/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 13821 - 13807

13819 - 3.8.2016 (arvosana: 10)

Erosin tyttöystävästäni eilen, itken vieläkin ja tyttö vain kettuilee kavereilleni! Kyllä ketuttaa
Anonyymi, 2 kommenttia
13818 - 2.8.2016 (arvosana: -30)

Kyllä ketuttaa! Tuntuu siltä ettei kotona saa olla rauhassa ikinä! Koko ajan jollakulla on mukamas asiaa (yleensä jtk turhaa), kysellään typeriä kuten "Miksi heiti tämän ja tämän roskiin?" (NO HITTO NE ON MUN TAVAROITA JOTKA EI TOIMI TAI NE ON KELVOTTOMIA) tai vaan pyöritään sun huoneessas silloin kun haluat viettää aikaa yksin. Ja sitten rutistaan kun haluaa vetäytyä omaan kuoreensa rauhassa lukemaan ja siemailemaan mehua tai kattoon leffaa tai piirtään.Onko liikaa vaadittu jos sitä oikeaa, ihanaa yksinoloa todella saisi edes päiväksi?
Anonyymi, 1 kommentti
13817 - 2.8.2016 (arvosana: 9)

Sisareni on matkustamassa piakkoin englantiin, ja olen iloinen hänen puolestaan. Kun matkaa alettiin suunnittelemaan, hän kysyi tulisinko mukaan. En tule, sillä Englanti ei ole koskaan kiinnostanut minua matkakohteena enkä muutenkaan rahatilanteeni vuoksi halua. Noh, asia on ihan bueno, mutta pelkään mitä sukulaiseni sanovat. TIEDÄN että monet heistä alkavat tentata ja piinata minua kyselemällä miksen mennyt, pitäisihän minun nähdä maailmaa ja jäkäjäkäjäkä. VOI HITTO VIE, MITÄ SE HEITÄ HAITTAA, MINNE MENEN JA EN MENE? EN TAJUA, MIKSI HE REAGOIVAT NOIN.
Anonyymi, 2 kommenttia
13816 - 2.8.2016 (arvosana: -45)

Olen jo kauan miettinyt tätä asiaa mutta nyt olen täysin varma: Inhoan äitiäni. Hän on tavattoman lapsellinen ja kohtelee minua ikävästi. Esimerkiksi kun kerron jonkin iloisen asian, josta riemuitsen, hänen pitää tölväistä siitä heti jotain pahaa. Täm tietysti kyllä latistaa aika lailla ilontunteen, etenkin jos odotin hänenkin ilahtuvan puolestani. Ja silloin kun olen surullinen ja masentunut, hän vertaa minua kavereihini ja vähättelee murheitani. En koe saavani häneltä minkäänlaista lohtua tai tukea. Silloin kun hän kehuu minua, en luota enkä usko hänen sanojaan, sillä niin usein hän on negatiivinen. Uskon että hän vain yrittää sanoa mukavuuksia vain jotta voisi roikkua minussa ja pitää minut kotona. (Mihin kyllä sanon ettei tule tapahtumaan. Jahka rahatilanteeni sallii, lähden veks kotoa.)
Anonyymi, 2 kommenttia
13815 - 2.8.2016 (arvosana: 0)

Joku homo on käyttäny meijän nettiä puhelimellaan. En tiijä miten se on päässy meijän nettiä käyttämään kun olevinaan wifiin laitettiin salasana.

Mutta pässi oli käyttänyt google kauppaa meidän netillä joten pääsin hallinnoimaan sen latauksia.

Latasin sen puhelimen täyteen noloja tyttöjen pelejä. Nyt se pässi kun aukasee puhelimensa niin latausjonossa on 150 peliä latautumassa.

HF dickhead.
Anonyymi, 5 kommenttia
13814 - 28.7.2016 (arvosana: 15)

Hei? Onko kukaa tuntenut tätä;

Yrität olla mukava, MUTTA kaikki antaa vaa vittuiluu vasta kaiuksi?~ Juu just äsken sain saada niskaani lisää tätä...
Whatsapissakin viestitellessä mietin mitä puhun, ja yks sieltä, tietty, ottaa huumorin tosissaan, ja vittuilee siitä että kirjoitan mukavia keskustelun yllä pitääkseen, ja valittaa meille myös siitä, että kun hänelle tulee niin paljon viestei yhtä aikaa just silloin ja heti. Oon huomannut ettei me ikinä tulla sopuun, tyyppi on kunnon "kovis". Joka kolmas viesti pitää sisältää vähintää se "Vittu/perkele/hv/idiootti/paska pää", tai "Tapan sinut/jne." (Nekin kohistuu usein minuun.)
Tätä saa aina vastaan tältä, erityisesti illalla. Tyyppi on mua vuoden nuorempi, ja väittää olevansi... *rykäisy* -niin vitun viisas? Uskaltaa jopa sanoa, että minun pitäisi miettiä mitä sanon, vaikka luulisin että HÄNEN NYT PITÄIS KATTOO SINNE PEILIIN.

Ja saan kestää tätä paska myrskyy hyvän kamuni kanssa minkä hän nostaa parista positiivisesta viestistä! Yritämme olla välittämättä, jopa nauramme, mutta pikkuhiljaa nää vitun hermot palaa. Aina yks tolla moodilla lähes, ja jos yrittää olla mukava, niin enintään saa olla vitsailemassa oikeasti paskoi vitsejä! Jos en naura, koska vitsit ei nappaa, niin siitäkin pitää vittu tietty älähtää? No joo. Nyt eikun kestää taas sitä, että erilaisuuteni on hänestä pahasta, ja kaikki muukin positiivinen mitä oon antan.
-Käännyn varmasti huonolle päälle piaan, en haluakkaan enää kestää iloisuuteni pilaavaa paskiaista... saa piaan tukkia oman suunsa, ja miettii mitä kirjoittaa! Vituttaa moinen 6V käytös sairaasti!!!
TÄMÄ HELPOTTI! Kiitos ylläpidolle, kun viitsitte lukea nämä läpi.
Anonyymi, 1 kommentti
13811 - 28.7.2016 (arvosana: -34)

Yks täys paskiainen tyttö tuolta koulusta on niin parras valo ihmine, ettö katkas ystävyyden mun kaa kun keräsin haluamattani huomiota, JA AI VITTU KU SE PUHU SELKÄNI TAA MUILLE JA YHYTTI RÄÄPÄLE KOVIS POIKAYSTÄVÄNSÄ PERÄÄN, JA vieläpä kun puolustauduin sitä poikaa vastaa ku se vittu meinas hakkaa mut, niin tökkäsin sitä jalkaa, nii mokoma MULKERO MENI KERTOO OPELLEENSA ETTÄ MÄ OLIN KÄYNY SEN PÄÄLLE, JA KUN KYSENE OPE LELLII SITÄ JA ON KOULUN REHTORI, NIIN EI SE KUUNNELLU MUA vaan "enkeli poikaa" ja MINÄ JOUDUIN SAADA SEURAUKSET NISKAAN PERKELE!!!! MÄ KOSTAN TÄN KAVERINI-SILJA! ONNEKS siitä mulkust pääsee eroon....
Anonyymi, 1 kommentti
13809 - 23.7.2016 (arvosana: 1)

Tammiston Citymarket antoi minulle Ikuisen Porttikiellon Alkoholin Hankkimiseen.Tälläistä Elämä on Vantaalla Vittu.Ikuinen Porttikielto Tammiston Citymarketin Kaljan Hankinta Ostoksiin Astui Voimaan 22.11.2015 Alkaen.Kun minä oksensin Tammiston Citymarketin Sisätiloissa.Rikkooko Tammiston Citymarket Suomen Lakia Tässä Alkoholin Hankkimisen Kieltämisessä minulta.Miksi oksentelusta ei saa vain sakkoja.Ja miksi Oksentelun takia sain Ikuisen Myyntikiellon Alkoholin Hankkimiseen Tammiston Citymarketista 22.11.2015 alkaen.
Anonyymi, 3 kommenttia
13808 - 20.7.2016 (arvosana: -2)

Vituttaa ku 11v veli sai samsung galaxy 7 tai jonku tälläsen sit minä haluisin iphone 6s koska mun iphone 5s meni paskaks ku meni vahingos järveen. Sit syy on se että "sulla ei oo rahaa, veljelläs on 1000 euroo tilillä". No vittu ei kai ku äiti pienestä pitäen laitto sen rahat tilille ja anto mun ala-asteel ostaa niil mummin antamil rahoil jotai rumii vaatteita h&m:n lastenpuolelta. vittuu.

Sit ku myytiin niitä kirpparilla nii tietenki äiti saa ittelleen ne rahat niist vaatteist vaik oon ostanu ne sillon joskus omil rahoil... Mä en vaa kestä! Ku haluun vaan ehjän puhelimen jolla voi soittaa ja olla wapis. Enkä haluu mitää samsungii koska haluun oikeesti vaan sen iphonen eikä oo järkee ostaa uutta iphone 5s jostai 200 eurolla koska mul oli se jo vaan haluun sen iphone 6s vittu!

Aina ne hokee et osta omilla rahoilla! No mistä mä vittu rahaa saan!? Oon 14 enkä kuulemma saa tehä kesätöitä jakamalla lehtiä koska meiän asunto tulis sotkuseks ku raahaisin niit lehtii autotalliin oottamaan jakamista. Vittu tää logiikka!

Viikkorahaakaan en saa. En saa rahaa, en puhelinta, en saa tehdä töitä... mitähän vielä?! Ai niin sit äiti vittu pakottaa joka päivä kesätreeneihin ku mä haluisin vaan olla! ja viettää aikaa kavereitten kaa! Itte ei jaksa mennä ees juoksulenkille niin kui se sit mulle väittää et ei sul oo lihakssii mee saatana nyt niihin treeneihin.

Sit joudun parin päivän pääst kolmannelle leirille joka kestää vittu viikon! -.- Aina ne hokee et ei oo nyt rahaa ostaa sulle mitää, nii miks ne sit käyttää rahansa johonki 300e maksaviin leireihin ja kesätreenien maksuun ku en ees vittu haluu niihin!!! Tekee yhteensä tyylii 1000e ne leirit ja kaikki nää treeni maksut. Halvemmalla vois ostaa mulle sen puhelimen.

Mulla on oikeesti vaan 20e taskus rahaa jonka sain mummilt nii miten saan muka 4 viikos iphone 6s?! Tarviin sen ennen koulun alkuu koska en oo menos minkää simpukkapuhelimen kaa kouluu. iha vitun noloo!

"Säästä rahaa säästä rahaa" No vittu ei oo mitää säästettävää ku en saa sitä rahaa mistää! pitäskö laittaa tiskit nii saan 2e viikos??? ei kiitos! Mun elämä on niin Saatanan paskaa! En voi kotookaan muuttaa ku oon 18 koska ei oo sitä vitun rahaa!

Kaveriki sai iphone 6s vaik sen vanha puhelin (iphone 5s) toimi viel ihan hyvin. Sit vanhemmat vaa jauhaa et sil ei oo veljee nii niil on enemmän rahaa ku meillä. No sit sanoin et ei oo mun vika et mul on paska lellitty pikkuveli joka saa kaiken! No eiköhän ne taas ala huutaan ja jauhaan kaikkee paskaa. Ei saatana! Miks elämän pitää olla niin saatanan vaikeeta!
Anonyymi, 3 kommenttia
13807 - 19.7.2016 (arvosana: -65)

Työnantajani on natsimainen nipottava vittumainen akka. Mikään ei riitä eikä mene oikein ja kritiikkiä tulee vähän väliä, aivan sama kuinka hyvin työnsä tekee ja antaa parhaansa. Sitten kun pieni virhe tulee niin ollaan jo saatana kurkussa kiinni. Ongelmatilanteista ei melkein uskalla mainita raivonpuuskan pelossa, mutta ainahan ne virheet lopulta paljastuu ja sitten sitä vasta tullaankin niittaamaan. Lisäksi tämä suosii omia lapsiaan töissä, saavat oikein erikoiskohtelun. Ruokatauolla on pakko syödä täällä maksusta tai sitten näkee nälkää, omia eväitä ei edes ulkona saa syödä. Hermot menee, voisiko joku tulla lyömään tuota ämmää...? Kiitos ja aamen.
Anonyymi, 0 kommenttia
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa