/ 8000 merkkiä käytetty
12434 - 16.3.2014 (arvosana: 4)

Mulla on potentiaalia vaikka mihin mutta olen aromottoman laiska, saamaton paska. Mua ärsyttää ihan saatanasti etten oikeasti osaa käyttää hyviä puoliani hyödyksi, en edes tunnistaa niitä. Lähinnä vaan ryven itsesäälissä ja stressaan. Eniten stressaan.

Olen vain yksi pikkuruinen stressipallo ja pompin väistellen velvollisuuksiani. Olen toivottoman alakuloinen ja pelkään kuolevani nojatuoliini seuranani vain 27 kissaa jotka syövät naamani. En ole hirveä ihminen enkä edes erityisen ärsyttävä vaikka avautumisesta ehkä voisi päätellä, mutta on minussakin kestämistä ja persoonaa joka valitettavasti ei varmaan mene niin helposti läpi kun outoutta ei säestä esteettinen ulkomuoto.

On tosi yksinäinen fiilis vaikka kavereitakin löytyy. Muttei kukaan ole oikeasti sellainen jonka kanssa puhua. Aika moni tuntuu käyttävän mua vaan oman egonsa buustaamiseen, tunteakseen ylemmyydentuntoa siitä että ovat kauniimpia, fiksumpia tai vanhempia. Vaikka jos totta puhutaan, oikeaa älykkyyttä osoittamatta he eivät vain suotu kuuntelemaan jos minulla on asiasta laajempaa tietoa. Ärsyttää että älyäni väheksytään ja että minua käytetään ponnahduslautana johonkin muuhun. Jos minulla on jostain parempaa tietoa kuin heillä, he simppelisti vain eivät kuuntele. Uhkaanko minä heidän huimaa yhden ylimääräisen vuoden elämänkokemustaan vai miksi he niin helvetin ahkeraan yrittävät uskotella itselleen että olen täysi saapas? Puhumattakaan siitä että he salailevat sosiaalisia tapahtumia ettei muut pääse niihin kuin he ja "coolit" tyypit. Vittu yläasteellako täällä ollaan? Enkä vaan halua mitään draamaa, olen aina kaiken draaman keskellä ihan puolueettomasti saati sitten että joutuisin sellaiseen mukaan kun mulla ei ihan totta ole samanlaisia tukiympyröitä kun niillä ja saisin niin monen ihmisen vihat päälleni.
- Anonyymi

Kommentit

ano kirjoitti...
Tiiätkös mitä mulla on ihan sama tilanne.
laatikko kirjoitti...
hirvee vuodatus en jaxanu lukee. oot iha paska ihminen :(
avautuja kirjoitti...
Voi ano, otan osaa. Ja laatikko,olisinpa, elämä ois helpompaa
paskaihminen.fm kirjoitti...
En kyllä samaistumut ollenkaan, jäi sellanen fiilis että oot joku vitun outo ernu joka on jätetty yksin, tunnen pari tollasta ja kukaan ei oikeasti halua niitä. Ne sosiaaliset tapahtumat salataan siksi että juuri niitä ernuja ei haluta sinne, koska jos ne sinne ilmaantuu niin kellään ei ole munaa sanoa että lähe vittuun. Ja nykymaailmassa, keskiluokassa / normaalien ihmisten keskuudessa älyä arvostetaan vähän, enemmän sosiaalisuutta ja ystävyyssuhteita. Älyllä kehuskelu leimaa sut nörtiks heti, jos vielä näytät sellaselta nii toivotan onnee elämään.

Oon aika paska ihminen, mutta noin se suurinpiirtein menee mun näkökulmasta.
FM leif kirjoitti...
joo, oot kyllä paska ihminen

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa