/ 8000 merkkiä käytetty
12621 - 4.6.2014 (arvosana: -1)

Tällä kertaa vähän first world problems, nimittäin tekis mieli pelata jotain suht uutta RPG kakkaa MMO elementeillä. Eli siis sellasta muuten MMORPG peliä, mut kuitenkin silleen ettei olis niin vitun riippuvainen siitä että sun perseessä roikkuu joka hetki muita pelaajia. Semmosta, että pystysit kehittämään sitä perkeleen hahmoa ja hankkimaan sille hyvät kamat ihan vaan soologrindaamalla. En vittu jaksa joka kerta kun loggaan sisään ettiä mitään 20man raideja ja venailla kahta tuntia että joku guildmasteri päättää että nyt kaikki on käyny paskalla, suihkussa, kaupassa, huorissa, kusella ja vielä syöny, raiskannu kissan ja uhrannu sen universumin vyöryvälle kaaokselle maksimaalisen dropraten varmistamiseks saatana. Tykkään kyl siitä multiplayer elementistä, duelaamisesta jne. paskasta ja että pystyy grouppaamaan sillon kun huvittaa, mut en löydä mistään sellasta MMORPG peliä missä pystyisin ihan ite yksin tekemään jotain sen hahmon kehittämisen ja gearaamisen eteen, varsinkaan endgamessa. Mua ei loppujen lopuks kiinnosta vaikka se olis sitä, että hakkaan jotain samaa paskaa 1000 kertaa et voisin edes ostaa joltain, joka jaksaa niitä raideja sitä endgame kamaa. Kunhan voin pelata sillon kun on aikaa ja huvittaa, eikä tehdä päiväaikatauluja jonkun saatanan ponihomo autistikillan runkkurinkien mukaan. Ja pelkät singleplayer RPGt ei oikeen jaksa enää kiinnostaa.
- v

Kommentit

Mannerheim kirjoitti...
FFXIV ARR - Parempi kun WoW ja GW2.
v kirjoitti...
pystyykö tossa FFXIV:ssa siis oikeesti tekemään jotain ihan ite? oon kuullu juttua että lategamessa tarttet kuitenkin sen "static groupin" että sais mitään järkevää tehtyä. Ja että joka bossi on periaatteessa party kamaa vaikka joku simppeli partyfinderi siinä onkin.
Jesus kirjoitti...
Aika idiootti olet jos luulet että MMORPG pelin pitäisi olla CANSOLOEVERYTHING tyylinen. Wowissahan tuo taitaa nykyään olla jopa mahdollista kun peli on niin helppo että vaikeimmatkin raidit pääsee jalalla pelaten. Pelaa vaan niitä perus RPG pelejä konsoleilla, MMORPG ei ole sinulle
v kirjoitti...
kukas vittu sinä olet sanomaan miten joku haluaa pelejä pelata?
geaag kirjoitti...
Elder Scrolls Online, kuulemma end game contentiin ei tarvita muita pelaajia.
suomi666 kirjoitti...
se on ihan paska, bugeja täynnä :( uninstalloin sen jo

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa