/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 13865 - 13854

13865 - 27.9.2016 (arvosana: -38)

haistakaa kaikki vittu.
Anonyymi, 3 kommenttia
13864 - 26.9.2016 (arvosana: 7)

Voi VITTU! Monialaiset oppimiskokonaisuudet ovat PERSEESTÄ! Nyt on TÄTI-MINISTERI JA TÄTI-TÄDIT päässeet opetushallituksessa vauhtiin ja ovat kyllä kehitelleet sellaisen persläven, että ei ole rajaa. HELEVETTI.
Anonyymi, 1 kommentti
13863 - 24.9.2016 (arvosana: 17)

Rasismi sitä rasismi tätä. Kaikki tämän planeetan ongelmat ilmeisesti johtuu valkoisen lihaa syövän heteromiehen olemassaolosta. Mikä saatanan Illuminati pauhaa tällä planeetalla manipuloimassa ihmisiä toisiaan vastaan?
Huolestunut, 1 kommentti
13862 - 24.9.2016 (arvosana: 4)

Mulla on ollut kuukauden vasen suunpieli halki ja en tiiä et mitä helvettiä tekis sille. Näyttää helvetin kamalalta ja kiinnittää huomiota ja jatkuvasti repee uusiks. Helvetti auttakee te viisaammat ihmiset, meen vitutuksen rajoilla.
Anonyymi, 9 kommenttia
13861 - 23.9.2016 (arvosana: -38)

Mulla on tänään vittu kaks uusinta koetta ja lisää on vielä ensiviikolla mikä vittu mua vaivaa kun en opi?! Ärsyttää ja stressaa ja olis vielä työssäoppiminenki tulossa ni ei hemmetti ku stressaa!!!! Eilen oli koe joka omasta mielestä meni tosi hyvin mutta silti en päässyt läpi?! Tekee vaan mieli huutaa!!!! VITTU!! Ärsyttää niin pirusti! Haluisin vaa kuolla ihan oikeesti ei tällänen stressin määrä voi olla hyväks kenellekkää!
Anonyymi, 2 kommenttia
13860 - 21.9.2016 (arvosana: -15)

Mua häiritsee ku kaverit aina kerjää remmejä!!!
Anonyymi, 1 kommentti
13858 - 17.9.2016 (arvosana: 27)

Jätin puolitoista vuotta sitten naisen jonka kanssa ei ollut mitään yhteistä, ja kaikki asiat menivät aina ihan päin persettä koska kyseinen nainen ei ollut (eikä ole) täysin terve mieleltään. Hyvää siinä suhteessa oli seksi.

Jätin silloisen naisen, koska vastaan tuli huomattavasti paremmalta vaikuttanut vaihtoehto jos mietitään elämää yleisesti, opiskelee yliopistossa ja silloin oli selkeät suunnitelmat mitä haluaa elämällään tehdä. Harrastettiin myös samoja juttuja. Lopulta käy ilmi että uusi nainen on neitsyt, ja seuraa puolen vuoden selibaatti kun toista ei vaan kiinnosta. Eipä tuo sillon hirveästi haitannut koska oli muuten niin kympin pakkaus. Kun lopulta saatiin seksielämää hiiiiiiitaaaaaaaasti käyntiin niin tuli huomattua että tämä on kyllä ihan paska pano verrattuna siihen edelliseen. Keskustelusta huolimatta ei vaan tunnu onnistuvan millään, ja jos nainen "epäonnistuu" kerran, menee häneltä heti mielenkiinto koko touhuun ja molempia turhauttaa.

Eli käytännössä eletään molemmat puutteessa. Seksiä on jonkin verran, mutta minä en siitä lähtökohtaisesti saa mitään muuta kuin turhautumista irti. Yliopistolla käynti ei tunnukkaan enää kiinnostavan ja tulevaisuus onkin niin hataralla pohjalla. Ja ne harrastukset on kuolleet pois taustalta kun ei vaan kuulemma kiinnosta.

Vaihtamalla ei sittenkään parane.
Anonyymi, 8 kommenttia
13857 - 16.9.2016 (arvosana: -53)

Vituttaa absoluuttisen elämättömät henkilöt jotka käy täällä äänestämässä omaa tarinaansa +1 päivässä ja laittaa muiden tarinoille -1 että omalla tarinalla olisi kaikkein eniten + ääniä. Näin ne tekevät monta kuukautta putkeen. Onneksi niiden tarinat löytää helposti koska ne on aina parhaimpien tarinoiden kärjessä. Jos olisin joku hakkeri niin ottaisin selville niiden tiedot ja pilaisin niiden typerän pikku mielen ja elämän. Nauraisin maha kipeänä.
No life pellet, 3 kommenttia
13856 - 16.9.2016 (arvosana: -28)

Ei helvetti tätä paskaa kun oon enemmän kusessa ku pitkään aikaan ja nyt ois jumalauta kerrankin niitä kuuluisia tsäänssejä: ihastuksen kohde on oikeasti mukava ihminen ja yhen top-3 kaverin kaveri. Ensimmäiset kontaktitkin on jo pois alta. Ongelma: ollaan abeja eli aikaa iskeä se on nyt enää muutama kuukausi ennen ku jatketaan eri reittejä elämässä eikä varmaan enää ikinä nähä kun ei oo mitään syytä (oletan että myös välit top-3 kaveriin viilenee kun ollaan näillä näkymin menossa eri yliopistoihin jos nyt edes päästään). Epäilen kuitenkin vahvasti että onnistuisin sitä mitenkään viettelemään ihan jo siksi että olen reippaasti ylipainoinen ja se taas lajinsa junnusarjojen Suomen mestari. Ja ok, pitää uskoa itseensä jne. mutta kun mä en oikeasti koe painoani mitenkään mahdottoman suurena ongelmana. Laihdutin kesällä 9kg ja nyt olen jatkanut hissukseen, mutta kyseessä on lähinnä oman terveyden takia tapahtunut muutos. En koe että paino alentaa mun itsetuntoa mitenkään erityisesti, vaikka olisihan se kivaa näyttää joltain mallilta. Tiedostan kuitenkin että monet ei nyt vaan tykkää läskistä. Ok, prospektiivisen kumppanin pitää hyväksyä mut sellaisena kun oon, mutta kun itsekin pyrin itseäni muuttamaan niin ??? Ja kun sillä on oikeasti fysiikan puolesta varaa katsoa että kenet viereensä ottaa. Muutenkin siitä on tosi hankala ottaa selvää että nauraako se mun jutuille ihan vaan ollakseen mukava vai siksi että oikeasti tykkää niistä. Antakaa jumalauta vinkkejä tai rukoilkaa tai jotain. Tiedän että kuulostan tosi epäkypsältä ja teiniltä ja tällä saralla varmaan oonkin, kun en oo koskaan seurustellut ja jotenkin nyt tuntuu, että voisi olla jopa mahdollisuuksia kun ollaan kavereina tultu mukavasti toimeen se mitä nyt ollaan ehditty juttelemaan. Näin nopeasti laskettuna olen elämässäni ollut 3 kertaa legitisti ihastunut jossei mitään parin viikon ihannoimisia/julkkisten stalkkaamista lasketa.
Anonyymi, 3 kommenttia
13854 - 14.9.2016 (arvosana: -53)

Vituttaa seku iskä perkele pakottaa käyttää kypärää. Vaikka oon kuin monesti vittu yrittäny perkele sanoa sille että suomessa ei ole kypärävelvollisuutta se vaan on sille " laki ei määrää minua kos minä päätän mitä sinä teet". Sitte se on sille vittu lukitten sun pyörän jos et käytä kypärää. Se sanoo että mun pitäis käyttää jotaki sen isoa kypärää joka näyttää siltä että mulla oli kyrpä naamassa se ei edes suostu ostamaan uutta kypärää terv: iskän vihaaja
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa