/ 8000 merkkiä käytetty
13935 - 15.12.2016 (arvosana: -9)

Isän välittämättömyys alkaa nakertaa aika kunnialla.

Siis aina se on perheessä tiedostettu että keskiverto tiiliseinä osoittaa enemmän ja paremmin tunteita ku meidän isä, mutta saatana aina ajateltu että ne tunteet sentään olis olemassa.

Pähkinänkuoressa:

Jouduin onnettomuuteen matkalla kouluun ja yritin ottaa isään yhteyttä ja pyysin sitä ilmottaan äidille mitä kävi (äiti ei päässy vastaan puhelimeensa kun soitin ja ei pysty sokeuden vuoksi lukeen tekstareja).

Isä ei suostunu vastaan puheluihin eikä tekstareihin. Aattelin eka että no, se nyt vaan ei varmaan ollut puhelimen äärellä.

Ja vitut, ku pääsin kotiin, äiti ei tienny yhtään mitä oli tapahtunu ja isä ilmottaa että joo hän katteli vierestä kun puhelin soi ja lukas viestit ja tän jälkeen vittuilee siitä että mitäs jouduit onnettomuuteen. Olisin kuulemma vaan tuhlannu sen aikaa.


Tän paskan vois viel jotenki sulattaa muuten, mutta isä välittää vitusti muiden ihmisten muksuista. Millanen vitun ihminen on enemmän huolestunu muiden lapsista ja heti menossa kattoon niitä jos jotain käy, mutta ei suostu ees vastaan puhelimeen jos oma äpärä soittaa?

Vittu puolitutun Marja-Petteri-penska pitää käydä kattomassa koska jotain kävi, mutta oma kersa ilmottamassa joutuneensa onnettomuuteen tuhlaa vaan aikaa.

Mikään vitun ihme että aikunen sisko on aika pitkälti pistäny isään välit poikki.
- tämä syö miestä

Kommentit

Huonotisätsaun kirjoitti...
Jos sille sattuu jotain ja sattumosin yrittää tavoittaa sua nii tee samat. Ja jos jonkun tutun isä on huonossa kunnossa tms toimi samoin. Pistää vituttaa tollaset ukot
Jarod kirjoitti...
No,karman laki antaa sun isälles jossain vaiheessa kyllä samalla mitalla takaisin ton kaiken.Mutta täytyy tosiaan todeta vaan, että aika fittimäinen sun isäs kyllä tosiaankin on,joten se tarttis tosiaan kyllä saada jonkinlaisen opetuksen että oppis tajuamaan miten omaa lasta pitää kohdella.Tsemppiä sulle kuitenkin.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa