/ 8000 merkkiä käytetty
11315 - 3.4.2013 (arvosana: -81)

Tiedättekö kuinka vaikeata on olla niin helvetin objektiivinen aina. Itsehän tässä sellaseks ihmiseks oon ajautunu etten voi (sen takia koska en vain halua) tuomita mitään tai ketään. Tottakai sanon vaikka että pedofiilit tulisi lukita johonkin laitokseen ennenkuin keksitään lääke siihen tjms mutta en koskaan esim. riistä henkilöltä ihmisarvoa (esmes kuolemantuomio tai muu väkivalta rangaistuksena) tekemisistä riippumatta. Yritän aina ymmärtää, en koskaan tuomitse koska tajuan että voisin itse olla se ketä olen tuomitsemassa jos olis asiat menny toisin. Mutta aina kun hillitsen inhimillisiä inhonväristyksiä niin tuntuu että pikkuhiljaa kaikki tää vaan patoutuu mun sisälle.

Suurimmaks osaks se on ihan ok, mutta aina kun hillitsen inhimillisiä inhonväristyksiä niin tuntuu että pikkuhiljaa kaikki tää vaan patoutuu mun sisälle enkä en mä vittu voi tukahduttaa tunteita, näin ihmisenä, kun kuulen esim. että jotkut runkkarit on joukkoraiskannu naisen intiassa, tai että joku on kiduttanu lapsensa kuoliaaks. Puhumattakaan ääri-islamisteista, kreationisteista, uusnatseista, rasisteista, kapitalisteista ja vittu mistä tahansa. Ikinä en tuomitse koska se on väärin, mutta se on vaan niin helvetin vaikeeta ja joskus tuntuu että pitää vähän päästellä höyryjä joten tässä tulee:

Haistakaa vittu muslimit (ja muut uskovaiset) voitte painua sinne kamelin perseeseen mistä tulitte vitun pedofiilit suvaitsemattomat rättipää terroristit saatana.
Haistakaa vittu rasistit, nyljen teidät elävältä ja seivästän perseaukosta kunnes kuolette perkele.
Haistakaa vittu kaikki rikkaat paskiaiset jotka himoaa verohelpotuksia ja lisää rahaa samalla kun puoli ihmiskuntaa nääntyy nälkään ja kehittyneissä maissakin eletään 1000e/kk palkalla ja teille ei riitä vittu miljoona vuodessa! MITÄ VITTUA?
Haistakaa vittu typerät ja tietämättömät, juopot, narkkarit, väkivaltaiset, psykopaatit, pedofiilit. Ja pommittakaa se helvetin Pohjois-Korea ydinpommeilla vittuun niin päästään siitäkin. Haistakaa vittu venäläiset, homofoobikot ja murhamiehet alkoholistit. Koko itä-eurooppa vois vaikka tappaa ittensä saaaaaaaaaatana.

Haistakaa vittu koko maailma.
- Anonyymi

Kommentit

jhs kirjoitti...
en jaksanu lukee ees ekaa rivii tekstistäs. vittu on ihmisel paljo ongelmii jos ei mahu ees kolmee kappaleesee :D :D HAJOO ELÄMÄÄS SPEDE
Bnp kirjoitti...
Mitä helvettiä se sun pallejas kutittaa mitä me muslimit teemme? Täällä Suomessa on ollut aika rauhaisaa monta vuotta kun ollaan eletty. Ei helvetti
tziisus kirjoitti...
Ja kukas muu tässä on rasisti? Tuntuu siltä,kun kaikki, jotka vihaa näitä muslimei ja arabei, niin ne ärsyyntyy vaan niiden huomiotaherättävästä ulkonäöstä ja puheesta. Ei välttämättä mitään henk.koht. kokemusta heistä pahantekijöinä vaan yleistetään ne kaikki heti pedofiileiksi ja terroristeiksi, niin kuin sun kirjoitus antaa ymmärtää.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa