntuu paskalta joo mutta ei mikään oikeestaan ookkaan huonosti muualla kun sun päässäs jos tajuut.
Ajattele että sulla vois olla oikeitakin ongelmia, tiedän että on vittumaista jos joku tulee sanoon tyyliin "ajatetle afrikan lapsia nyyh" mutta yleensä kun luen tälläsiä tarinoita joissa ongelmanan on se ettei toinen ihminen pidä itsestä niin tulee pakosti sellanen fiilis että "tässäkö tämä ongelma?".

Oma tarinanihan olis lopahtanu alkuunsa kun en olis edes menny mihkään lukiobileisiin kun en ollut kenenkään kanssa puheväleissä koko kolmena vuonna lukiossa.
Xd kirjoitti...
Jos mulle olis käyny noin olis vituttanu koska ihmisiähän tässä ollaan, enkä mä nyt yritä lytätä sun onglemia. Sanon vaan että ehkei kaikki ookkaan niin paskasti.
vinkki kirjoitti...
Kannattaisko ehkä ottaa yhteyttä tähän kyseiseen naishenkilöön? Ihan vaan villi veikkaus :D Ja sen jälkeen puhuisitte asiat selväksi, voisi vitutus vähän lieventyä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3210)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (47)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa