/ 8000 merkkiä käytetty
11881 - 13.8.2013 (arvosana: -55)

Hoh hoijaa taas saa vain ihmetellä tätäkin iltaa sitten. No sitten tuli mieleen tämä sivusto joten tässä tulee.

Alan olla kypsynyt tyttöystävääni. Rakastan häntä mutta hän repii minut hulluksi. En toki väitä että olisin itse puutteeton tai täydellinen... Hän on LAISKA. Laiska ko lahna. Jos jonkun pitää aloittaa keskustelu se olen minä. Jos meinataan nähdä, saan ehdottaa ja järjestää aina kaiken. Saati hyvä jos sitä koneelta irti saa, hän tuntuu olevan mieluummin koneella kuin hetken minun kanssani.

Ei siinä, niin minäkin viihdyn kotona koneella. Mutta silti kaipaisin häntä joskus ja kun on kaipaus ja yrittää puhua niin toinen sanoo sanan takaisin kerran tunnissa välillä ja joskus vaan lähtee nukkumaan sanomatta mitään kesken juttelun. Eikä tässäkään kaikki. Hän on ajatuksiltaan loistava, rakastan häntä hänen ajattelutyylinsä takia paljon. Mutta hänen laiskuus ja kiinnostus ensinnäkin meidän suhteeseen panostamiseen on suorastaan vitsi.

Olenko minä todella nyt järkevässä suhteessa? Nainen on muuten aivan huippu ihminen.. Mutta häntä ei kiinnosta juuri nähdä. Ja kun asian ottaa puheeksi niin se on toki myötäilevää ja hän on samaa mieltä. Kun pitäisi tehdä jotain asialle, hän lykkää sitä.

Nytkin katson hänen kommenttejaan ja minulla on pahamieli. Eikä hän edes varmaa tajua että minuun sattuu. Olen jo alkanut miettiä että pitäisikö hänet jättää mutta sekin ajatus sattuu. En jaksa tehdä itsekkään enää juuri muuta kuin olla kotona ja kitata kaljaa kun ei kerran muutakaan sitten voi tehdä. Ei tästä vain tule mitään. Ole kotona ja kärsi ja katso kun toinen on kuin ei mitään.

Ja kaikille tiedoksi etten ole mikään itsemurhaitkijä, en ikinä. Ei vaan tämä myrkyttää minut. Ei ole elämäniloa tällä hetkellä oikein. Ole kotona vain kun se sinun rakastamasi henkilö ei edes halua olla kanssasi. Ehkä hän tahtoisi mutta hän on liian laiska?! Ei video sentään. Mitä minunkin pitäisi tehdä sitten muka? kertokaa ihmeessä.
- oravajonkahäntäjäialleauton

Kommentit

koira kirjoitti...
Kannattaisi varmaan puhua kyseisestä asiasta? Ei ne pienimmätkään ongelmat selviä selvittämättä. Suhteessa tulee väkisinkin sellaisia aikoja, jolloin ei välttämättä halua nähdä niin usein, on sitä elämää muutenkin. Jotkut joutuvat selviämään pettämisen, mustasukkaisuuden, väkivallan jne. kanssa, joten tuo laiskuus on niihin nähden aika pieni tekijä. :D Laiskuutta on enemmänkin se, ettei asiasta kuin asiasta jakseta puhua. Tsemppiä kuitenkin sinne. :)
jqi0fjq90fj9q03 kirjoitti...
koira: kyllä tästä on yritetty keskustella mutta teot jäävät tekemättä sen jälkeen. Alan luulla että olen hänelle vain jokin "kokeilu" tai vain jokin mikä pitää olla kun kaikilla on? Entisestä suhteesta jäi pahamieli juurikin pettämisen takia. Nyt pelkään oikeasti menettäväni jotain todella arvokasta. Arvokkaampaa kuin olen nähnyt missään... Mutta tuntuu etten taida olla läheskään siinä mittapuussa hänelle sitä. Kumpa hän edes sanoisi sen päin naamaa, sekin helpottaisi oloa kun tietäisi miten asiat on.
koira kirjoitti...
no aina voi pitää taukoa suhteesta ja katsoa sitten mitä tapahtuu? :) varsinkin sitten olisi aika siihen kun ei enää edes juttelut auta ja ongelmat kasaantuvat eteen. Ehkä tauon jälkeen asiat voi olla helpompi selvittää.
Jargh kirjoitti...
Koittakaa nyt hyvät ihmiset tajuta, että kaikki ihmiset on erilaisia! Toiset kaipaa enemmän hellyyttä ku toiset. Toiset tahtoo omaa rauhaa ja yksinäisyyttä aina välillä. Mutta silti on mahdollista rakastaa toisiaan, vaikka molemmilla on eri tarpeet. Koittakkaa löytää joku tasapaino tuohon juttuun. Yritä puhua tyttöystävällesi, että voisitte viettää joskus aikaa yhdessä ja vastapainoksi anna tyttöystävällesi tilaa ja aikaa olla yksin aina silloin kun hän sitä tarvitsee. Turha itsensä tyrkyttäminen toiselle on luotaantyöntävää ja ahdistavaa.
lovelovelove kirjoitti...
Mun mielestä ansaitset parempaa (:
:) kirjoitti...
ansaitset parempaa <3
vituttaa kirjoitti...
Uskomatonta, mutta mulla on ihan samanlainen tilanne päällä. se ottaa ihan roimasti pannuun. kerran pidettiin taukoa kuukauden verran, asiat oli paremmin sen jälkeen, muttei kauaa. Nyt minusta tuntuu että on meikän aika sutia vittuun tältä estradilta ja ettiä joku toinen.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa