/ 8000 merkkiä käytetty
13654 - 13.2.2016 (arvosana: 7)

Mitenkäs ois jos lakkautettais perus ammattikoulut (Mutta pidetään ne korkeammat yliopistot yms.) Ja käytetään se veroraha mikä menis kouluihin siihen että jokaisessa työpaikassa olisi työneuvoja/opettaja ja ammattitutkinnon saisi menemällä työpaikkaan ja siellä opetetaan työhön ja lopuksi saa ammattitutkinnon ja mahdollisen työpaikan kyseiseen paikkaan.

Verorahoilla maksetaan tämä oppimis puoli siellä työpaikalla ja samalla teoria ja käytäntö menee käsikädessä kun ensin pidetään muutama teoriatunti ja sen jälkeen mennään muiden työntekijöiden mukaan tekemään samoja hommia samalla kun opetellaan. Tottakai opiskelioille helpommat yksinkertaiset työt ja vastuuhommat vakituisille.
Vakituisilla olisi myös mahdollisuus mennä yliopistoon opiskelemaan opettajaksi ja saamaan korkeampaa palkkaa kun opettaa opiskelioita oman työnsä oheella.

Jos alalla ei ole töitä niin pääset ammattitutkinnon kanssa eteenpäin ja jos taas ois töitä tarjolla niin parhaimmat opiskeliat pääsisivät suoraan vakituiseksi.

Win win.
Pikkusäädöllä tämmösenkin saisi toimimaan ja se motivoisi paljo enemmän ihmisiä töihin kun se että joo katot että missä työssä on työvoimapula ja oot 3 vuotta siellä koulun penkillä ja sen jälkeen pula on jo ohi ja jää vaan kädet täyteen opitnolainavelkoja ja sossun luukkua.

Ei tämä nykyajan koulupaska toimi kun kerran työttömien määrä vaan kasvaa.
- Anonyymi

Kommentit

koira kirjoitti...
WHY ARE WE NOT FUNDING THIS?
Mie kirjoitti...
Paremmi nykyne toimii ku toi siu visios.
kissa kirjoitti...
Eli pakotetaan peruskoululainen päättämään mitä ammattia meinaa tehdä ja jos ei tiedä niin rankaistaan ankaralla kädellä.

Vaikka oisit töissä monta kertaa työssäoloehdon niin silti rankaistaan koska et ole hakenut kouluun (Vaikket tietäiskään mille ammatille haluat)

Kyllä parempi ois mennä töihin suoraan kokeilemaan ja jos kiinnostaa niin siinä työn oheella palkkaa saadessa saa ammattitutkinnon.
lukiotPERSEEST kirjoitti...
lukiot pitäs lopettaa koska teoria ei kouluta!
kuhajuja kirjoitti...
Ai jumalauta miten tyhmä sinä olet

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa