/ 8000 merkkiä käytetty
13287 - 19.5.2015 (arvosana: -55)

Ei vittu että vituttaa tämä sinkkuelämä. Kaks edellistä poikaystävää jätti, koska ei "pysty seurustella" tai "ahdistaa". Pari päivää siitä eteenpäin tulee äijät tinderissä vastan, ja nyt jo parisuhteessa. Onko miussa joku helvetin vika?! Nätti tyttö, hauska, suosittu sekä sosiaalisessa maailmassa että työelämässä. Ei mikään bimbo vaan fiksu ja vahva nuori nainen. Jaksa tällästä sinkkuilua, ikää jo 23. Ja jos joku kehtaa sanoa että eihän se ole mitään NIIN ONHAN SE. TÄSSÄ TULEE KIIRE. MIE HALUAN NAIMISIIN ENNEKU VÄÄNNÄN KAKARAT TÄHÄN MAAILMAAN, JA SEN TÄYTYY TAPAHTUA ENNEKO OON 30. Että kiirettä pitää. On ollu irtosuhteita niin maan perkeleesti jo, kymmeniä treffejä ja tindermatcheja. Siitä puheenollen voi vitun miehet kuvitteletteko te että se on nainen nykyään joka aloitteen tekee. Onhan se kivaa varmasti, mutta JOS SEN JOUTUU TEKEMÄÄN AINA NIIN EIHÄN SE ENÄÄ OLE KIVAA!!! Ei vittu oon varmasti koko lopun elämäni ysin, ja aijon puumailla niin perkeleesti..
- Anonyymi

Kommentit

koira kirjoitti...
Älä ole tyhmä, tule pois sieltä tinderistä.
tyhmä akka oot kirjoitti...
Tyhmä akka, joo ootkin niin vanha,et pitää varata vanhainkodille paikka:D ei saatana,mistä noita bimbo teini horoja sikiää?XD et oo valmis äidiksi vitun horo, säälin sitä lasta,jonka äiti joskus ehkä oot.
gfh kirjoitti...
Helppohan se on itse itseään kehua kauniiksi ym, ehkä miehet eivät olekaan samaa mieltä?
aergfsth kirjoitti...
Jos ei tinderistäkään saa naisena niin missähän vika :o
jutta kirjoitti...
Hyvä postaus
enkelinsiipi kirjoitti...
23-vuotias ei oo lähellekkään puuma.Puumaikääsi on vielä 20v aikaa. Kyllä, miehet(kin) tykkäävät aloitteellisista naisista.Ei sinussa välttämättä mitään vikaa ole, oot vaan "sekaantunut" vääriin miehiin.Toisaalta jotkut miehet ei kamalasti arvosta naista, joka on itteään tyrkyttänyt jos kellekkin.Sehän se onkin hankalaa, olla kiehtova,aloitteellinen,kiihkeä,kokenut ja hyvä seksissä ja siihen päälle neitsyt :D Tsemppiä vaan! Kyllä se puoliskos vielä löytyy :)
juuh kirjoitti...
Vastaus löytyy avautumisestasi miksei miehiä tahdo kiinnostaa
Mannerheim kirjoitti...
Naiset ovat idiootteja ja kuuluvat keittiöön
viisastietäjä kirjoitti...
Kannattaa miettiä, miks ne ei halua sitoutua suhun. Flippaatko helposti? Syytätkö muita kaikesta? Onko sulla huono itsetunto? Jotkut asiat, joita et ees välttämättä ite havaitse, saattaa johtaa vaikeuksiin ihmissuhteissa. Terve suhtautuminen itseen ja muihin taas vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin lailla.
tietäjä kirjoitti...
Sun pillu haisee mut kukaa ei oo kehannu sanoo sitä sulle...........
sk kirjoitti...
Jos noin etsimällä etsit jo tulevaa elämänkumppania niin ei mikään ihme, että alkaa poikaystäviä ahdistamaan. Avautumises perusteella sulle kelpaa kuka tahansa, joka sut huolii ja on sellanen jonka kanssa voit kuvitella ittes naimisiin ja perustamaan perheen. Sä haluat perheen pian, vaikkei sulla ole tiettyä ihmistä jonka kanssa sellasen haluaisit? Jännittävä tärkeysjärjestys.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa