/ 8000 merkkiä käytetty
13924 - 29.11.2016 (arvosana: -15)

On se nyt sitten JUMALAUTA vaikeaa! Ei sillä etteikö elämässä olisi vaikeampiakin ja vakavempiakin asioita mutta perkele! On se vaan niin perseestä ensin odottaa melkein kuukausi uuden näytön saapumista... Vittu KUUKAUSI! Ja kun sitten sen saan niin eikös siinä ole kuolleita pikseleitä. Ei sillä että se kaataa maailman mutta jos ostat uuden näytön ja nyt on kyseessä vielä melkein tonnin tuote niin ei siinä vaan jumankauta saa olla yhtään vikaa perkeleen perkele helvetin helvetti! NOH sitten sinä pistät viestiä paniikissa perjantaina HYVISSÄ ajoin itse liikkeeseen että josko sen saisi ennen viikonloppua vielä liikkeelle. EI VASTAUSTA! Ja sitten maanantaina ne mulkut vastaa että tee lomake. KUN vittu tätä asiaa ei ilman lomaketta sitten hoideta. Noh teen lomakkeen ja sitte ne vastaa..

"Joo jos sä haluat nopeammin takuutuotteen tilalle niin ota ITSe yhteys valmistajaan."

SIIS VITTU tota odotettiin 4pv? MITÄ VITTUA?! Noh soitan sinne saatanan valmistajalle ja tietty se suomenkielen hintti on sitten lounaalla ja tulee puolen tunnin päästä latelee englannin puolen henkilö NOH ei se kieli minua pelota. Hoidan asian sitten englanniksi ja taas tehdään LOMAKKEITA ja sitten... Se suomalaismulkku vastaa sähköpostiin... "Tarvitsemme TODISTEEN ETTÄ OLET SAANUT TUOTTEEN VASTA VIIME PERJANTAINA!"

SIIS kaiken tämän VITUN odottamisen jälkeen joudun todistamaan näille saatanan spedeille että jouduin odottamaan heitä! Ei jumalauta mitä paskaa! Pistin sitten kaikista kuiteista ja parit screenshotit tilauksista jne jne ja kuolleista pikseleistä hyvät kuvat ja tässä sitä vittu taas odotellaan josko noi helvetin kyrpäjoosepit sitte sais aikaan lähettää sen vitun sähköpostin jossa ne antaa osoitteen johon ton helvetin näytön sais lähettää. Lyödäänpäs vetoa että kun joskus sitten tuo näyttö tosta lähtee niin menee ainakin ensi vuoteen että saan korvaavan tuotteen. JA jos siinäkin on kuolleita pikseleitä niin sitten kyllä perun koko kaupan!
- kyrvänsyylä

Kommentit

hölmö kirjoitti...
Jos on noin huono asiakaspalvelu niin elä tilaa sieltä.
spuge kirjoitti...
Tämän takia en maksaisi 200 € enempää näytöistä, kun ne on loppupeleissä ihan yhtä paskoja vaikka maksaisi 1200.
koiruli kirjoitti...
Juu ihan samanlaisia on 200e näytöt ja 1200e näytöt kyllä. Kerranku pääsisit kokeilee kunnon koneella kunnon näyttöä niin olis sunki leukas lattialla spuge :)
spuge kirjoitti...
No joo, oli vähän kärjistetty heitto. Ei niistä kalliimmista ominaisuuksista silti ole suurta iloa muuten kuin vaikka peli- ja viihdealan ammattilaisille tai superharrastajille. 4K on vieläkin melkein turha peruskuluttajille mutta markkinoijat tunkee sitä joka rööristä.

1440p on kiva mutta itselleni kelpaa 1080p, kunhan on tasainen 60 fps. Jos haluaa vain sulavan pelikuvan niin ei siitä tarvitse montaa sataa pulittaa (toki näyttikseen, prossuun jne.).
kyrvänsyylä kirjoitti...
No nysse näyttö sitte vihdoin tuli! Ja nyt pelittää, perkule yli kuukausi meni tähän mutta nyt on kivvaa. Spugelle: tosissaan 144hz 35"kurwa 4mms 1080p (harva näyttis jaksaa 1440p leikkejä kunnolla) ja oli jokaisen sentin väärti, hintava mutta silmät tykkää.
kyrvänsyylä kirjoitti...
ps. ultrawide tietty siis kyseessä.
pfff kirjoitti...
Vitun nörtit.
nörttikoira kirjoitti...
nörtit rulaa. nörtit vie sun rahat, nörtit ostaa sun naiset. juo sä karjalaa vielä ku voit. ennen sen vei venäläiset, nyt senkin vie nörtit!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet (3)
ajoneuvot (166)
armeija (45)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3152)
juomat (27)
kaverit (516)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4070)
naapurit (43)
opiskelu (722)
parisuhde (708)
pelit (197)
perhe (230)
politiikka (23)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (367)
tietotekniikka (248)
tv (137)
työ (306)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (263)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa