/ 8000 merkkiä käytetty
11319 - 4.4.2013 (arvosana: -64)

Kolmanneksi tyhmin ihminen jonka olen ikänä tavannut.
Ensivaikutelma oli ihan ok. Parissa viikossa huomasinkin kuinka sairas pelle hän todella onkaan.
Aikuiskoulutus. Siellä jo luulisi AIKUISTEN olevan AIKUISIA.
Todella hermoja raastava pelle siis kyseessä. Ikää melkein 30v, lapsiakin löytyy, eronnut, asuu yksin slummissa, alkoholiongelma+ vitusti muita ongelmia. Pätee ja pätee jatkuvasti, soittaa suutansa, näsäviisastelee yms.

Tunnin aikana katsoin naamakirjaviestin ja tämä vieressä istuva hermanni on heti kovaan ääneen kirkumassa "AIJJAIJJAI PUHELIN POIS!" koko luokan kuullen. Ironista kyllä, hän itse katselee jopa enemmän naamakirjaa tunnilla kuin minä. Vitun jälkeenjäänyt. Tänään ärähdin että "pidä se suus jo kiinni" "no pidä itte!" Ei jeesus sentäs.

Ei voi uskoa että on kyse melkein 30v miehestä. Ääni kuin pikkutytöllä, käyttäytyminen kuin 6 lk:lla. Muutenkin tunnin ollessa meneillään koko ajan hölöttää jotain paskaa kun yritän seurata opetusta :( Ja se HENGITYS, hyi perkele. Keltaruskeat hampaat, voitte kuvitella sen paskanlöyhkän kun tämä jannu avaa suunsa -.-

Viikon alussa puhui että lapset olivat kylässä hänen luonaan viikonloppuna... "Höhöö ryyppäsin koko päivän ennen ku lapset tuli ja sitku ne lähti ni ryyppäsin vielä lisää! HÖHÖHÖHHÖ"
Näiltä vitun vajakeilta pitäisi katkaista pippeli etteivät vaan vahingossakaan pääsisi lisääntymään. Jos otan maitokaakaon kahvilassa niin heti ollaan syyllistämässä "Pöh, PIKKULASTEN JUOMA!" ahaaa okei. Itse olen reilu 20v ja tämä paskiainen on koko ajan tyyliin "Mää ajoin silloin jo autoo kun sää olit ekalla luokalla" "Muistakko silloin 80-luvulla... EIKUN NIIN JOO SÄ ET OLLU VIELÄ EES SYNTYNYT!" Vitun lapsellinen haisunäätä.

Siis aivan kaistapää. Kuuluu kategoriaan "saunan taakse ja nirri pois" ehdottomasti. Maailma olisi parempi paikka ilman häntä :'-3
Vitun helsinkiläinen kusipää mulkunlutkuttaja. Helsinki on muutenkin vammaisten syöpäpesäke. Onneksi ei tarvitse kärvistellä enää montaa kuukautta täällä perserei'ässä.

Ja yllätys yllätys, tämä gollo ei osaa edes yhdyssanoja saatika kirjoittaa sanoja oikein :D :D :D Aivovammainen ihmisroska.
- Ei-hesalainen.

Kommentit

dnl kirjoitti...
voi vittu mikä paskaläjä :D!
anonyymi 4-ever kirjoitti...
sen nainenkin oli varmaan jälkeenjäänyt
STADI kirjoitti...
ei kukaa sano stadii hesaks, vitun pönde mee nussii sikoja ja lampaita maatilalles
asda kirjoitti...


Helsinki on pahin paikka ikinä!! Itse en siellä edes haluaisi käydä!

Iso sekava kaupunki
Ihmiset luulevat olevansa sivistystä ja muu suomi jotain landeja. Vaikka oikeasti se on toisin päin; muu suomi on sivistyneempää kuin yksikään hesalainen. Hesalaiset eivät tiedä muusta kuin BB:stä, salkkareista, yms. jonninjoutavasta. Eivät tiedä lainkaan niitä asioita, mitä elämässä tarvitaan.

Helsinki on paha! PAHA. Isoilla kirjaimilla. Paha.

Hävetkää hesalaiset!!
haj brau kirjoitti...
Joo en ole mikään stadiswag jonne, mutta antais aika paljon rispektiä jos stadi ois stadi, eikä se hesa. Hesa on vanhojen kukkahattutätien nimitys koko paskalle. Stadi on vaan vähän more decent. Ei mulla muuta
hesa kirjoitti...
Mikä vitun STADI? Hesa se on
Hhh kirjoitti...
Hesa vaiko Stadi, ei ole mitään väliä. Paikka täynnä paskamaisia ihmisiä jotka vihaavat muita ihmisiä sillä perusteella mistä kaupungista on kotoisin.
vff kirjoitti...
vain jotku vitun stadilaiset sanoo Helsinkiä stadiksi... ja itse kun en oo sieltä paskaseudulta kotoisin niin se on mulle Hesa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa