/ 8000 merkkiä käytetty
11330 - 7.4.2013 (arvosana: -8)

Kunniamurhat. Siinäkin aihe josta maailman media kiljuu ja vinkuu ja hyvä että vinkuu. Tämänkin vain yksi aihe suuressa meressä joka velloo vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta. Taas oli joku hienomies mennyt hakkaamaan kirveellä siskoaan ja tappanut toisen miehen. Ja arvataan että sitä miestä ei tulla etsimään edes. Hänhän sentään teki "kunnian vuoksi" tämän. Onhan se ihan sankari. Miten voi jollain seota päässä tälläinenkin asia, helvetti naitetaan kakara jollekkin selvästi pedofiilille mutta sehän on vain "ok" siinä kulttuurissa? Vittu missä me oikein eletään.

NO onneksi suomessa ei sentään ole asiat noin pahasti vaikka näitä "kunnianmiehiä" on silti eksynyt jopa suomeenkin, saisi he mennä suorittamaan "kunniaa" takaisin kotimaahansa eikä asiaakaan suomeen tai muuhun turvamaahan. Heidän perheensä joka on eri mieltä tästä kunniasta saa toki jäädä. Suomalainen perinteinen vaimon hakkaaja yleensä (huom yleensä) sentään selvinpäin pyytää anteeksi ja katuu mutta toki surullista se täälläkin on. Mutta silti emme me suurinosa suomalaisista ole sellaisia, jos olisimme niin ei meitä olisi niin montaa elossa.

Tavallaan olen aina ollut rasisti tietyssä määrin ja toisaalta vihaan sellaista mutta kaikki tajuaa että missä kohtaa sana "rasismi" minussakin syttyy. No suurinta osaa koko juttu ei edes kiinnosta eikä kai saisi liikaa päätään tälläkään vaivata mutta no, jospa vain ketutuksen kirjottaisi ja muka maailmaa hetken parantaisi. No ei se parannu. Toivoa saa mutta ei se parannu. Ihminen on vain paha luonnostaan, monet ei ole mutta... Kun mediaa seuraa. Suurinosa on ja tuntuu että kun on annettu tavallaan "lupa" olla paha niin sittenhän ollaan mitään selkärankaa kun ei tarvitse olla.

Miettii että tämä velimies nyt sitten mielestään pelasti sukunsa nimen tai jotain paskaa mutta vittu missä helvetissä me oikein eletään? Miten voi noin nurinkurisia ajatuksia olla, jos nyt suomessa joku nainen kokee että mies hakkaa ja elämä on paskaa niin kuka suuttuisi naiselle joka lähtee ja jättää miehen? No aika harva kuullessaan miehen olevan väkivaltainen. Miettii asiaa miten tahansa niin ei vittu, missä me oikein eletään.

Kuvittele että isäsi ja äitisi naittaisi sinun 12vuotiaasi siskosi 60 vuotiaalle pedofiilille joka hakkaisi ja raiskaisi vielä kehitysvaiheessa olevaa siskoasi. Sitten hän kestää sitä 5 vuotta ja alkaa haluamaan kuolla. Hän avautuu siitä ja perheesi hakkaa häntä vähän lisää koska hän on niin tyhmä ja häpäisee perhettäsi. Sitten hän karkaa ja menet hänen peräänsä ja tapat kirveellä häntä. Niin. Niinpä niin. Sitten joku valittaa kun lihassa on vähän hevosta joka on vaan maukasta. Tai valitetaan pikkuasioista kun toisilla on asiat näin.

Tavallaan huvittaa. No ei se ole meidän vika eikä meidän kuulu nyt surupukuun alkaa sonnustautua mutta... Kyllä meillä on asiat vitun hyvin täällä vaikka eduskunta perseestämme rahaa puukolla veistääkin. Tavallaan nämä vitsit; Naisen paikka on keittiössä. Tai vastakkais vitsit; Miehet ovat kaikki samanlaisia. tms. Älkää viitsikö. Myönnän että ne sopii pikku vitseinä oikeina aikoina mutta kun suurinosa ei tajua että vitsi ei tarkoita tosiasiaa jona moni niitä pitää. No aiheesta karkaan nyt mutta kuitenkin. Vituttaa etten voi sille mitään että joku saa turpaansa vain siksi että hän ei suostunut toisen huoraksi. Epäoikeudenmukaisuus vituttaa. Haluaisin voida sille jotain mutta en voi. Ja vaikka voisin, olisi aika verenvuodatus siinäkin.

Sanotaan; Kostamalla olet yhtä paha kuin he. No, mitä sitten? Tahtoisinkin olla, vittuakos sillä enää on oikeasti merkitystä? Ei ole. Vihaan sitä sokeutta jolla vaalitaan rikollisia nykyään. Toki ongelmana on yleensä se että syytön tuomitaan mutta pointtini ei ole mätä oikeuslaitos vaan se että tässä maailmassa saa loppupeleissä tehdä aika paljon pahaa ja silti sinulle ei mitään. Vittu miten voi olla mätää.

No, eipä tässä, hymyperseeseen vaan kaikille ja mulle kans, meen kai nukkumaan pian, joskos olutta jois ja elämä jatkuu eikä ketään edelleenkää kiinnosta vittuakaan mutta. Elämä jatkuu ja se on kirjoitettu meidän ohjelmistoomme, mitä tahansa tapahtuu, elämä jatkuu eikä kenenkään tarvitse tehdä mitään. Sitten ihmetellään miksi asiat on päin vittua.

Kippis.
- Kissojajakoiriasiellätäällä

Kommentit

minako rasismi kirjoitti...
Mielestäni rasismi on sitä, kun vihaat tai pidät huonona ihmisenä jotakin henkilöä hänen ihon värinsä tai etnisen taustansa tai samankaltaisten muiden asioiden takia johon hän ei itse ole voinut vaikuttaa.
Se, että kun joku 'kunniahenkilö' raiskaa ja tappaa pieniä tyttöjä ja vihaat häntä vaikka hän onkin neekeri, niin se ei ole rasismia.
nznsk=[ kirjoitti...
Alat tappamaan häntä? Mikä sana toi nyt oli?
fuck kirjoitti...
Yritän nyt sivuuttaa sen että sanoit itseäsi rasistiksi koska mikään ei osoita suurempaa kehittymättömyyttä kuin rasismi.

Syy tähän asiaan ei ole mikään oikeuslaitos, valtio tai ne ihmiset ketkä tätä tekee vaan uskonto. Nämä ihmiset on lapsesta asti aivopesty siihen että mikäli ne eivät tee näin niin allah tappaa ja heittää helvettiin. Niille on opetettu että tälläinen on oikein. Voiko siitä syyttää näitä jotka tämän tekee (ihminen on laumaeläin joka seuraa muiden esimerkkiä esim. ei kaikki natsit ollu "pahoja" ne vaan teki niinkun muutkin koska ne luuli että se oli oikein).
Ongelman juuri on siis uskonto joka aivopesee ja vääristää ihmisen mor
fuck kirjoitti...
aalintajua. Kunniamurhia tekevät henkilöt on itse islamin uhreja.
Samalla tavalla kun eurooppalaiset oli kristinuskon uhreja keskiajalla.
TOOMUCH kirjoitti...
WALL













OF























TEXT













...ain't nobody have time for dat

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa