/ 8000 merkkiä käytetty
12350 - 8.2.2014 (arvosana: -24)

Mikä vittu tota nykymusaa vaivaa

Vittu autotune autotune ass ass bitch bitch yo nigga muthafuka

Joko se tai sit suicide suicide hate hate death death why u no love me
Ja tämä siis 18 vuotiaan emohomo hinttarin kiljumana kolmesataa oktaavia laillisen rajan yläpuolella, vitun homobändit 30seconds2mars yms paska

Mitä vittua tapahtu?
- Anonyymi

Kommentit

124y kirjoitti...
taisit syntyy parikytt vuotta liian myöhään.
koiru kirjoitti...
Ne on nää vitun muotimusiikki poserbändi-pellet + koulukiusatut pitkätukkahipit karjumassa mikkiin. Tuntuu kuin ihmiset ois jotenki aivopesty nielemään se kaikki paska mitä radio ja televisio suoltaa. Pappahevi nyt saattaa olla ihan taidolla tehtyä musiikkia mutta itseeni ei sekään iske. Ja sit vittu nää kaikenmaailman madallettu ääni räppi & Swag saliräppi joka väännetään parissa tunnissa fruityloopsilla, ja ne sanoitukset kertoo niin vitusti näiden ihmisapinoiden älykkyydestä. Kyllä sitä aidolla talentilla tehtyä musaa löytää kun jaksaa etsiä, ja sitä valmistetaan vielä tänäkin päivänä.
sorsa kirjoitti...
Tai sitten ei osaa löytää hyvää musiikkia.
MuusikkoMuiQe kirjoitti...
Ole hyvä ja tee palvelus.
Kunnioita sitä mitä toiset ihmiset tekee ansaitakseen elantonsa. Kunnioita sitä, että toivottavasti se suurinosa tekee sitä sen vuoksi, että ne rakastaa musiikin tekemistä, koska se on nille pakokeino. Ootko jotenkin katkeroitunu siitä, että muusikoille irtoaa enemmän naista/miestä, rahaa, mainetta ja ilmasia ties mitä juttuja? Vai onko vaan jääny pahat muistot niistä ala-asteen nokkahuilun vinguttelu tunneista?
Ja niin. Äskösen kirjotukses perusteella naisin mielummin mun viittä kiraraa, kahta bassoo, pianoo ja rumpusettii kimpassa kun edes koskisin suhun(:
MuusikkoMuiQqu kirjoitti...
Itseltäni löytyy 6 kitaraa, basso, 4:n tomin rumpusetti + monen tonnin edestä studiokamaa. Lisäksi kertynyt monelta vuodelta tietotaitoa miksaamisesta sekä masteroinnista. Siinä se juju lähinnä onkin, kitaralla et tule elantoa tienaamaan. Levy-yhtiön sanoittamilla ja säveltämillä kappaleilla + rakennetulla imagolla tienaat.
MuusikkoMuiQe kirjoitti...
MuusikkoMuiQqu pointti ei ollut se ansaitsenko mun soitin määrällä elantoa vai en vaan se, että soittimetki tarjoaa parempaa seuraa kun alkuperänen kirjoittaja.

Kyl nyt sen tiiän ettei pelkällä kitaralla tienaa elantoo :D

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa