/ 8000 merkkiä käytetty
13808 - 20.7.2016 (arvosana: -2)

Vituttaa ku 11v veli sai samsung galaxy 7 tai jonku tälläsen sit minä haluisin iphone 6s koska mun iphone 5s meni paskaks ku meni vahingos järveen. Sit syy on se että "sulla ei oo rahaa, veljelläs on 1000 euroo tilillä". No vittu ei kai ku äiti pienestä pitäen laitto sen rahat tilille ja anto mun ala-asteel ostaa niil mummin antamil rahoil jotai rumii vaatteita h&m:n lastenpuolelta. vittuu.

Sit ku myytiin niitä kirpparilla nii tietenki äiti saa ittelleen ne rahat niist vaatteist vaik oon ostanu ne sillon joskus omil rahoil... Mä en vaa kestä! Ku haluun vaan ehjän puhelimen jolla voi soittaa ja olla wapis. Enkä haluu mitää samsungii koska haluun oikeesti vaan sen iphonen eikä oo järkee ostaa uutta iphone 5s jostai 200 eurolla koska mul oli se jo vaan haluun sen iphone 6s vittu!

Aina ne hokee et osta omilla rahoilla! No mistä mä vittu rahaa saan!? Oon 14 enkä kuulemma saa tehä kesätöitä jakamalla lehtiä koska meiän asunto tulis sotkuseks ku raahaisin niit lehtii autotalliin oottamaan jakamista. Vittu tää logiikka!

Viikkorahaakaan en saa. En saa rahaa, en puhelinta, en saa tehdä töitä... mitähän vielä?! Ai niin sit äiti vittu pakottaa joka päivä kesätreeneihin ku mä haluisin vaan olla! ja viettää aikaa kavereitten kaa! Itte ei jaksa mennä ees juoksulenkille niin kui se sit mulle väittää et ei sul oo lihakssii mee saatana nyt niihin treeneihin.

Sit joudun parin päivän pääst kolmannelle leirille joka kestää vittu viikon! -.- Aina ne hokee et ei oo nyt rahaa ostaa sulle mitää, nii miks ne sit käyttää rahansa johonki 300e maksaviin leireihin ja kesätreenien maksuun ku en ees vittu haluu niihin!!! Tekee yhteensä tyylii 1000e ne leirit ja kaikki nää treeni maksut. Halvemmalla vois ostaa mulle sen puhelimen.

Mulla on oikeesti vaan 20e taskus rahaa jonka sain mummilt nii miten saan muka 4 viikos iphone 6s?! Tarviin sen ennen koulun alkuu koska en oo menos minkää simpukkapuhelimen kaa kouluu. iha vitun noloo!

"Säästä rahaa säästä rahaa" No vittu ei oo mitää säästettävää ku en saa sitä rahaa mistää! pitäskö laittaa tiskit nii saan 2e viikos??? ei kiitos! Mun elämä on niin Saatanan paskaa! En voi kotookaan muuttaa ku oon 18 koska ei oo sitä vitun rahaa!

Kaveriki sai iphone 6s vaik sen vanha puhelin (iphone 5s) toimi viel ihan hyvin. Sit vanhemmat vaa jauhaa et sil ei oo veljee nii niil on enemmän rahaa ku meillä. No sit sanoin et ei oo mun vika et mul on paska lellitty pikkuveli joka saa kaiken! No eiköhän ne taas ala huutaan ja jauhaan kaikkee paskaa. Ei saatana! Miks elämän pitää olla niin saatanan vaikeeta!
- Anonyymi

Kommentit

a+34g kirjoitti...
Huono trolli on huono
hölmö kirjoitti...
Jos real deal niin sano niille ettet halua sinne leirille että pistäävät sen rahan puhelimeen ja ottaa loput rahat itselleen.
Kermaperse olet kirjoitti...
Trollihan tämä on, mutta kyllä jos tollasessa tilanteessa oikeesti on, että suurin ongelma on kun ei saa "olla wapis", niin kannattaa jo harkita sitä puhelinriippuvuudesta yli pääsemistä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa