/ 8000 merkkiä käytetty
13237 - 19.4.2015 (arvosana: -56)

Vituttaa olla sen verran sairas, että se haittaa ja rajoittaa elämää. Se että joudun heräämään 2-3 tuntia aikasemmin, kuulustellakseni itseäni että pystynkö lähtemään töihin, ärsyttää ihan suunnattomasti. Tän vaivan takia en pysty muutenkaan nukkumaan normaalisti. Se että Lääkärit eivät pysty auttamaan, vaan nostavat kätensä ilmaan, vituttaa myös. Se että joudun olemaan hyvin tarkka syömisestäni myös vituttaa.. Se että olen tämäntakia jatkuvasti voimaton ja masentunut sekä kivuissani vituttaa.. Voisin jatkaa tätä listaa vielä kahden A4 verran, mutta säästän teidät siltä..
- Anonyymi

Kommentit

koira kirjoitti...
Onneksi säästit meidät myös vaivan nimeltä ja siltä miten se vaikuttaa. Näinollen kukaan ei pysty samaistumaan eikä pystytä jakaa yhdessä ikäviä kokemuksia.
AP kirjoitti...
Lääkärit on antaneet diagnoosin ''ärtynyt paksusuoli'', Eli vatsa/suolisto toimii miten sattuu. Ainoa mitä ovat kertoneet mulle tän 4vuoden aikana on ''syö kuituja, syö terveellisesti, harrasta liikuntaa niin ehkä voi auttaa, sun on vain opittava elämään tämän vaivan kanssa'' Ja tämän seitsemän vuoden aikana olen noudattanut tätä ja kerännyt tietoa netistä, kirjoista ja elän niin äärimmäisen oppikirjamaisesti kuin vain voi, silti ei ole helpottanut.
hohhoijaa kirjoitti...
Kai nyt sitä paksusuolta vituttaa, ku paska tulee väärästä päästä ulos!
vitun hinu kirjoitti...
jos joku kakkavaiva rajoittaa elämistä niin olet kyllä päässy elämässä helvetin helpolla. Kultalusikka pyllyssä.
AP kirjoitti...
Selvästikkin sinä olet se joka on päässyt helvetin helpolla elämästä, ja etkä ole tietoinen siitä että suolisto on ihmisen tärkein elin. Sen kunto määrittää täysin sun jaksamisen ja terveyden tilan.

vitun hinu kirjoitti...
Aivot on ihmisen tärkein elin. Tainnu jäähä sinulta biologian opiskelut opiskelematta hermanni.

Ja olen edelleen sitä mieltä että sinun suolistossa viiraa vain lorvikatarri
Ap kirjoitti...
Suolisto on yhteydessä koko kehoon, myös sinne aivoihin. Sen takia sitä pidetään tärkeimpänä elimenä.

Joten poika on hyvä jatkaa vielä biologiantuntejaan, tästä sun ulosannista ja asiantuntemuksesta voi jo päätellä että peruskoulun laput on vielä saamatta.

Toisin kuin sinä, minä käyn töissä ja maksan veroni sairaudestani huolimatta. Sitten kun maksat laskus ja teet töitä rahojes eteen, voin kuunnella sua uudestaan. Voit nyt palata takasin energiajuomiesi ja ylilaudan pariin, kaltaisiesi joukkoon.

dawg kirjoitti...
Kokeile gluteenittomuutta kuukausi pari onko vaikutusta. Lääkärit on haluttomia koskemaan ruokateollisuuden pyhään lypsylehmään.
IBS kirjoitti...
Ymmärrän täysin oloasi, jota kuvailit, koska kärsin samasta sairaudesta. Suosittelen sinua käymään ravitsemusterapeutilla. Itse sain sieltä FODMAP-ruokavalion(googlaamalla löytyy tietoa), jolla olen elänyt nyt 2 vuotta ja oireet ovat helpottaneet.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa