/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 14173 - 14163

14173 - 15.1.2018 (arvosana: 12)

Kerrostalo, jonka manipuloiva, häpeämätön, sadistinen asukas on isännöitsijän suojeluksessa. Mahdollisesti isännöitsijän sukulainen? Kyseinen asukas on myös muutamien muiden asukkaiden mielessä ehdottomasti "hyvien asukkaiden" listalla. Ainoa, jonka tiedän ettei ole uskonut suoralta kädeltä hänen sumutukseen, on poliisi. Tiedän että tämä asukas on lirkuttelevaan tyyliinsä valehdellut poliisille päin naamaa. Kun poliisi kertoi tietävänsä totuuden, niin jatkoi vaan valehtelua hymy naamalla. Kyseinen asukas voi kaikessa rauhassa aiheuttaa häiriötä. Vituttaa. Pitäisi pystyä tekemään työhakemuksia. Isännöitsijään ei voi luottaa, enkä tiedä keneen tässä talossa voi luottaa. Haluan pois. Uutta asuntoa tuskin löytyy, ennen kuin olen saanut töitä. En pysty keskittymään täällä. Pitääkö mun lähteä ulos pakkaseen tekemään työhakemuksia?
Anonyymi, 2 kommenttia
14172 - 14.1.2018 (arvosana: 1)

Voi perse. Poltin sitten ruuan uunissa ja nyt kämppä haisee savulle ja kaikki asukkaat vihaa mua. Voisin jäädä tiilikasan alle, kiitos.
Anonyymi, 1 kommentti
14171 - 14.1.2018 (arvosana: 21)

Pakko käyttää e-pillereitä PCOSin takia, mutta hiton haittavaikutukset! Tai no eihän mikään pakko ole, mutta ilman e-pillereitä tuntuu väärältä. Tuntuu, että on pakko saada naishormoneja lisäväää ja mieshormoneja vähentävää vaikutusta, koska kuvottaa se oma hormonitoiminta. Kärsin kovasti siitä, että näytän ulkoisestikin hormonitoiminnan takia ihan mieheltä. Olen ihan sairaan ällöttävän ruma!

Mutta e-pillerit tekee musta lyhytpinnaisen, välillä suorastaan raivoavan, mikä vaikuttaa vähäisiin ihmissuhteisiin joita mulla on. Eikä oo kun perhe/sukulaiset. Ja pelkään myös e-pillereiden vaikutuksia terveyteen. Gynelle tuli vähän valehdeltua, ettei suvussa ole mitään sydän-/verisuoniongelmia, että varmasti saisin e-pillerit. Onkohan se paha.

Näyttää, että verisuonet pullottaa entistä enemmän, ja hampaisiin tulee koko ajan lisää sellaista valkoista kiinteää juttua, mikä varmaan johtuu pillerien aiheuttamasta limakarvojen kuivuudesta. Kun herään, niin suussa tuntuu kuivalta ja suorastaan polttavalta.

E-pillerien lopettamisvaikutuksetkin kauhistuttaa. En ikinä käyttäisi näitä, ellen kokisi sitä pakoksi. Maksaisin vaikka molemmat jalkani, jos vain saisin näyttää naiselta. Ei tässä mikään auta. Oli typerää toivoa, että jotkut säälittävät e-pillerit edes auttaa mitään. Mutta aina kun on se viikon tauko e-pillereissä, niin sen loppuessa tuntuu, että on pakko saada taas hormoneita niistä, tuntuu kuin naama alkaisi muuttua tauon aikana miehekkäämmäksi, mutta en tiedä kuvittelenko. Vaikea lopettaa näiden käyttöä haitoista huolimatta. Haluaisin olla luonteeltani yhtä "rento" kuin ennen...
Anonyymi, 0 kommenttia
14170 - 14.1.2018 (arvosana: 28)

En edes tunnista (enää?), milloin ihmissuhde on hyväksikäyttöä ja milloin ei. Eihän mitään ihmissuhdetta ole hyvä ylläpitää, jos siitä ei "hyödy" edes sen verran, että viihtyy toisen kanssa. Mutta missä tulee se raja, että se hyväksikäyttö on vääränlaista hyötymistä?

En usko että kukaan halua muuten vain olla seurassani. Näen tiettyjä ihmisiä yleensä vain silloin, kun heillä ei ole rahaa. Luulin että yhdellä ihmisellä on aina jatkuva rahapula, mutta omian sanojensa mukaan ei olekaan - eli hän ei vain ole yhteydessä niin paljon silloin kun hänellä on rahaa. Kerran hän jopa myönsi, että hän tuhlasi rahaa viikolla, kun tiesi minun tulevan viikonloppuna käymään. Soitti viikolla ja kysyi tulenko viikonloppuna. Eli jos en olisi tullut käymään, niin hän olisi säästänyt rahojaan viikonlopulle. Ajatteli siis, että lainaan hänelle rahaa, tehdään yhdessä ruokaa (jonka minä maksan, jos hän valmistaa) tms. Eli ei niin, että antaisin hänelle mitään ilmaiseksi hyömättä siitä itse. Mutta silti tuntuu hyväksikäytetyltä. Hän ei kuitenkaan sellaista ikinä myöntäisi eikä muutenkaan koskaan ole samaa mieltä kanssani, jos hän mielestäni tekee jotain väärin, vaan vika on aina jotenkin minussa. Että jos valitan asiasta, niin olen hankala. Epäilen itseäni ja hahmotuskykyänikin. Olenko ihan vainoharhainen ja kohta jossain psykoosissa, kun vain kuvittelen asioita, vai mitä oikein tapahtuu?
Anonyymi, 3 kommenttia
14169 - 11.1.2018 (arvosana: 8)

Olen parisuhteessa mut silti yksinäisempi kun jos olisin sinkku
Anonyymi, 2 kommenttia
14167 - 11.1.2018 (arvosana: 3)

Vittuunnuin aiemmin mainitusta terrori-isku-uhosta aiemmassa avautumisessani, ku työkaveri kitisi että siihen puuttuminen rajoittaisi sananvapautta.


Sen uhoajan kitinä: hän haluaa haastaa ymmärtääkseni poliisin oikeuteen vapaudenriistosta (tutkinnan vuoksi, mutta uhoajan mielestä ei ole tapahtunut mitään tutkimisen arvoista, koska ei ole omien sanojensa mukaan ollut tosissaan).

Ja työpaikkani kunnianloukkauksesta, koska hänen kunniaansa loukkaa, että vartijoille jouduttiin ilmottaan tästä ja sanomaan että pitävät silmänsä auki uhoajan varalta. Oli hänestä mustamaalaamista väittää vartijoille että hän voisi olla vaaraksi.

Tämä nero uhkaili myös täysin tapaukseen liittymättömälle, että menee doxaan tämän netin hämärämarketteihin, koska uskoo että on "vasikoinu" hänet.


Vituttaa ja ahdistaa, koska hän on myös minua uhitellut, koska yrittää/yritti löytää jonkun jota väittää vasikaksi.
14166 - 10.1.2018 (arvosana: 29)

Olen eräässä startupissa töissä koodarina ja ei voi kuin oksentaa tälle nykymeiningille.
Palkka on erinomainen, mutta kaikki muu onkin päin helvettiä ainaki omasta mielestäni.

Itse toimisto on värikkäämpi kuin neonyymin mielikuvitus ja kaikki kalusteet ovat valittu tyyli edellä, jolloin ne ovat mukamas vitun hienoja ja muodikkaita mutta käytännössä aivan kamalia. Tuolit ovat värikkäitä mutta epämukavia, pöydät moderneja mutta epäkäytännöllisiä. Kokoushuoneesta löytyy läjä säkkituoleja ja toimiston nurkassa on saatana vieköön pallo_vitun_meri ja kyseessä ei edes ole mikään "tuo lapsesi töihin" -tier leikkinurkka vaan aikuisten perseilynurkkaus.

Taukotilassa taas on varmaan 15 eri kahvinkeitintä mutta perinteistä juhlamokkaa ilman maitoa ei löydy mistään. Mut hei, onneks voi tehdä itelleen latte macchiato caramel chocolat pillulima cocoan ja koristella sen sörsselillä, karkeilla ja sateenvarjolla. Tai jos kahvi ei maistu niin löytyisi 600 eri lajiketta vihreää teetä tai vaikka soijajuoma tai jos ei muuta niin leväsmoothie.

Itse työnteostakaan ei tule vittuakaan kun työpöydät ovat paskavammaisessa apilamuodostelmassa ilman minkäänlaista yksityisyyttä ja jatkuvasti saa kuumotella ja kuunnella kuinka paskasti koodaavat työkaverit selittävät ammattikorkeakouluajoistaan ja frisbeegolfista ja koirajoogasta. Kaikki työtkin tehdään tiimeissä ja yleensä kenelläkään ei ole havaintoa mistään mutta jotain pitäisi kuitenkin tehdä.

Sitten pitää tietenkin joka helvetin työpäivä olla täynnä ahdistavia yhteisleikkejä, tiimipalavereja ja muuta paskaa - jottei vahingossakaan kukaan saisi tehtyä työajalla mitään järkevää. Jos ei muuta niin kutsutaan saatana Hedberg lounastauon ajaksi rääkymään mikrofoniin ja imitoimaan papukaijan ja Kalle Havumäen risteytystä jotta työpäivä olisi taas mahdollisimman mukava.

Myös vapaalla ei voi olla rauhassa vaan jatkuvasti saa kyselyitä että "joko oot ladannu sen paskakikkareen ku sen on niin kätevä, vähän niinku instan ja snäpin ja telegramin ja ja ja kikin ja tinderin sekoitus - just paras #somealusta #2017. Töissäkin miltei kaikilla kollegoilla menee se 3 tuntia somettamiseen ja siihen oikein kannustetaan.

Välillä oikeasti ihmettelen, että onko tarkoitus edes tehdä töitä vai mitä vittua tuolla lastentarhan ja eläintarhan sekasikiössä on tarkoitus tehdä. Mistä helvetistä se tulos syntyy ja mitä tuolla edes oppii jos työnteko on hello world -tier räpeltelyä.

Joskus harvoin toimistolle tulee pari keski-ikäistä enkelisijoittajaa kokoushuoneeseen istumaan säkkituoleihin, juomaan limapillucocoachocolatcaramel-"kahvia" ja kuuntelemaan startupin vetäjän improvisoitua #selostusta kuinka #metienataantällä. Sijoittajat vaan nyökkäilee ja tuijottaa tyhjyyteen kunnes on saatu puristettua taas lisärahoitus kasaan, jotta perseily voisi jatkua.

Taidan perustaa oman firman, hankkia toimitilat jostain kellarista, sisustaa koko paskan vanhalla martelalla ja juoda sitä saatanan mokkamasterilla keitettyä mustaa kahvia. Asiakaspalaverit pidän kokoustilassa jossa on saatana 24 tuolia ja yksi helvetin iso pöytä jonka ympärillä istutaan katsomassa >faktoja >tilastoja >analyysejä -tier powerpointesitystä jonka jälkeen tehdään TÖITÄ. T-Ö-I-T-Ä sen rahan eteen.

Ja loppuun legendaarinen Testo-man ja Raudo softamaailmaan käännettynä:

Oltiin eilen Startup Saunalla Ens.ion (CEO) ja #Bo-Kristerin (CTO&COO) kaa, meillä oli tarkoitus fasilitoida GROWTH hackathonia! Ei hitto siellä oli pari visiotonta sähköteekkaria kolvaamassa ja piirtelemässä jotain piirikaavioita. Enska sano niille "Me tultiin pivotoimaan nää Fatboyt, et jos väistyisitte noiden teidän skaalautumattomien ja helposti replikoitavien protojen kanssa!". Hahah, pivotoimaan! Kundit valuoi aika nopeesti meidän ideoiden arvon ja lähti siitä veke.

No anyway toisen Fatboyn päälle me laitettiin AMBRONITE-colat. MacBook Prot ja PostIt-laput. Meillä on kaikilla Elon Musk -tarroilla varustetut MacBook Prot, jengi on niistä takuulla kateellisia! PostItit on Hondurasin ruusupuusta tehtyä paperia, ne on UNIIKIT!

Tehtiin siinä sitten lämmittelypitchejä ja lisättiin pöhinää ja disruptiivisuutta pikkuhiljaa, ja otettiin AMBRONITE-cola ryyppyjä, jengi selvästi evaluoi meitä, ne PÖHISI!

Ens.io kerto pitchien välissä motivational quoteja. "The MEANING of life is to give LIFE a meaning" "The best way to predict the future is to CREATE it!" "Whatever you think you can or can't, you're right!" Ei hitto et me voimaannuttiin! Kaikki stagella inspiroitu ihan SAIRAASTI!

No about tunnin kuluttua meidän NARRATIIVIT oli kasvanut riittävästi, isot tarinat vaatii kunnon pohjustuksen. Hitto, nyt oli aika ryhtyä tositoimiin!

Mä liimasin lasioveen 59 PostItiä! Jengi oli pikkuhiljaa tullut piiriksi MEIDÄN ympärille! Hitto jengi supporttas ihan sikana! 1! 2!...3! 4! 5! 6!
Kuus innovaatioiden täyttämää täysin skaalautuvaa visioita yhteen hengenvetoon! Hitto!

#Bo-Rister pukkas vuorollaan vaan 5 ei-niin visionääristä platformi-ideaa, ja sen decki oli aika keskinkertainen, se sais vielä kuulla tästä Twitterissä! Sitte oli Ens.ion vuoro! Enska heitti heti vielä 8 limenväristä PostItiä seinälle! Nyt niitä oli yhteensä melkein 70! EI JUMA!
Laitettiin sen iPhone 7+:sta bluetoothilla soimaan tän hetken kuuminta UG indie elektro-folkia et se sais lisää leveragee! Ja kehuttiin sen firmaa alievaluoiduksi UNICORNIKSI! Enska oli nyt psyykattu ihan rokkistaraksi!
NYT lähti! 1! 2!...3! 4! 5! 6!...7! SEITSEMÄN innovatiivista globaalia completely-outside-from-the-box visiota! Ja millä kasvupotentiaalilla, ihan hockey stick growth -matskua! Crowd oli aivan sekaisin, hitto, ne ei ollut ikinä nähnyt vastaavaa paradigm shiftiä. TÄÄ #RÄJÄHTÄÄ #GLOBAALISTI!

Mentiin sitte vielä hackathonin jälkeen toimistolle downshiftaan, istuttiin joogamatoilla ja juotiin orgaanista pakurikääpäviiniä, mikä oli tehty Elon Muskin ohjeen mukaan. Muisteltiin aikaa kun oltiin Slushilla VOLUNTEEREINA, hitto me oltiin takuulla motivoituneimmat ja näkemyksellisimmät volunteerit mitä on ollut!

Oltiin menossa ulos kun eräs todella hyvän näköinen marketing-gimmat alkoi kysellä kyytii... Mä kysyin siltä et deep dive vai cash-out. Misu sano et deep dive. Käveltiin sitte kohti parkkipaikalla odottavaa Ens.ion taivaansinistä vuoden -81 Nishiki Century fiksiä! Hitto, siinä on tsygä missä on DESIGNER-NÄKEMYSTÄ! Sopii meidän imagoon täydellisesti!

Mä ja misu mentiin Uberilla, kuski lähti renkaat savuten. Misun ote meikän taskussa pullottavasta iPhone 7+:sta (256 Gt versio) tiukentui, kun Tesla Model S 85D kiihdytti päästöttömästi liikkeelle. Pari pönöttäjää mustissa huonosti istuvissa tekokuitupuvuissa vaan jäi haistelemaan kumin käryä parkkipaikalle, kun me häivyttiin pimenevään iltaan penetroimaan markkinoita...
tämmöseks tää on menny, 4 kommenttia
14165 - 9.1.2018 (arvosana: -3)

Töissä tuli sellanen tilanne, että joku oli ilmottanu et siel tulee tapahtuun terroristi-isku (suunnittelija ite uhonnu jossain somessa semi-suljetussa piirissä ja joku vinkannu sen poliisille).

Iskun suunnittelijan kitinät on yks asia mikä vituttaa, mutta eniten vituttaa työkaveri joka alko valittaan siitä kuinka hän on huolissaan siitä että poliisi voi harrastaa tälläistä sensuuria ja rajoittaa sananvapautta (ja loukata yksityisyyttä), kun ottivat tutkintaan tän tapauksen ja nyt mm. seuraa sen somekäyttöä.


Millasessa vitun maailmassa pitää elää, et voi kokea, että on vääryys että poliisi puuttuu siihen ku joku sanoo aikovansa suorittaa joukkosurman?!
14164 - 2.1.2018 (arvosana: 15)

Vittu, ku vanhempien pitää riidellä koko ajan. Kaksi ovea välissä ja ne luulee etten kuule.
Anonyymi, 0 kommenttia
14163 - 1.1.2018 (arvosana: 3)

Vituttaa olla töissä. Työkaveri ei pidä musta ja antaa sen näkyä.. Raskasta.
Onko muilla samoja kokemuksia? Ja kuinka ootte selvinneet siitä?
Anonyymi, 3 kommenttia
Uudemmat       Vanhemmat

4 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet (2)
ajoneuvot (161)
armeija (44)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3100)
juomat (27)
kaverit (511)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (3991)
naapurit (39)
opiskelu (696)
parisuhde (698)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (87)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (361)
tietotekniikka (236)
tv (137)
työ (293)
ulkonäkö (148)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (158)
yhteiskunta (246)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa