/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 14876 - 14866

14876 - 27.12.2022 (arvosana: 0)

Ei saatana. Tuli vedettyä jouluna brenkkua kolme päivää ja nyt on eloton olo. Masentaa koko elämä.
14875 - 29.11.2022 (arvosana: -3)

vittu näitten nykyjonnejen kanssa on nii kivaa pelata cssää...sillon 15 v sit pelattiin tiiminä että se oli ihan sama kuka sen frägin sai kun se oli aina kuitenkin yks vihu vähemmän.

nykypäivänä jokainen tiimiläinen tunkee kokoajan eteen että "mä sen pisteen otan, ja sitten jos on friendly fire päällä ja ku itel just on vihu scopessa niin eikös just mun ampuessa joku tiimiläinen tungekin jalkansa eteen ja sitte kitisee siitä! tai sit ku ahtaassa käytävässä tulee vihu tai pari kulman takaa ja et pääse mitenkään perääntymään suojaan ku 2-3 tiimiläistä onkin perseessä kiinni ja ei kukaan väistä ku kaikki koittaa saaha sen frägättyä itellee, vaikka voice chattiinkin oikeesti KARJUIN että "mene pois minun tieltäni heti!" nii ei mitään vaikutusta

vittu oikeesti.
14874 - 29.11.2022 (arvosana: -5)

Jos vielä näen teidät keskustassa niin ajan teidän päälle autolla.
Anonyymi, 2 kommenttia
14872 - 23.11.2022 (arvosana: 0)

Jos joku ei pidä minusta, eikö tämä henkilön sitä suuremmalla syyllä pitäisi jättää minut rauhaan?
Anonyymi, 1 kommentti
14871 - 20.11.2022 (arvosana: -13)

Kytkin luistaa ja akalla on puolukka
Taunus$, 0 kommenttia
14870 - 29.10.2022 (arvosana: 18)


Olen 27v normaali mies. Olenko ainoa, jonka mielestä kaikki täällä menee nykyään päin vittua ja mikään meininki ei ole enää järjellä selitettävissä?

Poliisit vartioivat kadulla, onko sinulla otettuna viimeisen 3 kuukauden sisällä otettuna uusin rokote. Teet etätöitä IT-firmassa, mutta tarvitset silti jostain helvetin syystä kohta koronapassin, ettet vaan ole vaaraksi niille ihmisille, jotka jonottavat seittemättätoista rokotetta talvella ?30 pakkasessa. Puolan rajalla on käynnissä sota ja koko EU itkee kuorossa miten taas sorretaan ihmisoikeuksia, kun Canada Goose ?takkisia neekereitä ei päästetäkään Euroopan ilmaisille padoille. Jenkeissä 17-vuotias pakenee henkensä edestä ja onnistuu itsepuolustuksesssa tappamaan pedofiilin, naistenhakkaajan ja linnakundin. Lehdistö Suomessa asti tituleeraa näitä kuolleita ”sankareiksi”, samoin kuin George Floydia, joka oli istunut linnassa aseellisista ryöstöistä ja joka oli stratosfäärikamoissa kuollessaan. Maailmaan syntyy 25 vuoden aikana 2 miljardia uutta neekeriä, intialaista tai jotain muuta kehitysmaalaista, mutta yksityiskoneilla lennätettyjen kermaperseiden kolmeviikkoisen syysleirin päätöksenä on vittu rakentaa lisää jotain kusisia tuulivoimaloita ja korottaa bensaveroa. Samaan aikaan on vetämässä eduskunnassa lakialoite, miten lapset saavat alkaa transuilemaan murkkuiässä hormonihoidoilla. Jos vanhempasi ei myönnä tähän lupaan, niin lapsi otetaan saatana huostaan. Samaan aikaan paskamedioiden lehtien etusivut ovat täynnä shokkiuutisia, kun äijät vetävät u?käännöksen tinder-treffeillä kun saavat tietää, että pillunnuolemisen sijaan tiedossa onkin homoilua. Tämä on jotain vitun transfobiaa, misogyniaa ja 30 muuta sivistyssanatermiä, joita käytetään vain jossain käsienheilutustieteilijöiden poikkitieteellisissä kevätjuhlissa. Jos myös erehdyt mainitsemaan, että ehkä kenties sukupuolensa johonkin helvetin paperiin naiseksi merkinneellä 3 metrisellä, kivitalon kokoisella neekerillä, olisi jokin kilpailuetu sukupuolensa ansiosta kilpaurheilussa, tulevat kaikki feministit ja loput mt-ongelmaiset transut kurkkuusi soittamaan pomollesi, millainen ihmispaska olet.

Ruotsissa on viimeinen 10 vuotta pommitettu ja tapettu jengiä kaduille. Moniin kaupunginosiin ei uskalla edes armeija mennä tankeilla ja risteilyohjuksilla paikalle. Jokainen, joka ei ole subulla, pirillä tai muulla paskalla narkannut aivojaan perunamuusiksi tietävät, että neekerit neekeröivät. Silti löytyy YLEn studiolle aina joku päivystävä dosentti Aava-Tuulia-Lumi-Sade kertomaan, miten syy tähänkin on rasismissa. Ja koska monikulttuurisuus on rikkaus, on Homo-Pekan ja SomaLiin ainoa elämäntehtävä roudata näitä vitun avaruuskirurgeja niin paljon, kun charter-koneisiin mahtuu.

Kun olet saanut vitutuksestasi tarpeeksesi ja päätät lähteä ilta-ajelulle, on joukko mt-ongelmaisia teinejä päättänyt vetää jonkun helvetin kesäleirin pystyyn Mannerheimintielle vaatimaan jotain saatanan ilmastotekoja, mitä yksikään näistä paikalla olleista aivopestyista Iida-Adalmiinoista ei osaa mainita ääneen. Kapitalismin syytä se kuitenkin on, niin Jodelissa luki. Koko tätä irvokasta teatteria on katsomassa sivusta Poliisi. Näiden järjestyshäiriöiden poisroudaamisen sijaan he twiittaavat miten tämä lapsijoukko ei suostunut neuvottelemaan, niin haettiin Aarnion huumerahoille koko porukalle pizzat ja kokikset niin ei tule paha mieli. Agrigaatitkin tuotiin paikalle, niin saatiin iPhoneihin virtaa, jotta voitiin varmasti snäpätä jokaiselle kaverille.

Kun ylläoleva sirkus on täydessä käynnissä, velkaantuu Suomi vielä 10 miljardia vuodessa. Vuoden välein keksitään aina joku seuraava avustuspaketti, jolla saadaan roudattua tyhmiltä lampailta hyvillä tarkoitusperillä neekeristanin sotalordille tai italian pankeille vuosittainen rahalähetys. Koska jostain syystä Suomessa asuvat idiootit ovat äänestäneet kaiken maailman Iiris Suomeloita ja Veronika Honkasaloja eduskunnan täyteen, ei 6 miljardin euron lähettämistä keski-Eurooppaan edes jumalauta kysytä kansalta mitään. Alijäämäisen budjetin korjaamiseksi on tietenkin vain yksi keino: Verojen nosto. Meillä maksetaan kohta veroa hengittämisestäkin, ja kun kuolet vääjäämättä ennen pitkää vitutukseen, vie perintövero loput. Huudetaan, miten Suomeen tarvitaan vitusti jotain superkoodareita ja ydinlääkäreitä. Yksikään kouluttautunut henkilö ei tule neekeri-infested Helsinkiin, jossa puolet vuodesta asut munat jäässä ja maksat tonnin kuussa jostain itsemurhaluukusta vuokraa ja veroprosentti hivelee 4000€ kuukausitienesteillä 40 prosenttia, plus sossut kossut lellit ja kellit.

Vittu mitä paskaa.
KUOLEMA VASEMMISTOLLE!, 1 kommentti
14869 - 27.10.2022 (arvosana: 4)

Melko paljon on sinun päässä jotakin vialla kun riehut joka päivä.
Olisikohan sinun aika kuolla ja katsoa peiliin ja miettiä sitä omaa elämääsi.
Et ole normaali ihminen, vaikka luulet olevasi niin.
Olet jo saanut tarpeeksi tuhoa aikaan, annat siis muitten olla, olet pelkkä kiusaaja.
Anonyymi, 4 kommenttia
14868 - 24.10.2022 (arvosana: -19)

Vituttaa kun on maanantai
14867 - 22.10.2022 (arvosana: -9)

Koko elämä ja kaikki.
anonyymi, 0 kommenttia
14866 - 12.10.2022 (arvosana: -7)

Vituttaa porvarit saatana jotka valittaa ku on liikaa rahaa
suomenruottalaiset kuuluu 2 metriä maan alle, 1 kommentti
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa