/ 8000 merkkiä käytetty
12358 - 13.2.2014 (arvosana: -65)

Koulussa teoria-aineiden numerot laskee kuin lehmän häntä "tuntiaktiivisuuden vuoksi" aka, vaikutan tunneilla kuulemma liian uneliaalta ollakseni keskittyneesti seuraamassa opetusta.

On se kiva tietää, että mun kipulääkitys on se syy, että kusen koulun. Ei helvetin perse kun huomautin yhdelle opettajalle, joka valitti mun väsyneeltä näyttämisestä, että se tulee kipulääkityksen sivuvaikutuksena niin sehän sitten leimas mut täydeksi narkiksi ja oli ihan varma, että ne kaikki kivut johtuu lääkkeiden liikakäytöstä ja että kivut pitäisi kuulemma kestää ilman lääkkeitäkin ihan hyvin.

Mä yritin kyllä joskus näiden kipujen alkamisaikoina mennä ilman lääkkeitä, taju lähti istuessa viiden tunnin sisällä kolmesti silkasta kivusta (onneksi oli viikonloppu) ja liikkuminen oi mahdotonta, koska jos satuin ottamaan askeleen helvetin kova viiltävä kipu vilisti lantiosta rintakehään asti.

Ja ne perheenjäsenten "minä tiedän kaiken" asenteet vituttaa. Kyllä, olen kokeillut sitä ja tätä ja voit suksia siskoseni vittuun sen "ihan varmana oot aiheuttanut sen itte jotenkin" syyllistykses kanssa, mä en ole raksittanut koskaan mitään boxia sopimuksessa sanoin "ottaisin liikuntatunnin päätteeksi koko elämän minua piinaavan kivun". Yksi serkuistakin oli ihan varma, että joku kuparikierukan otto auttaisi. Miten vitussa ehkäisyväline jolle olisin vielä allerginenkin auttaisi mitenkään kipuihin jotka vaan saatana tupsahtelee eri lihaksiin ja niveliin.

Lääkärin mukaan tää on sivutuotetta yliliikkuvista nivelistä, mutta ei yliliikkuvien nivelten pistä aiheuttaa kipua eikä niiden pitäisi todellakaan olla noin vahvoja vaikka olisinkin liikuntatunnilla rasittanut sen kerran niitä niveliä ja vinoja jalkojani liikaa.

Onneksi tää paska ei ole 24/7, vaan yleensä tupsahtaa kerran 1-3 kuukaudessa ja kestää sen 2-5 vk. Mutta se onkin sitten kivaa arvailla, milloin se alkaa, ennen se alkoi liikunnasta, nyt saatan vaan herätä sellasen nakertavan kivun kanssa ja sitten aamutunnin jälkeen polvi pettää alta kun nousen pystyyn tai ranne lakkaa liikkumasta kun yritän kirjottaa, eli se kipu pahenee pikkuhiljaa ja lopulta otan vaan sen kipulääkkeen, ettei se ylly pahimmilleen.
- Ei jaksa

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa