/ 8000 merkkiä käytetty
14198 - 6.5.2018 (arvosana: 9)

"Yleisimmät syyt kiusaamiselle ovat kiusaajan heikot empatian, mentalisaation ja symbolisaation kyvyt, persoonallisuuden häiriöt sekä heikko itsetunto tai identiteetti, joista syntyy tarve kierrättää omaa pahaa oloa muillekin."

Tämän takia toivon, että kiusaajat kuolevat!
- Anonyymi

Kommentit

30vkiusattu kirjoitti...
Kiusaajia tulee vastaan koko loppuelämän. Työelämä ehkä pahin. Älä uhriudu. Sinulla on ihmisarvo kuin muillakin. Opettele puolustamaan itseäsi ja luottamaan muihin.
anna anteeksi kirjoitti...
Kiusaajat kiusasivat minua koko kouluelämäni ajan, silti en usko että toivomalla heidän kuolemaa olisin jotenkin korjattu tai oikeutettu tai parempi kuin he? Itse asiassa näen asian aikuisena niin että hekin olivat vain lapsia joilla oli omat kamalat demoninsa ja perheensä... Osan kanssa joiden kanssa jouduin fyysisesti jopa tappelemaan on aikuisena tullut minun ystäviä. Ei lapset vain osaa olla lapsina kunnolla jos kukaan ei heitäkään osaa auttaa. Maailma on paska. Onneksi suurin osa heistä tajuaa itse jossain vaiheessa miten he toimivat väärin.
anna anteeksi kirjoitti...
lisäys. toivo mieluummin heidän eli kiusaajien kiusaajia kuolemaan. koska he ovat vain osa ketjureaktiota, syyttöminä, lapsina. Toki kuolema ei suosi ketään... Mutta tajuaminen ettei kiusaajat ole kuin vain pahemmin kiusattuja itse. En sano että kiusaajat ovat viattomia mutta usein.. vain sen jatkajia jotka ovat oppineet pahemmilta. tai. vanhemmilta.
NIINPÄ! kirjoitti...
"lisäys. toivo mieluummin heidän eli kiusaajien kiusaajia kuolemaan. koska he ovat vain osa ketjureaktiota, syyttöminä, lapsina. Toki kuolema ei suosi ketään... Mutta tajuaminen ettei kiusaajat ole kuin vain pahemmin kiusattuja itse. En sano että kiusaajat ovat viattomia mutta usein.. vain sen jatkajia jotka ovat oppineet pahemmilta. tai. vanhemmilta."

Kyllä! Parempi on näin! Aikuisillekin !

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa