/ 8000 merkkiä käytetty
11191 - 12.3.2013 (arvosana: -36)

Nyt alkaa mennä hermo totaalisesti tähän omaan asuntooni. Asun siis kerrostalossa. Älkää ikinä muuttako kerrostaloon!

Viime vuonna tässä oli vielä kolmet vanhat naapurit, joista en pitänyt ja halusin saada heidät kaikki pois. Kuten muutama muukin

- Kyttääjät (vanhapari, joka tiesi kaikkien menemiset ja tulemiset paremmin kuin asukkaat itse)
- Juopot (pariskunta joka joi ja tappeli, tappelun tuoksinassa mm. heitettiin sohvaa ym. kamaa parvekkeelta alas)
- Vamuttaja (miespuolinen, tyhmän näköinen, joka osaa kyllä puhua, mutta semmoista ölinää, ei sitä kukaan jaksa katsoa eikä kuunnella)

Onnekseni kuulun talonyhtiöni hallitukseen ja omaan siellä melko vaikutusvaltaisen aseman vaikken pj olekaan. Marraskuussa sitten sain elämäni ihanimpia uutisia. Kaikki 3 potkittaisiin pihalle erinäisistä syistä. Itselläni oli mahdollisuus päästä myötävaikuttamaan etenkin vamuttajasta eroon pääsemiseksi.

Joulukuussa vietin yhden ihanan päivän kokonaan ikkunassa katsoen kun kaikki 3 asuntoa pistettiin tyhjiksi asukkaita myöten. Sinne meni vamuttaja, juoppopari ja kyttääjät. Viimeksi mainitut koittivat pistää showta pystyyn, mutta heidät saatiin onneksi hiljennettyä ja ajettua pois.

Kun vihonviimeinenkin päivää pilaava henkilö oli kadonnut, ja oli varmaa ettei enää ikinä palaisi siihen pihaan, lähdimme hallituksen kanssa oluelle.

Noh, sitten aikaa kului, saatiin tieto että kaikkiin kolmeen kämppään olisi uudet asukkaat tulossa, jotain nuoripareja kuulemma.

Vuodenvaihteessa muuttivat. Näyttivät ihan OK asukkailta, joiden kanssa varmasti tulisi hyvin toimeen. Mutta ei, kun nämä olivat asettuneet taloksi, silloinhan se paska osui tuulettimeen. Ja oli vielä löysää paskaa. JK sitä oli paljon, niin paljon...

Yläpuolelleni muuttaneet pariskunnat olivat toistensa kilpailijoita kaikessa mahdollisessa. Ja tämä ärhäkämpi osapuoli oli kuin tämä kyttäyspari mutta nuorempana versiona, joita ei lait evätkä määräykset koske. Alussa eivät välittäneet muista kuin tästä toisesta vastamuuttaneesta parista. Katkeruuksia ilmeisesti tuloerojen ja koulutuksien vuoksi. Viereeni muuttaneet ovat perussakkia. Ovat päässeet talon sisäpiiriin siivon käytöksensä myötä

Kuvitelkaa asuvanne tämmöisessä talossa...

Perus iltapäivä, hiljainen hetki, ruuhkat loppuneet, töistä palattu, syöty, hyvä mieli. Pian alkaa yläpuoleltani kuulumaan jousien natinaa, jyskettä ja naisen kovaäänistä voihketta. Ei mene varmaankaan edes minuuttia kun tämä kilpapari heidän naapurissaan aloittaa saman homman. Ja sitten alkaakin kilpailu, kumpi nainen osaa huutaa kovempaa, ja kumpi mies saa aiheutettua enemmän jyskettä. Joku päivä varmaan tulevat katon läpi päälleni. Ja sittenhän tämä kolmas pari omassa naapurissa aloittaa samat touhut. Eli koko talo raikaa kiimaista huutoa ja irstauden ilosanomaa. Ja ei voimat lopu keneltäkään, ilmeisesti saavat toisten äänistä lisää voimaa jatkaakseen. Tätä perkeleen meteliä on saatu kuunnella nyt 3 kuukautta. Lähes päivittäin. Itsellä alkaa aamulla klo 8 työt ja joudun nousemaan klo 6. Uneni jäävät yleensä 4 tunnin pituisiksi. Koita siinä palvella asiakkaita 8 tuntia hymy huulilla.

Ja tämä katkeramman pariskunnan naisihminen on nyt alkanut kyselemään ja juoruamaan tästä kilpaparistaan. Ja auta armias jos et tue tätä naisihmistä...lappuja ovissa "HUORISSAKÄVIJÄ", "ELÄIMIINSEKAANTUJA", "PEDOFIILI"...loppuja en jaksa mainitakaan. Ja poliisien tullessa kaikkien ovista laput häviävät pikavauhtia, vaikka tämä on 9 kerroksinen talo...varmaan on kameroita laiteltu 3 km säteelle jotta osaavat varautua.

Ja näitä lappuja ei kannata ottaa pois. Naapuri erehtyi tekemään tämän. Seuraavana päivänä hänen koiransa kuoli mystisesti.

Jos ehdit ottamaan kuvia tai videota näistä lapuista, tämä materiaali aina häviää kamerasta vaikka kuinka piilottaisit sen.

Jos ehtii poliiseille puhumaan, kun ovat paikalla tämä ämmähän tulee äkkiä paikalle ja saa valheillaan heidät omalle puolelleen. Nykyisin siis uskovat vain häntä. Ikävä kyllä.

Ja eräs naapuri uskalsi sanoa tälle ämmälle vastaan muutaman sanan. Häneltä varastettiin sen myötä vinttikomero. Luitte aivan oikein. Hänen oma lukkonsa oli rikottu ja heitetty nurkkaan. Tilalle oli laitettu uusi todella raskas lukko. Myöhemmin karmeihin ilmestyi 3 lukkoa lisää, ylä- ja alalaidassa yhdet ja kaksi lukkoa keskellä.

Ydinporukan kanssa pidimme salaneuvottelua lämpöhuoneessa (julkisia kokouksia ei voi pitää), joka on todella syvällä, 4 portaiden pohjalla. 2 paksua rautaovea olivat molemmat lukossa, jotka vain sisäpuolella olevat voivat avata. Eli mitään kuulo tai näköyhteyttä ei ollut. Siltikin seuraavana päivänä kaikkien alhaalla olleiden postiluukusta käytiin huutamassa "meitä te ette saa ulos tästä talosta!"

I'm so happy!
- kana

Kommentit

Lunni kirjoitti...
Hui saatana. Mä en enää ikinä ärsyynny siitä että naapuri vasaroi jotakin miljoonatta naulaa seinäänsä.
hohhoijaa kirjoitti...
Muuta itte hemmettihin sieltä? Ei sitten tarvi valittaa. Mutta ei, suomalainen rakastaa itsesäälissä rypemistä, kivaa on kun on jotain mistä valittaa!
ohikulkija kirjoitti...
Luitteko nyt oikeasti "avautumisen" läpi? Koko avautuminen on pelkkä huomionhakuinen paskaläjä, joka kannattaa jättää omaan arvoonsa.
peku kirjoitti...
ohikulkija:

älä puhu kun et tiedä, mokoma pikkurunkku vahinkolapsi :)
Tyruurriuruirir kirjoitti...
Pikkurunkku vahinkolapsi? Siis mikä? Pieni Runkkaaja Vahinkolapsi. Sähän sen parhaiten tiiät :)
Damaskox kirjoitti...
"Ja näitä lappuja ei kannata ottaa pois. Naapuri erehtyi tekemään tämän. Seuraavana päivänä hänen koiransa kuoli mystisesti." =O

Ei jumalauta, voi ihminen olla hullu =D
ElämisenÄäne kirjoitti...
Minusta aluksi rupesi säälittämään, että missä helvetissä asutkaan. Mutta mitä pidemmälle tekstiä etenin rupesin tajuamaan että sinähän olet noiden kolmen alussa potkittujen naapureiden sekoitus. Otan osaa paskalle elämällesi :/
kirrssa kirjoitti...
Sanotaanko että sulla on paska paikka olla mutta et silti voi yleistää. Oon oman aikuisikäni kerrostaloissa asunu ja toki on muutama huonoa ollu ja keskivertoa kunnes sitten ostin oman asunnon ja kyllä, kerrostalosta, en oo katunut hetkeäkään. Kaikki on täällä omistajia ja meteliä ei ole ja vaikka olisikin niin tässä talossa on nini hyvin suunniteltu seinät että meteli ei edes kuuluisi jos sitä edes olisi. Naapurit on mukavia ja vain yksi hullu täällä asuu mutta sekin kuolee pian ellei ole jo kuollut :)
kurupilo kirjoitti...
Jos ottaa kuvia niin kuvat katoavat kamerasta? Siis vaikka kävelisit suorinta tietä poliisiasemalle? Kuulostaa aika sekavalta tuossa vaiheessa.
Katsoppa peilii kirjoitti...
Kuulostaa siltä että avautuja ite on aika sekaisin ja luultavasti se talon ongelma :D

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa