/ 8000 merkkiä käytetty
14314 - 8.5.2019 (arvosana: 26)

Naisten valinnanvapaus on lisääntynyt rajusti viime vuosikymmenten aikana. Nainen voi olla kotiäiti tai käydä ansiotyössä oman halunsa mukaan. Lasten hankinta ei enää ole velvollisuus. Ei ole avioliittokaan, ja siitä pääsee helposti eroon ilmoitusmenettelyllä. Mutta on yksi asia, mikä ei ole juuri muuttunut.

Miehen rooli.

Ollakseen Oikea Mies täytyy miehen ottaa naisten miellyttäminen elämäntehtäväkseen. Hänen täytyy käydä kokopäivätyössä ja nostaa isoa palkkaa, jolla elättää vaimonsa ja lapsensa sekä tietenkin maksaa veronsa, joista suurin osa käytetään naisten hyväksi. Jos miehellä ei ole vaimoa tai tyttöystävää, hänen katsotaan epäonnistuneen elämässään. Luuseri, joka ei hyödytä naisia. Miehen täytyy työskennellä kuukausia elämästään armeijassa tai siviilipalveluksessa. Jos hän kieltäytyy uhrautumasta isänmaan (lue: naisten) hyväksi, heitetään hänet vankilaan. Hänen täytyy myös olla pitkä ja valkoinen, sillä muu ei miellytä naisia. Mikäli nainen kyllästyy mieheen, voi hän tehdä eroilmoituksen ja viedä puolet miehen omaisuudesta sekä lapset mukanaan.

Yhteiskunta hyväksikäyttää miehiä.

Miehen seksuaalisuus on lähtökohtaisesti pahaa ja ällöttävää, joten hänen täytyy pitää halunsa – sekä todelliset että kuvitellut – kurissa. Työpaikalla mies, joka puhuttelee naista tai on tämän kanssa kahdestaan huoneessa, riskeeraa joutua syytteeseen seksuallisesta häirinnästä. Sillä kaikkihan tiedämme, että miehillä on naisten suhteen vain yksi asia mielessä.

Mies tienaa Suomessa samasta työstä vain 90% siitä, mitä nainen tienaa. Kuitenkin valtamediat valehtelevat, että naisen euro on 80 senttiä. Miehet tekevät 4 kertaa enemmän itsemurhia kuin naiset, mutta tästä media vaikenee. Saatetaanpa jopa virheellisesti uutisoida, että naiset yrittävät itsemurhaa useammin kuin miehet. Miehiä hakataan 3 kertaa enemmän kuin naisia, mutta kampanjat vaativat miehiä lupaamaan, etteivät ikinä lyö naista. Perheväkivalta on pääosin naisten aiheuttamaa, mutta siitä ei kukaan ole kiinnostunut.

Yhteiskunta vihaa miehiä.

Miehenä saatat kysyä, mitä hyötyä sinulle on painaa pitkää päivää vain maksaaksesi elatusmaksuja ja kuullaksesi, millainen hyödytön etuoikeutettu kusipää olet. Vastaus on, ettei siitä olekaan mitään hyötyä. Jos raadat hankalan vaimon ja kiittämättömän yhteiskunnan hyväksi, vedät elämäsi WC-pöntöstä alas.

Jos naisista on sinulle vain harmia, käännä heille selkäsi. Jos yhteiskunta ei arvosta sinua, anna sen tulla toimeen ilman. Hylkää naiskeskeinen yhteiskunta ja elä elämää omilla ehdoillasi: rupea MGTOW:ksi!

MGTOW, lyhenne sanoista Men Going Their Own Way, suomeksi Miehet Menossa Omille Teilleen, on liike, joka hylkää naiskeskeisen yhteiskunnan ja elää juuri niin, kuin haluaa – perheen, sukulaisten ja naisten vaatimuksista piittaamatta.

Jokainen MGTOW päättää itse, mihin suuntaan haluaa mennä, mutta useimmat MGTOW:t päättävät välttää avioliittoa. Avioliitto on naiskeskeisen eli gynosentrisen yhteiskunnan tukipilari, joka rajoittaa miesten elämää enemmän kuin mikään muu. Avioliiton ongelma on, että yhteiskunta on jakanut kaikki valttikortit naiselle aina yhteisön odotuksista huoltajuuteen ja elatusmaksuihin asti.

Avioliitossa elävät miehet harrastavat vähemmän seksiä kuin avoliitossa olevat. Tämä johtuu usein siitä, että aviovaimo ottaa sopimuksella sidotun miehensä itsestäänselvyytenä eikä koe, että hänen tarvitsisi tarjota tälle syytä pysyä uskollisena. Syynä saattaa myös olla, että avioliittoon haluava nainen on bilettänyt koko nuoruutensa “pahojen poikien” kanssa ja alkaa kiinnostua avioliitosta vasta parasta ennen -päivämäärän lähestyessä ja kilojen lisääntyessä.

Mies menettää avioon astuessaan vapautensa. Monet naiset katsovat asiakseen päättää, keitä kavereita miehellä saa olla, ja milloin miehen täytyy tulla kotiin. Jos mies ei tienaa enemmän kuin vaimo, on tämä pian tiessään etsimässä kiinnostavampaa seuraa. Irtosuhteita mieheltä ei tietenkään hyväksytä, mutta jos nainen jää kiinni pettämisestä, pääsee hän pälkähästä pirauttamalla, että hän tarvitsi rakkautta avioliiton ulkopuolelta, kun oma mies ei välitä hänestä.

Avioeron iskiessä miehellä ei ole mitään oikeuksia. Jos ero tulee, eivätkä vanhemmat pääse sopuun lasten huoltajuudesta, määrää oikeus lapset tyypillisesti naiselle ja elatusmaksut miehelle. Vaikka mies olisi objektiivisesti katsoen parempi huoltaja, saattavat sosiaalityöntekijät keksiä miehestä tarinoita tuhotakseen tämän uskottavuuden vanhempana. He saattavat esimerkiksi valehdella isän olevan huumeiden käyttäjä.

Välttääkseen aviohelvetin jättää MGTOW avioitumatta. Ja koska yksin asuvalla miehellä ei ole paljon kuluja, ei hän tarvitse suurta palkkaakaan elääkseen. Miksi tehdä työtä, jos ei ole pakko? Tämäkin on MGTOW:lle tyypillinen piirre: hän voi elää osa-aikatyöllä, vapaana yrittäjänä tai kohtuullisilla säästöillä.

Kokopäivätyö on toinen naiskeskeisen yhteiskunnan peruspilareista. Töissä pitää käydä, jotta voi elättää perheensä. Mutta jos ihmiset (lue: miehet) lakkaavat käymästä töissä, mikään ei toimi. Sähköä ei ole, vessat eivät toimi, julkiset liikennevälineet eivät kulje, 70% verotuloista jää saamatta. Yhteiskunta vaipuu horrokseen.

Vaikka kokopäivätyö tuokin paljon rahaa, on siinä myös haittapuolia. Se vie niin paljon aikaa ja energiaa, ettei ihminen jaksa työpäivän ja nukkumaan menon välillä muuta tehdä kuin katsoa hetken televisiota. Se on usein puuduttavan tylsää. Töissä joutuu sietämään ihmisiä, joita inhoaa. Toimistopolitiikka on usein työ työn sisällä, eikä siitä makseta palkkaa. Ihminen ei usein itse pysty vaikuttamaan työtehtäviinsä, vaan hän tekee sitä, mitä johtaja käskee. Toiselle työskentely harvoin motivoi samalla tavalla kuin itselleen työskentely. Lisäksi työpaikat ovat nyky-yhteiskunnassa epävarmoja – kukaan ei voi olettaa voivansa työskennellä samassa työpaikassa koko elämänsä ajan.

Suurehkon palkan autuus alkaa tuntua aika suhteelliselta, jos rahaa ei todella tarvitse niin paljon. Miksei tekisi jotakin sellaista, josta todella nauttii? Ratkaisu on minimalistinen elämäntapa. Mitä pienemmät menot, sitä vähemmän huolta rahan hankinnasta.

Menojen minimoimiseksi on katsottava, mistä kulut syntyvät. Asuminen on yksi suuri kuluerä. Jos pystyt hankkimaan omistusasunnon, säästät joka kuukausi satoja euroja vuokranmaksussa. Kun muutat pois Helsingin keskustasta ympäryskuntaan tai kauemmaksi, putoavat talojen hinnat murto-osaan. Laittaessasi kotona terveellistä ruokaa ravintolakäynnin sijaan säästät myös paljon. Pystyt lisäksi säästämään käyttämällä energiatehokkaita lamppuja ja lämmitystä. Lista mahdollisista säästötoimenpiteistä on pitkä.

Pystyt säästämällä pudottamaan menosi alle 5 000€ vuodessa ilman, että joudut luopumaan mistään tärkeästä. Kulut voit kattaa 1 500€ kuukausituloilla työskentelemällä vain hieman yli 3 kuukautta vuodessa. Matalat vuositulot tarkoittavat myös matalaa veroastetta, mikä on eduksesi.

Näin sinulla on paljon enemmän aikaa itsellesi ja omille harrastuksillesi. Stressitaso laskee, kun ei tarvitse ravata työelämän oravanpyörässä. Rikastumisen mahdollisuus on myös suurempi, jos ihmisellä on yritysidea sekä tarvittava aika sen toteuttamiseen. Aamukahdeksasta iltaneljään työskentelevällä korporaation orjalla ei ole aikaa eikä energiaa toteuttaa itseään illan pimeinä tunteina.

Paitsi, että MGTOW-elämäntyylillä mies voi parantaa oman elämänsä laatua paljon ja nopeasti, saattaa sillä olla myös positiivisia yhteiskunnallisia vaikutuksia. Kun riittävän suuri osa miehistä hylkää työmuurahaisen roolin, tulee kaikille päivänselväksi, ettei yhteiskunta tule toimeen ilman miehiä, ja miesviha menettää suosiotaan. Monet yhteiskunnat ovatkin jo kauhukseen huomanneet, mitä tarkoittaa, kun miehet eivät ole kiinnostuneita yhteistyöstä. USA:ssa miehiä, jotka luopuvat perinteisestä elättäjän ja suojelijan roolista, nimitellään epäonnistuneiksi starttaajiksi (failure to launch) tai ikuisiksi Peter Paneiksi. Häpäisytaktiikat eivät kuitenkaan ole tehonneet, ja on heistä kirjoitettu positiivisemminkin: The Sexodus: osa 1, osa 2.

Japanissa traditionaalisen elämäntavan hylkääjistä käytetään nimitystä kasvissyöjämiehet (Herbivore men, Soushoku danshi). Japanissakin ilmiöön on aluksi vastattu syyttelemällä ja häpäisemällä, sillä pelätään, että voimistuessaan ilmiö tuhoaa Japanin talous- ja väestönkasvun. Kasvissyöjämiesten ilmiöllä on paljon yhtäläisyyksiä MGTOW:hun, ja sitä on myös tutkittu.

Pakon edessä jopa kuurot korvat alkavat kuulemaan. Kun yhteiskunta huomaa, ettei suuri osa miehistä ole enää kiinnostunut sen tarjonnasta, joutuu se tekemään paremman tarjouksen. Ottavatko MGTOW:t tarjouksen vastaan, on kokonaan toinen kysymys.
- nih!

Kommentit

Sauna kirjoitti...
Mies, arvostan tekstiäsi. Asiaa.
viljamin veli kirjoitti...
Jumalauta nyt oli kyllä asiallinen kirjoitus! ja annan sille täydet 5/5! Pieni vinkki vielä miksi asua helsingissä jos ei ole aivan pakko säästät satoja euroja asumiskustannuksissa muuttamalla helsingistä pois. Tuo on kyllä niin totta mitä kirjoitit. Useammat entiset kaverit hävinneet perheelämään ja joutuneet suoraan sanottuna tossun alle. Osa jopa luopuneet heille rakkaista harrastuksista mielyttääkseen vaimoa. Mitä helvettiä kysyy nörtti! Miehet eläkää välittämättä vittuakaan yhteiskunnan vaatimuksista kehittäen itseänne. Nostakaamme malja sille!
HaluaisinTietä kirjoitti...
"Kun yhteiskunta huomaa, ettei suuri osa miehistä ole enää kiinnostunut sen tarjonnasta, joutuu se tekemään paremman tarjouksen. Ottavatko MGTOW:t tarjouksen vastaan, on kokonaan toinen kysymys."

Millaisen tarjouksen he haluaisivat, jos voisivat toivoa mitä tahansa?
Shemale kirjoitti...
Vituttaa kyllä teidän miesten puolesta. Hienosti kirjoitettu teksti.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet (2)
ajoneuvot (161)
armeija (45)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3111)
juomat (27)
kaverit (511)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (3999)
naapurit (39)
opiskelu (700)
parisuhde (700)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (87)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (362)
tietotekniikka (238)
tv (137)
työ (295)
ulkonäkö (148)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (158)
yhteiskunta (248)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa