/ 8000 merkkiä käytetty
6 - 11.6.2009 (arvosana: -63)

Vituttaa suomalaiset yrittäjät kun ne ei tajua omaa parastaan. Keksii kaikenlaisia tekosyitä miksei voi ostaa selvästi auttavaa palvelua joka maksaa TODELLA vähän heille per 12kk. Ilmankos ne ei rikastu kun ei kukaan tajua markkinoinnista yhtään mitään!
- Lol

Kommentit

A kirjoitti...
Tässä on perää, mutta tässä on myös niitä sudenkuoppia. Esimerkiksi kaiken maailman yritysrekisterejä pitävät soittelevat vähän väliä tarjotakseen lisänäkyvyyttä netissä. Niihin jos kaikkiin sortuu niin kalliiksi tulee ja hyöty on minimaalinen :)
Jussi91 kirjoitti...
Juu itelle tuli kans mieleen just nuo yritysrekisteröinnit. kUSETUSTA
Gag kirjoitti...
Itse olet yrittäjä?!Ja ymmärrät kaiken kaikesta?! Hehehe, hiljaseksi veti... :)
jatsikenkä kirjoitti...
Get a real job! paras neuvo minkä voi antaa, been there, done that, no good... yritysnäkyvyyden kauppaaminen on silkkaa paskaduunia, mee mieluummin siivoon huoltoasemien vessoja, sieltäki saat enemmän rahaa.
hmohomeis kirjoitti...
Paskat. hyvä kehittyny yritysnäkyvyyden myyjä tienaa 3xsaman euromäärän ku kesäsiivoojat...
GARJ kirjoitti...
Pojat taas kuunnellu liikaa mitä pomo niille luvannu :D huomaavat vuosien päästä millaista kusetusta koko homma on... samaa sanon minä, get a real job.
omoh kirjoitti...
repeen teille
Lol kirjoitti...
Nokun en edes kauppaa mitään yritysrekisteriä nettiin. Siinähän tämä onkin.
p kirjoitti...
Mua taas vituttaa kaiken maailman kauppaajaat kun "ei maksa kuin xxe per kuukausi tai klikkaus" vaikken vittu tee markkinoinnilla mitään. Jankutetaan sitä vitun samaa mantraa
NO YOU kirjoitti...
Mua taas vituttaa kaiken maailman asiakkaat, jotka eivät oikeasti osaa katsoa omaa stereotypiaansa pidemmälle - tuote ei voi olla hyödyllinen tai laillinen, koska siitä kerrotaan puhelimessa. LOGIC WIN
h-h kirjoitti...
"...katsoa omaa stereotypiaansa pidemmälle". Kannattaako kirjoitella semmosia sanoja, joita ei ymmärrä? Tulee lukijalle semmoinen olo, että olet hieman yksinkertainen. Tästä taas seuraa, että entistä vastahakoisemmin tutustun tuotteisiin, joita sinunkaltaisesi kauppaavat puhelimitse. Jos tuote on oikeasti hyvä, niin sen haluaa kaikki ja puhelinta tarvitaan teidän päässä vain vastaamiseen. Olisiko siis niin, että sinäkin myyt pelkkää paskaa ehdoilla, joista tulee asiakkaalle järjestään paha mieli?

Kannattaisiko vaihtaa nuo kusetushommat johonkin semmoiseen työhön, josta olisi jollekin jotain iloa ja voisit itsekin saada hyvän mielen?
Koira kirjoitti...
Itse et ymmärrä markkinoinnista yhtään mitää!
Samppa kirjoitti...
Tulipas erehdyttyä erääseen tunnettuun "yritysnäkyvyyden parantajaan". Ainoa mihin tää firma vaikutti, oli että maksoimme sinnepäin rahaa. Asiakasmäärät eivät muuttuneet. Onneksi noistakin pääsee silti eroon.
ps kirjoitti...
äänestäkää perussuomalaisia

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet (3)
ajoneuvot (166)
armeija (45)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3152)
juomat (27)
kaverit (516)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4070)
naapurit (43)
opiskelu (722)
parisuhde (708)
pelit (197)
perhe (230)
politiikka (23)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (367)
tietotekniikka (248)
tv (137)
työ (306)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (263)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa