/ 8000 merkkiä käytetty
13987 - 10.3.2017 (arvosana: 11)

Vituttaa niin perkeleesti,kun metsätyökoneet tulee jyräämään ja metelöimään ihan talon viereen kaiket yöt läpeensä ja valaisevat samalla kirkkailla valoilla ikunasta sisään ja koko lähiympäristön muutenkin myös, niin ettei saa nukutuksi ollenkaan.Mikä helvetin työ aika se tuollainen on tulla yöllä toisia häiriköimään.Meillä on syöpäsairas ihminen jonka pitäis saada levättyä niin eihän se mitenkään onnistu kun tuollaiset mulkkuapinat häiriköi kaiken yötä ja levittävät vielä lisäksi kaikenmaailman polttoaineita ja öljyjä ym. muita vastaavia paska aineita saastutten koko alueen niin täyteen että ilmassa leijuu saatanallisen paha hajukin kokoajan lisäksi vielä myös.Joten painukaa vittuun kaikki metsätyömiehet maailmasta häiriköimästä ja metsiä muutenkin tuhoamasta myös!!!!!!!
- totaalisesti kyrsiintynyt

Kommentit

dawkof kirjoitti...
Ihme puunhalajaa hippi siellä huutelee
hippi kirjoitti...
Ei voi sitten mennä kyselemään että mikä on meneillään? Pitää itkee netissä kun on niin vässykkä ettei uskalla mennä juttelemaan työmiehien kanssa.
aloittaja kirjoitti...
Ja mitähän se mahtais auttaa vaikka juttelemaan menisikin,sillä eihän ne siitä mitään kuitenkaan välittäis kun rahan kuvat silmissä vaan puita entiskäkin enemmän varmaan vaan nurin kaataisi kuitenkin.Naurais varmaan päin näköä mulle vaan,jos jotain menisin kysymään.
Joo kirjoitti...
Haluatko tietää mitä siellä tapahtuu?
Siellä on yrittäjä, joka tekee työtään, yrittää saada tarpeeksi työtunteja ja puuta kasalle että homma kannattaa. Samalla todennäköisesti maksaa noin puolen miljoonan euron lainaa koneestaan, takauksena lienee oma ja kaverinkin omakotitalot.

Ja toinen kitisee vieressä kun ei voi nukkua.
aloittaja kirjoitti...
Eihän ne muutkaan ihmiset tee jatkuvalla syötöllä töitä yötä päivää.Ja mitä tuohon kitisemiseen tulee, niin et ole tainnut kuulla puhuttavan mitä unettomuus ihmisen terveydellekin tekee,niin yhtä lailla tuon koneen käyttäjän kuin muidenkin valvojien terveydelle myös.Joten voipi hyvin olla ettei se kovin kauan siitä kovalla työllä hankitusta talosta kerkiä edes nauttimaankaan,kun ihan yllättäen tuleekin joku vakava sairaus,johon unettomuuskin juuri suurena osana syytä saattaa hyvinkin olla myös.Elikä kuka mitäkin tärkeänä pitää.Mutta mitäpä näistä kannattaa enempää puhua,kun tietää ettei se mitään hyödytä kuitenkaan,koska kummallakin on niin tasan
niinpä kirjoitti...
Tää on taas tätä kateellisten kitinää, kun ei ole omaa metsää mistä puita ottaa pinolle niin alkaa epäilyttää saako naapuri liikaa massia.
koira kirjoitti...
kuule sää et valita työmiehille vaan kaupungille, sitä kautta se homma edistyy. eli sinne vitun vihasesti palautetta ja miellellään face to face. niin johan yötyöt loppuu, jos se ei ole kaupungin työmaa niin sitten itse firmalle yhteydenotto ja vitun vihasesti. jos sanovat että "fuck off" niin sitten lakiteitse. voitat.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa