/ 8000 merkkiä käytetty
11161 - 4.3.2013 (arvosana: 20)

Sovinismi vituttaa. En oo tästä aikasemmin pahemmin valittanut, oon vaan antanu typerien kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos kun en oo halunnu antaa yhellekään pellelle sitä tyydytystä että ne sais mut suuttumaan tai loukkaantumaan. Mut nyt mun on pakko saada vähän avautuu ja purkaa tätä paskaa oloo pois.
Ensinnäkin, minkä takia joittenkin miesten pitää ottaa se henkilökohtasena hyökkäyksenä kaikkia miehiä vastaan jos joku puolustaa naisten oikeuksia tai ylipäätään sanoo mitään hyvää naisista? Koittakaa nyt ymmärtää että kaikessa ei aina ole kyse teistä ja teidän kikkeleistä.

Ranskassa se tais olla kun naisten pitää junalippua ostaessa merkitä sinne onko ne naimisissa vai ei kun miehiltä ei moista tietoa kaivata. Joku naistenoikeusliike halus ton pois, ja satuin kerran bussipysäkillä kuulemaan kahden miehen "keskustelua" aiheesta, ja sieltä tuli sitä perussettiä, eli vitun femakot, ja sitten juttua siitä millä kaikilla tavoilla miehet on parempia kun naiset siihen asti kunnes päästiin sinne vitun bussiin. Ja sehän ei näitä herrasmiehiä haitannut että mä seisoin siinä kahden metrin päässä. Eli juttu naisteoikeusliikkeen projektista oli näille kahdelle miehelle ainostaan tekosyy haista omassa itsekehussaan.

Ja ehkä teidän sovinistien kannattais ajatella minkä takia asiat on niin kun ne on. Mikä on se syy että miehet on keksiny enemmän yhteiskuntaa hyödyttäviä keksintöjä kun naiset? Minkä takia miehet usein tienaa enemmän? Itsekeskeiselle henkilölle tulee ekana mieleen että miehet vaan on parempia kaikessa, ja tyhmä ihminen ei osaa ajatella asiaa syvemmin.

Kannattaa välillä muistella niitä historiantunteja. Naisilla ei pitkään aikaan ollut oikeutta sivistää itseään millään tavalla. Miten kukaan voi keksiä mitään ilman minkäänlaista sivistää pohjaa tai koulutusta? Miehillä on ollut tuhansia vuosia enemmän aikaa keksiä kaikenlaista kivaa sillä välin kun naisten tehtävä oli pullautella jälkikasvuja ja huolehtia kodista. Suomi oli ensimmäinen Euroopan maa joka antoi naisille äänioikeuden. Ja se on ollut täällä vähän päälle sata vuotta, mikä ei todellakaan ole kovin pitkä aika kun ajattelee että miehillä se on ollut demokratian kynnykseltä asti.

Lisäks tytöillä on vieläkin täysin erilainen kasvatus kun pojilla. Vanhemmat, varsinkin isät, tuppaa usein aliarvioimaan tyttärensä kyvyn huolehtia itsestään. Ne suojelee pojilta ja kaikelta maholliselta mikä vois aiheuttaa minkäänlaista vahinkoa pikku Liisalle. Ihan kun tytöt olis lasista tehty. Poikia kannustetaan enemmän tekemään asioita ITSE.
Muistan itsekin miten mulla oli aina paljon tiukemmat kotiintuloajat kun mun puolta vuotta vanhemmalla veljellä.
Ja sillä välin kun te pojat saitte koulun liikuntatunneilla pelata lätkää ja oppia kilpailuhenkeä, me tytöt saatin opetella kömpelöitä piruetteja ja sitä, miten jäällä näytetään nätiltä. Ei saatu pelata lätkää vaikka pyydettiin. Maikka sano vaan että voit sinä mennä poikien kanssa lätkää pelaamaan jos haluat. Vittu varmasti uskallan mennä sinne poikien sekaan yksin pyörimään ala-aste ikäsenä. Kyllä se ämmä ties että en menis.

Ja niin kuin suurin osa ihmisistä tietää, ei naisilla monissa maissa vieläkään ole edes ihmisarvoa. Kaikissa näissä maissa näitten naisten potentiaali jää käyttämättä, ja miehet taas saavat elää normaalia elämää, opiskella ja kehittää itseään. Joten huomatkaa se, että maailmassa on todella paljon vähemmän naisia joilla on mahdollisuus tehdä elämällään jotain kuin miehiä.

Mä vaan toivon, että te sovinistisiat pystyisitte näkemään ulkokuoren läpi sen ihmisen joka on siellä tissien takana.
Me naiset halutaan vaan elää meidän elämää ihan niin kun tekin. Me halutaan löytää hyvä työ, me halutaan olla arvostettuja meidän taitojen vuoksi. Me vaan yritetään olla onnellisia.

Tarkotus ei ollu tällä vuodatuksella mitenkään syyllistää miehiä tai sanoa että naiset on täydellisiä. Kusipäitä löytyy kaikkialta sukupuoleen katsomatta, ja se tosiaan on huomattu.
Suurin osa miehistä on fiksuja ja mukavia tyyppejä, eikä mulla yleisesti ole mitään miehiä vastaan, mutta te muutamat läpimädät juntit teette mut fyysisesti sairaaks. Teillä ei vaan oo mitään muuta sanottavaa ittestänne ku se, että te olette miehiä. Teillä ei ole maailmalle mitään muuta annettavaa joten teidän on pakko haukkua naisia jotta teillä olisi parempi olo itsestänne.
Älkää vaivautuko. Naisten haukkuminen ei tee teistä parempia, vaikka se saisi olonne tuntumaan paremmalta. Te olette silti pohjamutapaskaa, ja lasken teidät samaan joukkoon himouskovaisten ja homovihaajien kanssa.

Eli ihmisten, jotka tekevät parhaansa saadakseen tästä maailmasta huonomman paikan mitä se jo on.


- Anonyymi

Kommentit

urpo kirjoitti...
kuka vittu jaksaa kirjottaa noi paljo tänne?
palliperse kirjoitti...
en jaksanu lukee kokonaan mut oon samaa mieltä siinä että kaikille sama ihmisarvo plz.
Mitä femakkoihin tulee niin ite ovat tuoneet sen paskan niskaansa typeryydellään. Feminismi on länsimaissa ollu joo pidemmän aikaa lähinnä feministien pyrkimys halveerata kaikkia miehiä ja yrittää saada naisille ylivertaisen aseman mieheen verrattuna. Liekö siinä joku ajatus kostosta tai jostain muusta taustalla, ken tietää.
Naiset myös, kasvatuksen takia, on yleensä naivimpia kun miehet (tulee hyvin esille esim. ympäristöasioissa, missä naiset on yleensä kärkkäimpänä vastustamassa mm. ydinvoimaa, geenimuuntelua ym. ilman juuri mitään fakta-tietoa asiasta)...
edelleen sama kirjoitti...
... Ja sitten vielä tohon kotiintuloaikoihin ym, naiset on fyysisesti heikompia ja on suuremmassa vaarassa kun miehet, koska keskiverto nainen ei voi puolustautua keskeverto miestä vastaan yksin, ilman apuvälineitä, jos mies yrittää raiskata/ryöstää tahi muuta.

kyllästynyt kirjoitti...
Räjäytettäiskö maapallo?
jepa kirjoitti...
ei täällä kukaan jaksa lukea noin hyvää tekstiä kokonaan. feminismissä ei ole mitään vikaa kunhan se ei mene överiksi. naisten asemaa voi onneksi tällaisessa yhteiskunnassa parantaa koulutuksella, joten parasta kannattaa yrittää.
koira kirjoitti...
Naurettavaa kouluttautumattoman femakon ulinaa. Itketään jostain vitun junalipuista, ei saatana. Enkä sano, että se olisi oikein, vaan että on täysin absurdia että te naiset ulisette noin pienestä asiasta, ja se osoittaa juurikin kuinka HYVÄ naisten asema on. Ei yhtäkään naista kiinnostaisi tuollainen, jos olisi joku oikea tasa-arvo-ongelma. Herätkää nyt vittu kaksituhattaluvulle, ja tulkaa pois sieltä 1800-luvun alusta. Teillä on asiat paremmin kuin miehillä. Miesten oikeuksia poljetaan jatkuvasti "tasa-arvon" nimissä. Isien oikeudet ovat täysin mitättömät, ja lapsi annetaan lähes poikkeuksetta aina äidille, koska feministiset lastensuojelutantat ja "ÄIDIN vaist
Koira kirjoitti...
"Äidin vaisto"... Parhaassa tapauksessa lapsi on annettu narkkariäidille, joka sitten myöhemmin paritti pikkutyttöään huumediilereille maksuksi. Vasta lääkärin todistus hyväksikäytöstä herätti ryhävalaat joita myös lastensuojelutyöntekijöiksi kutsutaan, ja silloinkin epäiltiin ensimmäisenä isää, huolimatta siitä että se sai tavata lastaan vain valvotusti, ja muuten täysin ilman perusteita. Ja vaikka äiti oli narkkari, paritti lastaan ja hyväksikäytti sitä itsekin, niin siltikin oli siinä ja siinä annettiinko lapsi isälle vai ei. Luin tarinan 4chanilta vuosia sitten, ja oli 100% legittiä. En tiedä löytyykö enää mistään, enkä jaksa etsiä, mutta tosi
cv kirjoitti...
Minua taas vituttaa feminismi.
kissasoli kirjoitti...
hohohoijaa kyl sun elämäs on vaikeaa kun elät siinä uskossa että asiat on juuri noin. no ei muuta ku voimia.
Damaskox kirjoitti...
Luin kokonaan. Julmaa touhua. Itse kiroan naisia vaan silloin kun ne vie mun keskittymisen =D

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa