/ 8000 merkkiä käytetty
11086 - 24.2.2013 (arvosana: -67)

Vituttaa vähän väliä se mun sisko. Tuun aina vihaiseksi silloinki vaikka ei tapella kumpi on parempaa musaa: Metalli vai pop. Mutta kun tää asia tulee mieleen, niin väkisin tulee se viahn tunne.

Se aina ite aloitta tappelun esim näin: ''Mikko kuuntelee tätä: bum bum bum bum...Siis helvetti onko se nii ihmeellist et mä en tykkää yliarvostetusta kaupallisesta popist vaan tykkään oikeilla soittimilla soitettavasta taiteellisesta metallista.

Aina sen argumentit koskee ensin hevareitten ulkonäköö: ''kaikki hevarit pukeutuu mustiin'' Siis OMG voi kamalaa. Sillä on ittelläänkin mustii vaatteita. En voi kuin ihmetellä sen kauheeta tuomitsevuutta ja ennakkoluuloisuutta. VITUN KUKKAHATTUTÄTI mikset anna mun kuunnella mun lempimusaa. Kaiken täytyy olla vaan Lady Gagaa ja Pendulumii voi helvetti!!!! ja: ''Hevarit on masentuneita ja likaisia'' Siis helvetti mihin toi väite perustuu. Mikä rooli on sitten sillä pään heilautuksella? Masennus? No ei vitun pikkuaivoinen paska idiootti, joka tajuaa vaan poppia ja teknoa. Ja näyttääkö Nicki Minajin vihree tukka, pellemeikit ja silariperse paremmalta. HYI KUVOTUS OKSENNAN!!!

Kun sanon että sanoisi nyt jotain siitä MUSIIKISTA. ''Se ei oo laulamista kun huutaa mikkiin'' Voi helvetti pitääks huutaa sitte perseeseen ja onko autotunen käyttö lahjakasta laulamista.''Mäkin osaan mennä huutamaan'' No etkä osaa. Miks ei voi olla eri laulutapoja. Kuunnelkoon rauhassa yksinkertaista tylsää musaaa jossa ei enää tarvi osata laulaa. Joka kerta joudun perustelee miks metalli on parempaa:
Monimutkaisuus: kitaralla monimutkaisia sointuja, rummutus nopeaa ja teknistä, samoin basson soitto ja vokaalit eivät oo helppoi.
Monipuolisuus: 20 eri alalajia
Sanoitukset: koskee vaikka mitä: sotaa, yhteiskuntaa, mytologiaa, luontoa, historiaa... ja popissa lauletaan vaan rakkaudesta, panemisesta ja ryyppäämisestä
Laulu: ei pelkkää örinää ja huutamista. Kuuntele vaikka Black Sabbath tai Helloween. Huuto- ja örinävokaaleihin tarvii PALJON ENEMMÄN harjotusta kuin johonki Adelen tavalliseen laulutapaan.
Kiitos ja anteeks!
- Anonyymi

Kommentit

harmonia kirjoitti...
Ootte kyllä molemmat samasta puusta veistettyjä. Kumpikaan ei kykene näkemään oman musiikkinsa heikkouksia, ja näkee vain toistensa huonot puolet. Kerronpa teille jotain; molemmat musiikkityypit ovat hyviä, itseasiassa jokaikinen musiikkityyli on hyvä, kyse on vain mieltymyksistä. Ota asia esille siskos kanssa, kerro tulevas loukatuks ja sano, että sulla on oikeus kuunnella tasan sitä mitä tykkäät. Jos ei auta, niin vanhemmille vain kertomaan. Käyttäkää molemmat korvanappeja, niin teidän ei tarvitse sietää toistenne musiikkimakua.
harmonia kirjoitti...
" ja sano, että sulla on oikeus kuunnella tasan sitä mitä tykkäät" ilman arvostelua, ajatuskatkos tapahtu.
kkk kirjoitti...
harmonia puhuu täyttä asiaa, oikea muusikko löytää jokaisesta genrestä vahvuudet.
Partikkeli kirjoitti...
Poppi on täyttä paskaa
;) kirjoitti...
sain erektion kun luin avautumistas. lisää mut meseen: hotmetalboy99@hotmail.com
aikuinen kirjoitti...
Hiljaa, teini. Molemmat olette samalla tasolla olevia kitisijöitä. Ja yhtä lapsellista paskaa ovat sekä ne Leidikakat että sinun mahtava pingviiniöriöri-bläkmetallisi.
Damaskox kirjoitti...
Joo, musiikkimakua on moneksi, ja minusta on tyhmää tapella mielipiteistä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa