/ 8000 merkkiä käytetty
14499 - 18.6.2020 (arvosana: -2)

Feminismi vituttaa. Se oikeesti välillä valvottaa mua öisin. Naisten asema on ollut aikanaan heikko yhteiskunnsllisessa mielessä ja joo, ymmärrän, että on varmasti paljon setämiehiä, jotka kohtelee naisia alentavasti ja turhauttavalla tavalla. Muutos on hidasta, mut sukupolvien myötä sitä tapahtuu koko ajan.


Mut feminismi on ihan käsittämätöntä selkääntaputtelua. Päivästä toiseen nää "vahvat naiset" kertoo kuinka vaikeeta just heillä on ku "työpaikan termostaatit on säädetty lasikaton mukaan". Jos kerran ootte niin vitun vahvoja ihmisiä, ni miksi ette onnistu ratkaisemaan mitään ongelmia? Ja sit kaikki on aina miesten syy. Kaikki ongelmat ja pahuus tässä maailmassa on miesten aiheuttamaa. Mä niin ootan, kun naiset ottaa yritysmaailmasta vallan, että ku niilläkin alkaa ilmentyä ongelmia kuten julkinen nolaaminen, alkoholismi, konkurssi yms. Ja yhtäkkiä ei voikaan osotella ongelmista minnekään muualle ku peiliin.

Ja sit naisviha... jos naiset työpaikalla käyttäytyy hyökkäävästi, alentuvasti tai sosiaalisessa mielessä epäsopivasti, ni siitä palautetta antaessa oot aina misogynisti. Kun naiset taas vaikka rekrytointitilanteessa avoimesti suosii naisia, ni nehän ei toimi moraalisesti arveluttavalla tavalla.

Ja sit ihan newsflash. Jos tuntuu, et oma näkemys asioiden luonteesta on täydellinen ja sen kritisoijat on vihollisia, niin sä olet radikaali. Mikään ideologia ei saavuta totuutta täydellisesti ja jokainen teoria täydentyy tiedon lisääntyessä. Siinä prosessissa on kuunneltava kritiikkiä eikä vaan hiljennettävä toista osapuolta. Sä näet maailman radikaalin linssein js ääripäät ei ole koskaan hyvästä. Tavoitellaan vaan yhdenvertaisuutta, mutta naiset; tuokaa pöytään jotain! Älkää vaan vinkuko ja uhriutuko vaan kehittäkää, tehkää, luokaa. Perustakaa omia yrityksiä, bändejä, ilmiöitä ja suunnatkaa ne naisille. Keksikää omat juttune älkääkä vaan varastako meiltä. Ja tehkää sitä ylpeästi välittämättä miesten mielipiteistä.
- Lasikatto

Kommentit

wefgrht kirjoitti...
En edes lue alkua pidemmälle, tässä on taas pelkkää väärinymmärrystä ja olkiukkoilua, eikä kritiikkiä todellisuutta kohtaan.

Ketuttaa, kun ketuttaa.fi on nykyään täynnä antifeminismiä, rasismia ja muuta ihmisvihaa.
Aapeli kirjoitti...
Voi pientä sovinistiparkaa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet (3)
ajoneuvot (166)
armeija (45)
elukat (114)
harrastukset (12)
ihmiset (3140)
juomat (27)
kaverit (516)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4060)
naapurit (42)
opiskelu (720)
parisuhde (705)
pelit (197)
perhe (229)
politiikka (23)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (366)
tietotekniikka (247)
tv (137)
työ (305)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (258)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa