/ 8000 merkkiä käytetty
11632 - 1.6.2013 (arvosana: -25)

siis oikeesti miks kaikkien pitää dissata robinii?!? jokasel on oma musamaku joo mut ei sitä nyt koko maailmalle tarvii kertoo!!!! vittu!!! ja sit joku jukka poika...! hyi helvetti mikä laulaja jokaset biisit täyttä paskaa!!! ja iha hirvee ääniki!!!
- Anonyymi

Kommentit

jea kirjoitti...
robin on paras<3
htg kirjoitti...
Aika tekopyhää.
Anomuumi kirjoitti...
"Ei saa dissata."
"*Dissausta*"

Wut.

Joo, jokaisella on oma musiikkimaku. Mutta kun jostakusta tekemällä tehdään artisti, jolla on vielä musiikillisesti aika laimeeta kamaa + autotune, niin lähtee musiikista pitäviltä maku.
voipottu kirjoitti...
Anomuumi on oikeessa. Ite kuuntelen enemmänki semmosta vaihtoehto rock tai räppiä, mut kyllä joskus jotaa poppiaki, riippuu ihan moodista sillä hetkel.. mut joo.. pakko myöntää että robinis joku vaan saa ällöttämää, en tiiä onks se sen ääni vai ulkonäkö vai mikä.. ugh ei vaan jotenki iske tommonen väkipakolla taottu poppiränkytys, jossa ei perjaattees oikeeta lauluääntä tai soittimia oo ollenkaa / kuulu
Tyttö99 kirjoitti...
Jep, Robin on paras<3
Ninjaa!! kirjoitti...
Sanot: jokaisel on oma musamaku joo, mut ei sitä koko maailmalle tarvii kertoo" ja oithan siekin tääl sitä heti kertomas. Ihme idiootti. Mee nyt vaa kotiis sohvalle kuolaa robinii, äläkä tänne tuu itkee. Ok?
Tyttö99 kirjoitti...
Loukkas mua... Kiitti vaa! Enkä mä kuolaa enkä itke!!!!>:[ ja kunhan nyt kerroin vaan mun mielipiteen, en mä sitä ääneen sano!
Tyttö99 kirjoitti...
Oon vähä sellasta tyyppiä et en sano kaikkee ääneen mitä ajattelen! voin mä niistä kirjottaa, eri asia, ainakin miusta. ja eiks tää paikka oo tarkotettu siihe et jos vituttaa nii tääl saa sit avautuu, HÄH?!
FaZer kirjoitti...
Siis mitä vittua nyt? Oot näköjää vuoden mua vanhempi, ja silti oot noin pirun tyhmä? Ensiksi tuut itkee että "yhyy Robinia haukutaan" ja että jokasella on oma musiikkimaku, et ei tarvii haukkuu, ja sitten heti sen jälkeen haukut jukka poikaa, sen biisejä, ääntä ja ulkonäköä. Että tekis mieli tappaa tommoset lissut
FaZer kirjoitti...
Ja tuut vielä valittaa ku joku puhuu järkee et "Toi loukkas mua ku sanoit mielipitees, kai mä saan sanoo omani?" MILLON TAVATAAN? TUON MOOTTORISAHAN
hyi kirjoitti...
robin on paska
Tyttö99 kirjoitti...
Niin varmaa itkenkii joo mmm joo...!!! Okei okei oin idiootti myönnän sen... vittu kun mua syrjitään muutenkii ja sit tulla täälläki haukkuu...); ettehä työ ny sitä voi tietää mut... oon kokenu kovia... (en tiiä liittyks toi tohon mitenkää mut anyway)ja yks juttu EN oo lissu!!!!!>:// mä en meikkaa enkä oo sellanen et omg...yms.
gura kirjoitti...
Jos niihin "koviin" kokemuksiin kuuluu, että ihastus sanoo sulle suoraan "haista vittu", ni salli mun nauraa :D

Paha lähtee jakelemaa mitää neuvoo, jos et ole trolli.
Tyttö99 kirjoitti...
No se ei siihen todellakaan kuulu!
Tyttö99 kirjoitti...
FaZer: ite iha varmast oo lissu vaii?! unohetaa tää nyt... en tuu tänne enää purkaa vitutusta, onks sit hyvä ku mätänen tääl neljän seinän sisäl ilman kavereit ja iha vituissa?! ja saatte sit haukkuu robinin paskaks ja kehuu jukkapoikaa kunha ette enää hauku mua!!!!!
Tyttö99 kirjoitti...
*oot
FaZer kirjoitti...
Täs 14v fiksu kaveri..
pssssssst kirjoitti...
ai että ei saa dissata robinii koska jokasella on oma musamaku, mut jukka poikaa saa dissata? lol oot säälittävä.
Tyttö99 kirjoitti...
Robin on vast uransa alus ja sitä pitää tsempata!! Jukka poika on ollu tos ural jo monta vuotta et... joo okei okei lopetan ton jukka pojan dissauksen jos työ lopetatte robinin? ok?!
ROBIN FÄPFÄPF kirjoitti...
Acdc on ollu tien päällä vuosikymmeniä. TOTTA KAI SITÄ SAA SITTEN HAUKKUA.

Opettele edes puolustautumaan, kultapieni... Lakatkaa nyt kiusaamasta tota tyttöä, se on kokenut kovia eikä sillä ole yhtäkään ystävää. ETTÄ TE OOTTE ILKEITÄ.

Viaton lapsi vain sanoo mielipiteensä. ;____;
Ketuttaa.fi:ssä vaan ollaan niin ilkeitä, juuh ;_____; voi sua. Anna hali.
Tyttö99 kirjoitti...
ROBIN FÄPFÄPF: ootsä oikeesti tosissas?!:o oot eka joka puolustaa mua. aattelin jo et KAIKKI on mua vastaa... kiitus siitä:) kuinka vanha muute oot ku mua puolustat? ps. oon huono puolustautumaan...:/ -.-
ROBIN FÄPFÄPF kirjoitti...
Olen 14...
Tarkista ensinnäkin mitä tarkoitta fäp.
Voi kultapieni... se oli SARKASMIA ;____;
Tyttö99 kirjoitti...
-.- >.< -.-" +.+
tyttö98 kirjoitti...
"Kaikki dissaa Robinina.
Jukka Poika on perseestä."
Mitä vittua?
Eihän siinä Robinissa nyt muuta vikaa oo, ku vaan: 1) se "laulaa" tasan yhdestä aiheesta -> maailmassa on muutakin asiaa 2) se ei osaa laulaa. Ei se muuten käyttäis autotunea. 3) se ei tee itse es "biisejään" 4) se on tekemällä tehty "artisti" 5) kaikki lainkaan musiikin teoriaa opiskelleen kuulee, että kaikki "biisit" rakentuu samalle sointukierrolle. Joka muutes on Am D Em G -> basson vapaat kielet. Eli vaikka yhtäkkiä soittajia olisikin, ei heillekään ole mitään haastetta. Jopa minä osasin soittaa tuon - 4 vuotta sitten! Enkä edes ole basisti.
Eli siis kuuntelijankusetusta halvalla ja mahd.
Tyttö99 kirjoitti...
Joo okei myönnän oon alkan vihaa robinii en enää tykkää siit... Hyi!
Tyttö99 kirjoitti...
Toi on sit oikeesti totta
Hauhaumuukukkuu kirjoitti...
Kyllä muiden vitutus ja tän kaltaset väittelyt vaan piristää päivää kummasti? Herranjumala ku tästäki pitää repii iso juttu, olisitte viisaita ja antasitte olla.. :DD
lolz kirjoitti...
"ROBIN ON NIIN IHQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ"

Jonkin ajan päästä:

"HYI VITTU JOKU ROBIN"

Päätä jo.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa