/ 8000 merkkiä käytetty
11915 - 25.8.2013 (arvosana: -63)

Rumuus, panetus ja neitsyys.

Ja sitten jos joku oikeasti tulee ehdottelemaan, niin menen ihan lukkoon ja lyö päälle sellanen "ei, hyi, älä koske, mee pois, hyi saatana, ihmiset on etovia"-vaihde.

Eksän mielestä olin liian masokistinen suhteen toimimiseen.

Kuolen neitsyenä saatana.
- pupu

Kommentit

Aikuinen kirjoitti...
"Eksän mielestä olin liian masokistinen suhteen toimimiseen.

Kuolen neitsyenä saatana."

Mikä "eksä" se sellainen on, jonka kanssa ei koskaan harrasta edes seksiä?

Kannattaa tarkistaa tuota sun omaa asennetta, aika lapselliselta kuulostat (mutta se kai tässä on idea, kun olet joku 12-vuotias, tjsp).

Vituttaa lukea näitä henkisellä tasolla itsetuhoisten avautumisia, kun niin vähän järkeä on käytöksen ja sanojen takana.
pupu kirjoitti...
^^Kuka helvetti menee sänkyyn ennen "syvällisiä" mistä tykkää-keskusteluja, jos sattuu elämään kaukosuhteessa? Olen kyllä 16, mutta eipä se sinun mielipidettäsi kyllä muuta kuitenkaan, joten paskaakos sinä sillä tiedolla teet.
. kirjoitti...
et sinä kuole neitsyenä, varsinkaan siinä tapauksessa jos siitä noin palavasti tahdot eroon päästä. teini-ikäisenä seksi ja tyttö/poikaystävä ovat niitä tärkeimpiä, mutta odotahan muutama vuosi. vielä on kesää jäljellä ja sullakin elämä edessä.
Aikuinen kirjoitti...
"^^Kuka helvetti menee sänkyyn ennen "syvällisiä" mistä tykkää-keskusteluja, jos sattuu elämään kaukosuhteessa? Olen kyllä 16, mutta eipä se sinun mielipidettäsi kyllä muuta kuitenkaan, joten paskaakos sinä sillä tiedolla teet."

No mitäs valitat siitä puutteesta sitten, jos haluat pitää varauksen ihmisten suhteen..? Koeta päättää mitä haluat, lapsi.

Ja btw, 12-vuotias ja 16-vuotias eivät loppujen lopuksi kovin paljoa toisistaan eroa. Molemmilla vielä tunne-elämä kasvuvaiheessa.

Ja jos et halua että ihmiset kommentoi sun kirjoituksia, niin kannattaako kirjoittaa nettiin..? Mietihän vähän mitä paskaa suustasi syydät.
pupu kirjoitti...
Mitä nyt koulusta olen oppinut, niin paskalla panovalinnalla saa vain koko koulun tietämään jokaisen nolon seksuaalisen asian, joten olen mielelläni varauksellinen. Vastapa eilen olen kuunnellut yhden koulupäivän verran jonkun ensipanosta ja nauramista jonkun noloista seksiäänistä. Kyllä minä tiedän, mitä tahdon, mutta se vaan sattuu täälä maalla olemaan vähän helvetillisen vaikeaa löytää yhdenyönjuttua teininä.

Tunne-elämältään voi vielä yli 25-vuotias olla ihan kakara, se on yksilökohtaista koko kehittyminen, joten ei voi lyödä iän takia boksiin tuntematta.

Internetissä ei syydetä muuta kuin paskaa, enkä ole sinua kommentoimasta kieltänytkää. S
Aikuinen kirjoitti...
Harkinta on vain hyvä asia. Itsekin olen maalta, ja tiedän kyllä että ihmiset joilla ei ole omaa elämää tykkää juoruilla muiden elämästä...

Kypsyys on ihmiskohtaista. Sekin on ihan totta. Tiedän monta yli 30-vuotiasta jotka ovat lapsellisia, ja esim. päihteet maistuvat liiallisesti.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa