/ 8000 merkkiä käytetty
13098 - 4.2.2015 (arvosana: -66)

Mua KUVOTTAA se, minkälainen maa Suomi nykyään on!

Ensinnäkin, hallitsematon maahanmuutto. Tänne tuodaan kymmeniä tuhansia mamuja joka vuosi! Näille annetaan kaikki mitä he vaativat, esimerkiksi uudet puhelimet, lastenrattaat, rahat autoon ja bensaan, IHAN KAIKKI. Mitä saa suomalainen? Karenssia perkele!
Ja kuinka moni näistä mamuista edes haluaa työllistyä? Ehdotetaanko heille edes että voisivat mennä töihin? Kun sitä maalaisjärjellä ajattelee että tuollaisille köyhistä maista tuleville annetaan ns "lottovoitto" eli mahdollisuus elää kuin ruhtinaat mitään tekemättä, mitä siitäkään seuraa pidemmän päälle? Tottuvat että raha tulee seinästä mitään tekemättä..
Ja miksi ne mamut on juuri näitä helvetin islamin uskoisia somaleita ja afgaaneja?? Miksei esimerkiksi kristillisen uskonnon omaavia filippiiniläisiä, joilla on sentäs työmoraalia ja kunnioitusta?? Ei vittu sentäs!

Toinen on tämä helvetin "mulle mulle, mun kaverille ja vielä mulle muttei sulle"- politiikka.. Suomi on LÄPEENSÄ korruptoitunut maa. Tyhmä on jos väittää muuta. Esimerkiksi Holmlundin veli rakennuttaa vastaanottokeskuksia.. Katainen jättää uppoavan laivan ja käy ilmi että hänen ainoa tarkoituksena oli päästä Brysseliin nuolemaan kyrpiä. Eihän siinä mennyt kuin kolme vuotta hukkaan :) Jumalauta se Katainen pitäis viedä saunan taakse, tai edes tuomita maanpetoksesta mutta eihän hän siitä mitään saisi kun kaverit on päättämässä :)

Ja sitten vituttaa tää työttömyys ja paskat palkat verrattuna elämiskuluihin. Ja sekin vituttaa kuinka valtio kuluttaa rahaa kaikkeen aivan järjettömään PASKAAN. Esimerkiksi Veikkausvaroista 540.000e kidutettujen maahanmuuttajien kuntoutukseen?! MITÄ TODELLISTA VITTUA.

Suomi on AIVAN PERSEESTä.
- Oikeasti sapettaa.

Kommentit

Jouhainven kirjoitti...
Ahahahahah otas nyt vähän selvää asioista ennen kun alat pätemään. Tuodaan kymmeniä tuhansia mamuja vuodessa? Voi jee... Suomessa on muuten maailman toisteksi alin korruptiotaso. En sano, etteikö parantamisen varaa ole, mutta kyllä Suomi pärjää aika hyvin.

Että otappa sinä elämäm koululainen pääsi perseestä ja ala ajattelemaan aivoilla paskanjauhannan sijaan.
Rehellisyys kirjoitti...
On muuten fakta, että Katainen on joutunut käräjille asiakirjaväärennöksistä, mutta häntä ei syystä tai toisesta tuomittu. Vaikka asiakirjaväärennös olikin tosiasia, pidettiin sitä mitättömänä. Nythän tuo valehtelija on jo brysselissä päättämässä meidän jokaisten asioista. Kiva.
Kekkonen kirjoitti...
Suomessa on ongelma se että 50 % äänestäjistä on idiootteja. Äänestämiseen pitäis laittaa joku AÖ raja ettei sinne eduskuntaan näitä idiootteja saataisi päättämään asioista

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa