/ 8000 merkkiä käytetty
11717 - 24.6.2013 (arvosana: -61)

Ristiriitaset tunteet.. Oonko mä oikeesti vitun luuseri vai johtuuko mun elämän onnettomuudet oikeesti ulkoisista tekijöistä? Vai onko kaikella muka joku vitun tarkotuksensa?
- Anonyymi

Kommentit

tietäjä kirjoitti...
olet luuseri
Anonyymi kirjoitti...
Tietäjä on suomalaisessa kansanperinteessä taikavoimainen, yliluonnollisia voimia käyttävä henkilö, jonka taikavoimat perustuvat suureen tietoon. Tietäjiksi kutsuttuja henkilöitä oli sekä myyttisissä kertomuksissa että oikeasti. Oikeiden tietäjien tärkein tehtävä oli usein parantaa sairaita.

Voitko parantaa minut luuseriudesta?
tietäjä kirjoitti...
voin, mutta en suostu siihen.
enkerrokkaaan kirjoitti...
Et ole mikään superluuseri, koska tiedostat luuseriutesi. Eli olet parannettavissa. Ja sitä paitsi, millään ei ole sen suurempaa tarkoitusta kuin mennä eteenpäin ajassa, joten ihan sama onko luuseri vai ei. Ihan sama kestääkö maapallo ihmisten typeryyttä. Ihan sama koska kuolee ja ihan sama koska ystävät kuolevat. Kaikki on ihan samaa.
Anonyymi kirjoitti...
Kiitos suuresti "enkerrokkaaan"! Piristit päivääni ja ehkä tulevaisuuttani, vaikka olenkin tämän asian jotenkin jo tiedostanut.
get lucky kirjoitti...
luusereita ei ole olemassa, kaikki ovat erilaisia. ei ole olemassa epäonnistujia, ainoastaan selviytyjiä. luuserimaista on se, ettei edes yritä mitään.
aaaaaaaaaaaaaaa kirjoitti...
"Vai onko kaikella muka joku vitun tarkotuksensa?"

Miksi pitäisikään olla mitään tarkoitusta millekään? Olemme hyttysen paskoja yhdessä helvetin suuressa paskaläjässä. Kaikki on absurdia ja sattumanvaraista, ihmisillä on vain liian suuret aivot ja liikaa aikaa miettiä turhia asioita, kuten "mikä on elämän tarkoitus" tai jotain muuta paskaa.
Anna mennä, älä mieti liikaa jne. Luuseri et ole kuin silloin, jos olet sitä omasta mielestäsi. Silloin se myös heijastuu käytöksestäsi. Esimerkiksi henkilö, joka vilkuilee ympäriinsä miettien, että "ei kai kukaan vaan kato mua, näytän hirveeltä", niin silloin hän melko varmasti kerääkin niitä katseita.
Anonyymi kirjoitti...
No sitten on minulla ollut hyvä onni/sattuma/hyttysen kakka matkassa, sillä kaikki kääntyi paremmin kuin hyvin päin tämän "onnettomuuden" takia.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa