/ 8000 merkkiä käytetty
13078 - 28.1.2015 (arvosana: -17)

Alko vituttamaan kun luin näitä teidän kirjotuksia. Ensinmäiseksi: teillä ei ole mitään oikeita ongelmia. Toiseksi: sitä vittua ei tarvitse kylvää ihan jokaiseen lauseeseen. Kolmanneksi: Huomasin että monet teistä syyttävät muita ''ongelmistanne'' tajuamatta että se vika löytyy myös ehkä teistäkin. Neljänneksi: vaikka ollaankin internetissä anonyyminä niin ei tarvitse käyttäytyä kuin vähä-älyinen, mielummin minä ja monet muut lukee asiallista tekstiä kuin ''VITUTTAA NYT VITUSTI KUN BESTIS ON KIINNOSTUNU MUN IHASTUKSESTA JA NYT SE ON VITUN HORO VITTU'' tyylistä paskaa.
- Anonyymi

Kommentit

mustamarski kirjoitti...
vituttaako? :'D
anonyymi kirjoitti...
Olen samaa mieltä ????
voijumalauta kirjoitti...
Ja sä pistät tänne kun sua vituttaa muitten kirjotukset? :D:D: Ooks vähän tyhmä? Tän sivun tarkotus on, että tänne puretaan vitutus, ihan sama mistä syystä, niinku sinä juuri teit, urpo! :D:D:D:D
pertti kirjoitti...
Asiallista :----D
aloittaja. kirjoitti...
voijumalauta: Et selvästikkään lukenut ajatuksella mitä kirjoitin, mutta voin toistaa itseäni niin että sinäkin ymmärrät: Eli sivun sisältö on 90% täyttä paskaa, minä en ainakaan jaksa lukea turhanpäivästä mussutusta jolla ei ole minkäänlaista huumoriarvoa eikä ole muutenkaan millään tapaa kiinnostavaa.

Ja niinkuin sanoin että vaikka ollaankin internetissä ja tänne voi suoltaa ihan mitä vaan, niin silti voi nähdä vaivaa ja käyttää luovuutta kirjoittamiseen. Muuten kohta tämäkin sivu on samaa luokkaa kuin suomi24. T

Ja annoin vaan kritiikkiä, ehkä joku seuraava kirjoittaja ottaa opikseen :)
Pekka P. kirjoitti...
TÄMÄ EI OLE VAKAVA SIVU! JOS ON _OIKEITA_ ONGELMIA NIISTÄ MENNÄÄN PUHUMAAN AMMATTILAISELLE EIKÄ KIRJOITELLA JOLLEKKIN LÄPPÄ-SAITILLE!
Mannerheim kirjoitti...
Kirjoittaja on ilmiselvästi kehitysvammainen homo
IHANSAMAAMIELT kirjoitti...
Nii! OP:lla on OIKEITA ONGELMIA, kuten muiden kirjoitusten lukeminen ja arvosteleminen! NII VITTU hommatkaa niitä oikeita ongelmia! Tämä sivu kun on niin yläluokkainen psykiatrinen keskustelufoorumi! Kauheaa paskaa! Yms yms jne..
aloittaja. kirjoitti...
Ei tarvitse olla mikään vakava sivu tai yläluokkainen psykiatrinen keskustelu foorumi, että kirjoitukset/läpät uppoo lukiaan. Totuus on että täällä ei ole minkäänlaista tasoa, mut jos se teille kelpaa niin jatkakaa :)

''kirjoittaja on ilmiselvästi kehitysvammainen homo''

Taidan kyl ymmärtää miksi täällä ei ole sitä tasoa, kun kirjotuslahjat ovat tätä luokkaa :)
Kekkonen kirjoitti...
Aloittaja on homo
Sori pakko kirjoitti...
Millä perusteella aloittaka muka on homoseksuaali? Aika naurettavaa, että on vuos 2015 ja jotkut käyttää vieläkin homoa haukkumasanana.
paskat housus kirjoitti...
Sori pakko on homo
anonyymi kirjoitti...
koska osahan ei tänne kirjota ihan vain sen takia, että vituttaa ja haluaa van purkaa vitutustaan.. tämä sivusto on olemassa viihteen vuoksi.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa