/ 8000 merkkiä käytetty
14086 - 21.8.2017 (arvosana: -30)

Saatanan vegaanit. Vitun ärsyttäviä ruohon maiskuttelijoita. Ei saatana osaa pitää turpaansa kiinni, vaan tyrkyttää sitä saatanan heinää jokaiselle vastaantulevalle, ja se ei lopu siihen. Jos joku tykkää syödä lihaa, nämä vegaanit saavat hirmuisen slaagin ja rupevat pätemään, kuinka monella tavalla se on väärin. Normaalille ihmiselle tulee kieli märäksi, hänen haistaessa lihan paistuvan. Tuleeko vegaaneille kieli kosteeksi, kun he leikkaavat ruohoa?... Saatanan vegaanit
- antivegan

Kommentit

Vegan4Life kirjoitti...
No onhan se ärsyttävää, mutta vegaaneilla on tietoa siitä, mitä kamaluuksia teurastamoissa tapahtuu ja mitä vaikutuksia lihalla on ympäristöön. Itse valitin samaa ennen, mutta kun otin itse selvää asioista niin tajusin vegaanien paasaavan ihan asiasta. Tykkään lihasta ja juustosta ja kananmunista, mutta vihaan sitä mitä se tekee eläimille ja ympäristölle. Ja se, että muutama vegaani käyttäytyy vittumaisesti ei automaattisesti tarkoita, että kaikki vegaanit ovat sellaisia.

Hyvää päivänjatkoa.
fuck_vegans kirjoitti...
Siis ruoho ei edes ravitse yhtään. Se määrä mitä sitä pitää rouskuttaa, että nälkä lähtee on kymmenkertainen verrattuna liharuokaan. Entäs, jos haluat hyvän lihaksikkaan kropan. Proteiinia saa vain jostain saatanan pavuista. Ei kukaan haluu bulkkaa pavuila.
Vegan4Life kirjoitti...
Fuck_vegans, et taida tietää ravitsemuksesta juurikaan? Kyllä vegaaniruualla lähtee nälkä ihan helposti, ei tarvitse 24/7 olla syömässä. Hyvät rasvat ja kasviproteiini runsaan kuidun kanssa täyttää mukavasti. Ja proteiinia saa kyllä muualtakin, linsseistä, pähkinöistä, siemenistä, täysjyväviljasta.. Lisäksi on vegaanisia proteiinilisiä kuten jauheita ja patukoita. Veganismi voi olla terveellistä ja ravitsevaa mutta myös epäterveellistä ja ei niin ravitsevaa, ihan kuin elänperäisiä ruoka-aineita sisältävä ruokavaliokin.

Kysykää toki lisää jos kiinnostaa, autan mielelläni.
ville kirjoitti...
Mistä tunnistaa vegaanin? Ei tarvi tuntomerkkejä, kyl ne ihan ite tulee kertomaan asiasta vaikka kukaan ei kysyny ja ketään tuskin kiinnostaakaan. Vegan4Life täydellisenä esimerkkinä.
Vegan4Life kirjoitti...
Kyllä se nyt tällä kertaa meni niin että veganismi otettiin puheeksi ja osallistuin itse keskusteluun omilla mielipiteilläni, ville hyvä.
jyrki kirjoitti...
Miten vegaanit voi juoda vettä, sehän on kalojen elinympäristöä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa