/ 8000 merkkiä käytetty
13781 - 13.6.2016 (arvosana: 31)

Naapurin koirat haukkuu kerrostalossa aina kun ne asukkaat on pois. Asiasta on valitettu isännöitsijälle sata kertaa ja se munaton tyyppi ei saa mitään aikaan. Alkaa vituttaa niin paljon tämä homma että ehdotan seuraavassa taloyhtiönkokouksessa isännöitsijöiden kilpailuttamista. On se perkele että niitä eläimiä pitää raijata kerrostaloon kärsimään kun selvästi se on maailman huonoin paikka pitää eläimiä jos käyt töissä. Sehän menee niin että joko vuorotyöläiset kärsii ja menee ilman unta töihin tai sitten päivätyöläiset kuuntelee koiria yöllä kun vuorotyöläinen on yön töissä. Täyttä paskaa moinen ihmisten ja eläinten kidutus!

Joku kusipää varmaan suuttuu tästä minulle ja alkaa paasata kaikkea vitun paskaa että "ihmisellä on oikeus harrastaa eläimiä vikiviki..." tai "jos pelkäät meteliä niin miksi asut kerrostalossa?" Ensinnäkin ihmisellä on se oikeus elää elämää EI KOIRALLA. Näin sanoo suomen laki. Eli ihminen tulee ensin ja näin se vain menee.

Ja tällä elämisellä tarkoitan tietysti "elämisen ääniä" en "pysyä hengissä". Elämisen normaalia ääntä ei ole se että vitun koirat haukkuu aamusta iltapäivään ja muut kuuntelee sitä sitten. Siihen sekoaa aika äkkiä ja tätä on jo kuunnteltu kauan!

Ja toiseksi en pelkää meteliä. Sitä ei ollut ennen kuin nämä muuttivat tänne koirineen! Ihmiset eivät pidä moista mekkalaa eikä se ole tuollaista vaikka sitä joskus kuuluisikin. Voitte kokeilla kuunnella nauhoitettua koiran räksytystä kuulokkeista 9h putkeen niin katsotaan onko se inhimillistä!

Jos joku vielä luulee että ihmisellä on oikeus harrastaa mitä se tahtoo niin minusta sitten pitää myös tehdä asioiden eteen juttuja EIKÄ vaan ottaa sata koiraa ja muuttaa vittu kerrostaloon perkeleen perkele! Näiden mulkkujen juuri pitäisi muuttaa omakotitaloon jossa on pihaa koirille. Eikä niin että ne koirat kärsii pienessä tilassa kerrostalossa.

En vihaa koiria. Meilläkin oli koira minun lapsuudessa, sille oli PIHA ja sitä ei kidutettu kuten noita perkeleitä tunnutaan kiduttavan. Täyttä vitun paskaa kaikki muut selitykset helvetti soikoon! Jos he saa harrastaa mitä haluaa niin milloin minä saan harrastaa nukkumista? Alanko harrastamaan sitä hotellissa kun kotona ei voi? Perkele ottaa aivoon koko vitun maailma taas kun ei saa kotona enää nykyään nukkua. Vittu!
- helevetin perse

Kommentit

rul kirjoitti...
Mikset soita poliisille? Selvää julkisrauhan rikkomista.
kumihanskat kirjoitti...
Heitä postiluukusta suklaata jotka on pyöritelty kinkussa. Loppuu hyvin äkkiä haukkuminen.
Nix kirjoitti...
Mua kyllä ihmetyttää ihmiset jotka ottaa kerrostaloihin koiria jotka ei sovi kerrostaloihin.

On koiria jotka niissäkin voi elää sujuvasti huutamatta, mutta vittu jos se huuta ku hakattava eroahdistustaan niin eiköhän uuden kodin etsintä olisi paikallaan.

Siskolla oli koiria, jotka ei huutanu kerrostalossa lainkaan, mutta niiden jälkeen se hommas kissan.

Tiesittekö että kissatkin näköjään voi kärsiä eroahdistuksesta? Jep.

Katille etittiin sukulaiselta uusi koti ja naapurit sai jatkaa elämäänsä ilman rääkyvää kattia.

En ymmärrä miksei sille koirallekin voi etsiä jostain kummin siskon kaiman naapurilta kotia.
Musti kirjoitti...
HAU HAU! HAU! HAU HAU!!!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet (3)
ajoneuvot (166)
armeija (45)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3146)
juomat (27)
kaverit (516)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4068)
naapurit (42)
opiskelu (721)
parisuhde (708)
pelit (197)
perhe (229)
politiikka (23)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (367)
tietotekniikka (248)
tv (137)
työ (305)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (259)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa