/ 8000 merkkiä käytetty
11170 - 7.3.2013 (arvosana: -57)

Eikö tuota keharia voi viiä jonnekki. Alkaa jo pikkasen ottaa hermoo, varastaa eka meijän kissan, ja sitte alkaa, et meidän pitäisi tappaa se kissa, jossei me haluta et se menee sinne. Tuollainen kehari ei varmaan saisi edes asua yksin, hoitolaitokseen suoraan, ja luulee vielä itseään niin kauniiksi, ja laihaksi, vaikka on saatana sammakko-silmäinen mursu, joka painaa 10000000 kg. Hullu ämmä.. Siihen on kaikki kyllästyny, muttei sitäkää voi sinne laitokseen laittaa, vittu, ja isäkin sillä niin hullu, et on kuristanu melkeen yhen pojan, ja se vanha kääkkä voi tulla saatana haulikon kanssa ovelle.. Hulluja ja juoppoja koko suku prkle.. Juoruilee koko kylän asioita, ja vahtaa toisiaan, mutta hänestähän ei saa sanoa mitään. Vittu, oon meinannu jo vittu sille mennä huutaa, mut joku on aina ehtiny tulla etteen.. vittu, luulin et keharit ois kivoja, muttei tuo läskipää saatana oo.. Jonku vittu 10-vuotiaan tasolla.. Vittu singolla tussauttais, nii eijjois haittaa, päin vastoin palvelus yhdyskunnalle. Vittu, vahtaa meitä varmaan nyttekki, vittu jos eijjois lakeja, nii sauna taaksen, ja vittu nappi ottaan.. Sairas ämmä, en voi muuta sanoa.. Hakkis elämän, ja menis hoitoon, noh onhan sitä koitettu laittaa vammaisten työkeskukseen, mutta tokaisi: Minä en ole kehitysvammainen,, AIJJAA, vittu, sut servaa saatana 100-0, ja vittu kaikki pitää ilmoittaa FB:s, esim. Arkaa paikkaa kutistaa; vooi näitä naistenvaivoja; oksensin; kävin paskalla, tuli kyllä niin pitkä paska, oli varmaan metrin pitkä.. STNAA..
Vittu kaikilla kiinnostaa sun hiivasienet, oksennukset, syömiset, yms. Saatana, ottais silta ees tietokonneen ja puhelimen pois, ja lukitsis tonne.. Ei ois haittaa.. Moni on tuon keharin takia täällä ihan onnettomia: Masennusta, mielisairautta, agressiivisuutta, muttei eihän sitä saa hengiltä. Tapan sen vaikka itse.. Ja nyt en puhu itseni, vaan koko KYLÄN puolesta. Mutta eihän siitä kukkaa muu kehtaa sanoa, paitsi MINÄ. Ja kaikki sannoo: Pitäähän sitä ymmärtää, kun se ei käy täysillä, ja vittu, se on vasta joku 40-vuotta. Sehän eo kuole vasta kuin 30-40 vuoden päästä, siihen asti, varmaan kaikki on muuttanut täältä evakkoon, ja niin kyllä minäkin. Jääkööt tänne polkupyöränsä, ja skootterinsa kanssa.. Ei tuu ikävä :-D
- Anonyymi

Kommentit

mies kirjoitti...
Janipetteri nyt rauhoittuu, ja menee leikkimään leegoillansa.

Jos olit äsköisen suhteen tosissasi, niin ei sullakaan puhtaat jauhot pussissa ole. Kukaan raiteillaan oleva aikuinen ei ota kierroksia noin pahasti, vaikka kuinka vituttaa.
stir kirjoitti...
Iha hirveetä paskaa sun teksti, rupee ihan silmii särkee ku tommosta tekstiripulia pitää lukea. Voitko mennä pimeeseen nurkkaan ja työntää nyrkin anaaliis ja kuolla pois, kiitos.
kehari kirjoitti...
Käyttäjällä "mies" on harhainen käsitys tämän sivuston kävijäkunnasta. stirin kommenttiin tekstin epäselvyydestä viitaten kerron, että kirjoittaja tuskin on aikuinen.

Juu kehitysvammaiset, kuten monet muutkin, voivat olla perseestä. Pakkohoidolla on tietyt kriteerit, mutta jos tuo voi kotonaan asua, niin sitten se asuu.

Lopeta ruikuttaminen, poista se vaikka Facebook-kavereista ja mene sanomaan sille, että se on perseestä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa