/ 8000 merkkiä käytetty
12738 - 1.8.2014 (arvosana: -17)

En kestä enään elää tässä maailmassa ja mihin tämä koko paska perustuu. Pitää olla paras kaikessa ja voittaa kaikki. En näe mitään hyvää tässä jatkuvassa "kasvussa", ja miten kaikki aina pitää laajentaa. Kilpailu kovenee ajan myötä, ja nuorista ei välitetä hevon vittuakaan että minkälaisessa maailmassa he joutuvat elää tulevaisuudessa. Me tulemmme kulkemaan kohti sotaa jos kohta ei ala tapahtua jonkinlaisia rajuja muutoksia tässä touhussa. Rakennamme "Sivistynyttä yhteiskuntaa" ja muuta kaikenlaista kivaa elämäämme... mutta kaiken alla piilee helvetinmoinen ase arsenaali valmis tuhoamaan koko maapallon ihan milloin tahansa.

Yhä enemmän tiedemiehii palkataan aseiden tekoon, mielummin kuin syövän parantamiseen. Media on nykyään helvetinmoista myrkkyä ihmisille, ja ihmiset uskovat niihin aivan liian tosissaan. Kaikki on vitun pinnallista ja teennäistä.

Olemme uponneet liikaa sanoihin ja erillaisiin ideologeihin. Elämästä on tullut entistä monimutkaisempaa.

Mielenterveys ongelmat ovat lisääntyneet joista kukaan ei välitä paskaakaan. Kaikki kävelee feikki naamalla, vaikka oikeesti voi helvetin huonosti.

Kukaan ei pysähdy miettimään koskaan mitään, kaikki vaan tekee ja tekee jatkuvasti asioita.

Mainoksia joka vitun puolella, ja uskotellaan esineiden tuovan onnea meille.

Meillä on luokka-rasismia. Arvostellaan ihmisiä koulutusten ja töiden perusteella.

Töihin et pääsee enään millään oikeen ellei sulla ole papereita, ja suurin osa asioista mitä opiskelit olivat turhia, etkä hyötynyt niistä millään kun pääsit töihin.

Politiikot eivät saa mitään aikaiseksi. Pistävät vain laastareita tähän rikkinäiseen yhteiskuntaan.

Olen niin kyllästynyt kaikkeen, ja tähän koko vitun peliin että ainoa mistä saan jonkinlaista rauhaa on se kun saan olla yksikseen ja rentoutua omassa rauhassa. Olen aika syrjäytynyt ihmisistä, koska en pidä monista mun ikäisistä ihmisistä (Olen 22v).

Kaikki on pelkästään tuurista kiinni että minkälaisen elämän sinä saat, se on aivan paskapuhetta kun sanotaan "Sinulla on valinta elämäsässi". No jos kerran kaikilla on valinta niin minkä helvetin takia sit kukaan ei ole valinnut lopettaa tämä jatkuva kärsimys tässä yhteiskunnassa?
- Anonyymi

Kommentit

anonyymi kirjoitti...
Niin totta, etenki toi viimeinen kohtasi. Itse oon 21-vuotias ja tuntuu, että "valinta" on mennyt jo ohi. Elämmä pitää menestyä päiväkodista alken, muuten peli on menetetty...
anonuumi kirjoitti...
Ite 26 ja samoja miettinyt...
Mannerheim kirjoitti...
Urpot

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa