/ 8000 merkkiä käytetty
12989 - 17.12.2014 (arvosana: -66)

Stressaa aivan helvetisti. Tänään oli haastattelu aikuiskoulutusta varten, juurikin sille alalle joka kiinnostaa pirusti. Haastattelu meni ihan ok. Mutta kun ne kysyi onko armeija käytynä, sanoin että se on vasta 2016 tammikuussa edessä (oon lykännyt sitä pariin kertaan kun ei kiinnosta). Kai tää homma kaatuu siihen TAAS kerran. Ennen kuin menin sinne haastatteluun, ajattelin että sanon armeijan olevan reilassa.. No sitten ne kysy armeijasta ja paskat housussa kerroin että se on vielä edessä :( Katson sen haastattelijan paperia ja se kirjoittaa siihen isolla "KESKEN". Rupes huolella vituttamaan aivan saatanasti. Yksi työpaikka meni jo ohi suun kun armeijan takia. Joo en ole menossa armeijaan, älkää huoliko.

Ajokoe meni näppärästi, kyse on siis linja-autokuljettajan tutkinnosta. Mulla on jo pohjalla yhdistelmäkuskin koulutus, jolla ei tee hevonvittua. Hakijoita on kuulemma "paljon", papereita kun sivusilmällä vilkaisin niin varmaan 30-40 hakijaa ja 12 otetaan opiskelemaan. Siinä mun jälkeen haastatteluvuorossa oli sellainen lähemmäs 60v vanha äijä, joka eliminoidaan aika varmasti hakijoiden joukosta. Mutta silti on aivan suurenmoinen stressi päällä. Huhhuh! Vihdoinkin elämässäni olen AIDOSTI kiinnostunut jostain koulutuksesta... Hyi hitto kun on sellainen 50/50 fiilis! Oikeasti hikoilen ja kädet on kylmät kun stressaa niin pirusti!

Ja aina kun näitä busseja käyttää niin siellä on joku karvakäpälä kuskina joka osaa kolme sanaa suomea ja loput on zimbabwea tai sitten joku sellainen 40v katkera mulkku joka ei edes osaa enää hymyillä. Siellä haastattelussa painotettiin asiakaspalvelun tärkeyttä.
- Lähdevesi.

Kommentit

worth. kirjoitti...
sulla on 2 vaihtoehtoa:

1: Valehtele että käyty on.

2: Sano kutsunnoissa että et kykene olemaan siellä. Migreeniin voi aina vedota että sillä pääsee pois. Tai sit menet psykologille ja siellä itket ettet kestä armeejaa ja ne hoitaa sen.
Emma kirjoitti...
Juu, ymmärrän. Itelläkin oli yks tosi kiinnostava työ/opiskelumahdollisuus, haastattelu meni hyvin mutta lopputulos ei ollut kovin toivottu.. olen yrittänyt senkin jälkeen paljon, mutta kaikki menee vain päin vituraa :( harmittaa ihan helvetisti! Hyvää joulua vaan..
Mannerheim kirjoitti...
Mee sinne armeijaan saatanan pullamössölapsi. Ei se oo niin paha, vitun urpo
sivari kirjoitti...
Miten dösäkuskin ammatissa tarvii armeijaa? Vai onko kyse siitä ettei koulu haluu ihmisten pitävän taukoa intin takii?

C-paperit saa heittämällä. Sanot vaan että oot itsetuhonen niin inttiin ei tarvii mennä eikä kuitenkaan kallonkutistajalle myöskään.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa