/ 8000 merkkiä käytetty
11998 - 19.9.2013 (arvosana: 18)

Anteeksi mitä vittua nyt Suomen \"vähempiarvoiset\" heterot? Anteeksi mitä vittua Jani Salomaa? \"Suomessa ei saa olla tavallinen julkisesti\", sanoo Jani haastattelussaan. Mun mielestä täällä ei saa olla erilainen julkisesti. Eikö miltei jokaisen ihmisen toive olisi olla tavallinen? Ettei kenelläkään olisi syytä sanoa pahaa sanaa itsestään? Erilaisiksi luokitellaan esimerkiksi myös ylipainoiset, alipainoiset, jotain genreä edustavat, ikäluokasta poikkeavan musiikin kuuntelijat, punapäät, psyykkisen sairauden omistavat henkilöt.. Luojan tähden me kaikki ollaan erilaisia. Myös nämä ns. \"tavalliset\" ihmiset eli heterot.

Jani selittää skeidaa koulukiusaamisesta että lapset, jotka elävät sateenkaari perheessä tulisivat kiusatuiksi. Ja miksi? Koska erilaisuus. Jani myös vastasi kysymykseen että jos silmälasien takia kiusataan niin pitäisikö silmälasit kieltää näin:
”Ei tietenkään. Silmälasit on ollut ennen kouluja.” Ikävä kertoa, mutta myös homoseksuaaleja oli ennen kouluja.

Ja niin mitenniin heteroiden oikeuksia ei arvosteta? Niiden oikeudet on itsestään selvyyksiä. Sama jos koulussa oppilas muistaa tuoda kynän kouluun niin pitäiskö sitä sit arvostaa ja samantien järkätä joku saatanan kynäpride puolustamaan itsestään selvän asian oikeutta?

Tietääkseni se oli homous, joka muinoin oli luokiteltu sairaudeksi. Tietääkseni se oli homous, jonka takia porukka passitettiin vankilaan.
Tietääkseni se on homous, joka tänäkin päivänä on helvetin moinen ongelma ihmisille, koska a) missä on adoptio-oikeus? b) missä on oikeus avioitua? c) missä vittu on lapsien oikeus saada ajatella vapaasti mitä ne on, eikä sitten vanhemmalla iällä panikoida sitä, jos on sattunut ihastumaan samaan sukupuoleen? Se on se hetero skeida mitä edelleenkin vanhemmat tuputtaa lapsilleen. Kun sukulaiset vierailee kysymys on tytölle \"Onkos sulla jo poikaystävä?\" ja vastaavasti pojalta kysytään tyttöystävästä.

Kaikki kuulosti mun päässä niin fiksulta. Pointti oli että ei saatana mitä skeidaa tämä heteropride. Pridet on sitä varten että marssitaan sen priden teeman edustavien arvojen puolesta. Hyvää päivää heterot, teillä on kyky saada muksuja keskenänne ja heteroilla missä mielette, millon mielitte. Vaikka Venäjällä jos kiinnostaa sinne asti mennä toteuttamaan itseään.
Sitä paitsi, rakkaat heterot, mun käsittääkseni te meidän yhdyskuntaamme niitä homoseksuaaleja siitätte ja synnytätte.
TASA-ASRVO on hieno sana. Homopride on sen takia että seksuaalivähemmistöillä ei ole niitä samoja oikeuksia kuin heteroilla. Arvoisa Salomaa ja heteroprideen osallistuvat..teillä on vittu kaikki. Niinku oikeasti on ja sitten te vielä haluatte että teidän eteen levitetään joku saatana punainen matto ja että teitä arvostettaisiin.
Vittu mitä skeidaa.
- Anonyymi

Kommentit

kikkihiiri kirjoitti...
Harvemmin joku tuo näin hyvin perustellen mielipiteensä esiin
homooo kirjoitti...
"Hetero skeida" ? Ho ho homo
löl kirjoitti...
ei saa olla tavallinen julkisesti :DDDD
Kissimirri kirjoitti...
Lievästi sekavaa luettavaa. Lievästi vääristynyt maailmankuva sulla, mutta se on vain mielipide. Ei se nyt niin pahasti ole, homot suuttuu kaikesta ja pienestä AIVAN niin kuin kaikki vähemmistöt ja oikeastaan kaikki, kaikki suuttuu nykyään kaikesta. Mitään ei saa sanoa ja mitään mieltä ei saa olla, tämä minunkin mielipide JOSSA en ole sanonut mielipidettäni homoista on sinusta varmaan väärin? Vai onko?

Kenellä heillä? Meillä? Ja mikä kaikki sitten on? Meni vähän ohi, voisitko selventää?
Anomuumi kirjoitti...
Kaikilla on oikeus pitää rauhallinen kulkue tai tapaaminen, kunhan siitä ilmoittaa poliisille, ellen ihan väärässä ole. Jos tuo pride oltaisiin jätetty omaan arvoonsa, ei se olisi ollut mikään ongelma.

Jos nyt vaan annetaan tyypin marssia heteroiden puolesta, jos niin tahtoo... -___-
Anomuumi kirjoitti...
Ainiin. Myös hetero-olettamus on ihan oikeutettua siltä pohjalta, että suurin osa ihmisistä ovat heteroita. Sehän on selvä, että olisi parempi kysyä "jokos sinä seurustelet?", jos sitä on ollenkaan pakko kysyäkään.

Että näin. Hyvää päivää kaikille tasapuolisesti.
shgdk kirjoitti...
Oikeastaan täähän on se häly joka alunperinkin nousi koko heteropridesta ja siksi tää pitäjä päättää pitää sen, juuri siksi että ihmiset on vitun taviaivoja. Homot ei kestä mitään mutta kestää ku perseeseen jynssätään 2kg makkaraa. Vittu mitä touhua, sanotaanko että vihaiset homot meni nyt pahasti nolaamaan homot. Eikä sitä voi edes puolustella.

Mun mielestä ihminen on mitä on ja ei kuulu muille, huumori huumorilla. Hetskut pilailee viattomasti homoista ja niin homot heteistä joten whats the big fucking deal? Mitä sitte? On homoja jotka lähtee läppään mukaan ja sitten juuri tämä vitun toinen puoli joka on sitä hössöttäjäpaskaa. Homon oikeus sitä
shgdk kirjoitti...
Ja siis koko "joko sinä seurustelet"homma, hei ei vittu :D

Vitun TROLOLOLOLOL :DD

Sanotaanko että jos on noin vaikea antaa ihmiselle anteeksi se että se yrittää keskustella eikä välttämättä osaa edes keskustella ja sitten menee kysymään ne perinteiset ja JOS ihminen on nin vitun heikko ettei osaa siihen vastata eikä vittu tajua valmistautua vastaamaan etukäteen kun pelkää sellaisia kysymyksiä niin mun puolesta imekööt sitä munaa kaapissa sitte!

Ei helvata hei, aika harva kysyy sitä sen takia että on vihainen? Tai että se on joku pakko seurustella tai tms paskaa.

Itte oon iha perushetero ja jos minulta kysytään että joko tai mitä tahansa niin ei mulla
shgdk kirjoitti...
ole ongelmaa vastata. Vastaan mikä tilanne sit onkin ja jos on herkkätilanne että on vähän riitaa ollu puolison kanssa niin sitte annan ymmärtää etten tahdo juuri nyt tästä puhua, tadaa! Ja jos ei se toinen tajua sitä niin sille voi sen sanoa päin naamaa että vittu EI niin ei puhuta tästä ja jos ei silti tajua niin tee vaikka rikosilmoitus ahdistelusta sitte.

Mulla ei koskaan ole ollu ongelmaa noin yksinkertaisissa asioissa. Enkä ole koskaan tajunnut että miksi juurikin nämä tietynlaiset hinttelit ottaa nokkiinsa tälläisestä? SIis eikö siinä ole juuri se hetki julistaa: "I AM GAYAAA!" ja nähdä heidän ilmeensä vaikka? EI!!! Siitä suututaan.... Joopa joo, menk
shgdk kirjoitti...
NIi ei satu sitte niin paljon ku kysellää tyhmiä. Kiitos ja kuitti, mulle on aivan vitun sama mitä munkin kirjoituksesta ollaan mieltä, aivan vitun sama, kirjottelen tätä aamulla lievässä krapulassa ja mua kyllästyttää koko vitun homokeskustelu, se ei ole ainoa ongelma maailmassa, he eivät ole se ainoa ryhmä jota kiusataan tai dissataan tai mitä he ikinä tahtovatkaan luulla.

Niin moni homo facepalmaa lukiessaan tietyistä homojenoikeuksienpuolustajista ja miksi? No siksi että homma menee jo niin vitun yli ku vaan voi mennä!

Vittu nyt meen nukkumaan sen helkutin akan viereen ja julistan suuresti heterouttani ko se on nii vitun iso juttu.

Taitaa silti sohvaa olla mul
shgdk kirjoitti...
JA SIIS VITTU VIEL! Mistä vitun oikeuksista sää puhut? Mistä vitun meillä on kaikki? JOO mää voin panna mun muijan paksuksi ja se synnyttää semmosen sinappikoneen että paska lentää ja vaippoja saa ostaa niin maan perkeleesti mutta siis... Niin???? Mitä vittua? Onko se joku oikeus? Tajuakko vitun tavi että miehen sperma ja naisen kohtu on se mistä se kakara tulee? EI fysiikkaa ja luonnonlakeja voi muuttaa vitun tollo joten miten helvetissä voit edes vedota tollaseen, onko se kenties ihmisten vika että mies ei voi synnyttää perseensä kautta?
shgdk kirjoitti...
Ja siis miksi ei saa marssia heterouden puolesta? Tiesikkö että maailma joka olis täynnä homoja olis aika huono homma? Ja nyt se sarkasmitutka päälle... Miten me lisäännytään? No ei ainakaan homoilemalla. Homoilkaa vaa, meitä tulee jo ihan tarpeeksi. Joten mikä tässä nyt on ongelma? Suomessa ei ainakaan ole ongelmaa? Venäjällä toki kai. Mutta mee sinne kiljumaan. En ymmärrä mikä vitun punanen matto se sellanen on että marssitaan heterouden puolesta? Miksi otat sen hyökkäyksesän homoja vastaan? Ilmeisesti susta kaikki on homoja vastaan?
shgdk kirjoitti...
Aivan kuten jotkut naiset kiljuu kovaan ääneen suomessa tasa-arvoa niin kiljut sinäkin ja meneekö se vähän yli? NO EI PAHASTI! <-sarkasmia.

Miksi ne naiset kiljuu tasa-arvoa? No ne ei ole saanut hetkeen. Kyllä mieskin murtuu ja suuttuu kun ei saa eikä tajua runkata joten nyt tee seuraavasti:

1. mene baariin ja iske itelles mies.
2. Menkää sänkyyn ja muistakaa sopiva vaseliini määrä ettei peppuun satu.
3. herää aamulla iloisena ja tuu pyytää anteeksi tänne koska mää oon pettyny suhun.
4. oikeasti sää luet tätä viel? lol
shgdkHETERO kirjoitti...
se vitun POINTTI koko VITUN heteropridessä on se että JOS saa kiljua homouden puolesta niin saatanan kovaa NIIN miksei saa kiljua heterouden? Miksi? KOSKA SE ON HYÖKKÄYS HOMOJA VASTAAN?!??! No onko se hyökkäys homoja vastaan? ONKO? vai otatko sen niin, se on susta kiinni. NYT nukkumaan vittu!
lälläslää kirjoitti...
Hah homot vinkuu että pääsee kirkkoon vihille vaikka raamattu ei oikein tahdo ja silti ne tahtoo sinne ja pääsee monessa maassa, homot tahtoo adoptio-oikeuksia ja saa niitä, homot tahtoo hyväksyntää ja saa sitäkin, homot tahtoo ja homot saa.

Sitte... Hetero tahtoo pitää priden ja homot on kieltämässä sitä... Reilua eikös? Homot omistaa priden ja ei tahdo antaa sitä heteroille jotka suurin osa hyväksyy homot :) ja kysymys: Onko tämä reilua?
lady kirjoitti...
Aikamoinen paskamyrsky tästäkin saatu aikaan. Aloittajalla on hyvä mielipide, onhan tuo heteropride aikamoinen pohjanoteeraus, mutta eihän sitä voi muuta kuin huumorilla ottaa. Joillekkin näyttää jopa heteroidenkin oikeuksien olevan päänvaiva, vaikka kaikki tietävät varsin hyvin että homoilla ei ole hyvä olla ja näinhän se on ollut aina. Pahinta on kuulla heteron sanovan, ettei vähemmistöillä saisi olla adoptio-oikeuksia, tässähän he näyttävät oman ahdasmielisyytensä. Kiusaamista on ollut aina, johtuen vaikka ulkonäöstä, perheestä tai vaikka vittu puhetyylistä. Mutta ei se kiusaaminen mihinkään lähde, ainut asia mitä voi tehdä on se, että hyväksyy muuttu
lady kirjoitti...
muuttuvan maailman ja erilaisuuden. Erilaisuuden näkeminen vähentää kiusaamista ja ihmisistä tulisi ainakin toivon mukaan avoimempia. Sateenkaariperheiden hylkiminen on vaan ongelman lakaisemista maton alle. Se tulee taas kuitenkin jossain vaiheessa esille. Toivottavasti suomi nyt vihdoinkin hyväksyisi sen tasa-arvoisen avioliittolain ja loppuisi nämä naurettavuudet. Voitaisiin tehdä niin kuin monessa muussakin maassa on jo päätetty, esim. Briteissä. Myös mallia voisi katsoa muilta pohjoismailta.
Jargh kirjoitti...
Ihan hyvä avautuminen aloittajalta. Kiva lukea ihmisten mielipiteistä. Musta hetero-pridessa ei ole mitään vikaa, sen kun ylpeilevät heteroudellaan jos haluavat, ei sen pitäisi ketään häiritä. Itse homona olen hyväksynyt sen, että tulen aina olemaan vähemmistössä ja että kaikki ihmiset ei hyväksy sitä mitä olen. Tässä sitä yritetään elää yhteiskunnan asettamien rajojen puitteissa ja olen iloinen siitä, miten hyvin Suomessa voi homona elää verrattuna joihinkin muihin maihin. Tietty sitä paskaa aina saan niskaani ja on se kai ihan ansaittuakin kun en kuitenkaan ole "normaali". On päiviä, jolloin vihaan sitä, mikä olen. Onneksi on kuitenkin yksi, joka välitt
vsksvfd kirjoitti...
"TASA-ASRVO"

:D fail
anon kirjoitti...
Se juttu tossa hetero pridessa oli se, että se oli enemmä ''fuck you homos'' kuin ''me ollaan ylpeitä meiän heteroudesta''. Jälkimmäisessä ei mitään vikaa ois ollu, vaikkei sitä mitenkää tarvis kuuluttaakkaan, mut kun tosiaan monet sinne meni vaan vastustaakseen homoja ja ilmoittaakseen kokevansa heterot jollain tapaa paremmiksi. Ja tosiaan kun noiden pridejen tarkoituksena on puolustaa sitä aihetta, eikä heteroudella oikein oo mitään miltä sitä puolustaa.
LoL kirjoitti...
anteeks /"KUKA VITTU"/ jaksaa lukee noi pitkää paska avautumistas
minä kirjoitti...
Halusin vaan mielipiteeni esille ja itseasiassa oon tosi ylpee että tää "paska avautuminen" herätti tunteita näinkin monissa.
Ja porukka vois opetella ottamaan asioita vähän rauhallisemmin eikä tulla haukkumaan tähän homoja pystyyn VAIN yhden 15v pennun sanojen takia. Niin ja sitä onnetonta heteropridea mä kutsuisin ennemmin homofobisten miitiksi, mutta sekin on vain mun mielepide.
vituttaavitusti kirjoitti...
Vvvvoi jumalauta vittu tää on just se aihe joka saa mut kerta toisensa räjähdyspisteeseen! Voi saatanan saatana! Ja vielä kerran saatana, nää ahdasmieliset ihmiset...! Come on, me eletään 2000-luvulla! -.-
mäyrä kirjoitti...
Jännä juttu että homofoobikot _aina_ valittavat kuinka vinoviettisiä hehkutetaan liikaa mediassa ja politiikassa, vaikka ovat itse pääasiassa aina niitä jotka nostavat asiasta kuin asiasta (avioliittolaki, homopari kadulla/televisiossa "lasten näkyvillä!!!11" jne.) suuren ulinan.

Tämä on toisaalta vain hyvä asia. Sananvapaus ja sivistyneisyys takaa sen että idioottimaiset mielipiteet kuihtuvat ennen pitkää olemattomiin kun niitä ei vastusteta väkivalloin, vaan silkalla järjellä ja ripauksella huumoria.
Anonyymi kirjoitti...
Vituttaa, kun patologinen valehtelija ja pedofiili Thomas Aho Tammisaarelta ei jätä leikkipuiston lapsia rauhaan ollenkaan ja pelaa pelimiehen roolia!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa