/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 14322 - 14313

14322 - 14.7.2019 (arvosana: 2)

Jotkut äidit antavat lastensa tehdä kaupassa mitä tahansa. Se on sitä vapaata kasvatusta.

Kerran kun olin kassalla töissä, lapsi päätti vetää kassan avonaisen portin kiinni. Yleensä portti suljetaan kassan alla olevasta vivusta ja kun lapsi veti porttia, vipu heilahti kassan alla todella lujaa ja kipeästi polvilumpiooni. Kun lapsi oli läväyttänyt portin kolme kertaa kiinni, pyysin tuskissani äidiltä, että hän kieltäisi lastaan.

Äiti veti hirveät kilarit ja huusi minulle: ”Sä oot kaupan kassa. Sä et voi neuvoa mulle, miten lapsia kasvatetaan. Pirkko-Petterin pitää saada kokeilla asioita!”

Sekin on nähty, että lapsi vaeltelee vahtimatta kaupassa ja mättää irtokarkkihyllyllä karkkia kaksin käsin?suuhunsa. Joskus lapset saattavat olla pudottelemassa tavaraa hyllyiltä, kun äiti menee kärryineen eri puolella kauppaa.

Jos näistä tilanteista menee huomauttamaan äidille, saa aina hirveät huudot. Ei puhettakaan, että tenava olisi tehnyt mitään väärää tai että äiti ottaisi vastuun lapsensa tekosista. Syyllinen on kaupan myyjä.

Yritämme vedota siihenkin, että itsekseen kaupassa vaelteleva lapsi saattaa juosta ulos ja jäädä auton alle parkkipaikalla. Siihenkin vanhemmat yleensä huutavat.

Olen pahimmillaan joutunut sanomaan samalle äidille kolmekin kertaa, että lapsesta pitää pitää huolta tai vartija poistaa molemmat kaupasta. Lapsia me emme halua uhkailla vartijoilla, mutta vanhemmat tekevät joskus niin: ”Jos et ole kunnolla, vartija tulee.” Minusta se ei ole oikein.

Kassalla näkee sitä, että kun rahat ovat vähissä, omat tupakat kyllä ostetaan, mutta lapsen pillimehut nostetaan pois hihnalta. Lapsi katsoo vanhemman touhuja silmät suurina ja häntä itkettää, mutta kaupan kassa ei voi puuttua tilanteeseen, vaikka mieli tekisi.

Teinit ovat oma lukunsa. He saattavat tulla aikansa kuluksi sikailemaan kauppaan ja painella kuuttasataa myymälän sisällä, eikä mikään ole turvassa.

Pari ählämipoikaa on ollut ongelma muissakin kaupoissa kuin meillä. Toinen heistä tuli naamani eteen napsuttelemaan sormiaan ja lällättämään: ”Mitä Päivi Räsänen?” He ovat huutaneet päin näköä: ”Vitun huora rasisti, mitä sä muka pystyt meille tekemään?”

Kaksikko oli myös kytännyt, mikä on minun autoni, minkä jälkeen takaikkunassa luki isolla ”vitun lesbo”.

Sain tämän apinoivan parivaljakon kerran kiinni itse teosta, kun toinen heistä pyöri kaupassa kymmenen litran mehutonkka kädessään koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Kutsuin vartijan ja saimme annettua heille puolentoista vuoden porttikiellon. Se oli iso helpotus.

Jotkut teinit varastavat tavaraa ihan surutta. Jos emme näe tilannetta, emme voi sille mitään, vaikka meillä olisikin asiasta aavistus.

Yleensä taskuun sujautetaan ihan pientä tavaraa, niin kuin karkkeja tai meikkejä. Usein puhutaan parin euron arvoisista tavaroista. Pääasia tuntuu olevan, että jotain pystyy varastamaan.

Viemme näpistelystä kiinni jääneet teinit aina ensin taustatiloihin odottamaan poliisia. Varastelua selitetään usein sillä, että ”ei ollut muuta tekemistä” tai ”kaverit yllyttivät”. Kyse ei ole rahasta eikä kukaan varasta nälkäänsä.

Itkevät teinit talutetaan aina tarkoituksella koko kaupan ja kassojen läpi poliisiautoon niin että muut asiakkaat varmasti näkevät. He yleensä anelevat, ettei vanhemmille kerrottaisi mitään. Poliisi kuitenkin vie teinit aina kotiin saakka.

Anonyymi, 3 kommenttia
14321 - 4.7.2019 (arvosana: -2)

Että osaa ihmiset olla ääliöitä! Jos sovitaan et nähään, niin et sä voi jättää ilmoittamatta ettei nähäkään. Tekis mieli heivata sellaset elämästä mutta eipä näköpiirissä ole parempiakaan. Vitsit! Voispa ite vaan kadota elämästä.
Anonyymi, 2 kommenttia
14320 - 4.6.2019 (arvosana: 10)

Vituiksha se uusintatenttiki meni.
juuh..., 0 kommenttia
14319 - 29.5.2019 (arvosana: 11)

Vittu että vituttaa tyhmät ihmiset.
Närkästynyt, 0 kommenttia
14318 - 28.5.2019 (arvosana: 7)

Tässä teille, jotka hingutte töihin insinööri-/suunnittelutoimistoihin, ja kuvittelette sen olevan rentoa haistapaska näpyttelyä, TLDR-versio alasta:
- työtehtävät: paskaa
- käytettävät työkalut/ohjelmat: aivan järjettömän ylihintaista paskaa laatuun nähden
- palkka: alipalkattua paskaa
- yleisesti ja erikseen: suunnittelutoimistoissa kaikki on paskaa paitsi kusi

Annan ammattilaiskärkiä alasta 10+ vuoden kokemuksella. Vaikka tämä tehdään käymällä läpi Altenin sivuilta löytynyt työpaikkailmoitus, niin tämän voi yleistää muihinkin vastaaviin paikkoihin.
https://www.alten.fi/tyo-altenilla/avoimet-tyopaikat/tyopaikka/528-sahkoistyksen-paasuunnittelija

"Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme"

Jos pitää menestyvänä sitä, että rivisuunnittelijan laskutushinta asiakkaalta on luokkaa 50-60 €/h niin HAH!

- SÄHKÖISTYKSEN PÄÄSUUNNITTELIJAA
- Tampereen toimipisteellemme.
- Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu projektien määrittely ja aikataulutehtävät yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Osallistut itse myös varsinaiseen suunnitteluun ja muun suunnitteluryhmän koulutukseen ja ohjaukseen.

Totuus: Projektipäällikkö ei jouda tekemään mitään - yhtään mitään, koska ei itse ehdi, kun on niin monta projektia vedettävänä. Varaudu tekemään itse kaikki aikataulut ja muu projektiin liittyvä paska (kokousmuistiot yms).

Pääsuunnittelijana joudut paimentamaan muita suunnittelijoita ja tarkastamaan näiden suunnitelmat. Jos hyvä tuuri käy, projektia voi olla tekemässä ammattilainen, joka osaa hommansa. Silloin pääsee helpolla. Jos taas ryhmään sattuu idiootti/kokematon, varaudu siihen, että kaikki menee päin persettä. Tuolloin kaikki suunnitelmat pitää käydä suurennuslasin kanssa läpi, jos haluaa ettei paskaa lähde maailmalle.

Niin, missäs välissä meinasit tehdä ne sinulle nakitetut suunnitelmat?

- Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutusta sähkövoimatekniikan alalta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)
- Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten ePLAN, E3, Comos, CADS, NEPLAN ja 3D-ohjelmistojen monipuolinen tuntemusta

Totuus: Autocadin osaaminen riittää, koska et tule koskaan käyttämään ns. älykkäämpiä suunnitteluohjelmia. Se riippuu aivan asiakkaasta minkälaista suunnitteluohjelmaa saat tehtävissäsi käyttää. Jos asiakas on vähänkään fiksu, niin työkaluina saat käyttää valitsemaasi työkalua ja projektin lopussa asiakkaalle riittää, että luovutetaan kaikki muokattavat tiedostot esim. dwg:nä. Tämä on kyllä äärimmäisen harvinaista, omalle kohdalle ei ole sattunut yhtäkään tuollaista tapausta. Jos asiakas on mistään mitään tajuamaton idiootti, jolla on aivan vammainen CAD-ohje (tyyliin: kaikki objektit oltava tasolla 0), pystyt täyttämään dokumentointivaatimukset vain perus_vitun_viivanpiirrolla (blokkejakin tosin voi käyttää) ja tyhmillä teksteillä (=Autocad).

Jos asiakkaalla on käytössään joku omaksi ostettu suunnittelujärjestelmä (esim. Alma, Comos), niin varaudu siihen, että otsassasi on metrin mittainen slerba. Yleensä aina tuo suunnittelujärjestelmä on pistetty pystyyn jonkun projektin sivutuotteena ("ostettiin tällainen systeemi, suunnitelkaa sillä") eli suomeksi sanottuna suurin osa asioista on rakennettu päin vittua sinnue järjestelmään, koska
- järjestelmää ei ole ollut pystyttämässä asioista tietäviä henkilöitä
- kiirekiirevitunkovakiiretehdäniitäprojektinpiirustuksia

Ja kun kerran on se järjestelmä sössitty pystyyn ja ryhdytty tekemään päin vittua niitä asioita, niin sitähän ei edes itkemälläkään muuteta enää mihinkään suuntaan.

Verkostolaskelmaohjelmat on yleisesti ottaen paskaa. Neplania en ole koskaan käyttänyt mutta sillä on lähinnä laskettu keskijänniteverkkoja. Yrityksissä on ollut vain muutamia henkilöitä, jotka tuolla ohjelmalla laskevat. Tavallinen rivisuunnittelija saa sooloilla miten sattuu. Vaihtoehtoja on yleensä muutamia:
- pahimmassa tapauksessa ei minkäänlaisia työkaluja
- käytetään jonkin laitevalmistajan ohjelmaa, esim. ABB:n DOC, Schneiderin Ecodial, Siemensin Simaris
- käytetään itse kyhättyjä excel-taulukoita
- "parempi" vaihtoehto edelliseen verratuna: käytetään jonkun muun kyhäämiä excel-taulukoita, joista ei ymmärretä hevonvittuakaan

Valmiit laskentaohjelmat on hyviä vain jos mitoitettavat piirit on yksinkertaisia (luokkaa kytkinvarokelähtö -- kaapeli -- sähkönkuluttaja). Vähänkään jos tulee kummallisempi piiri vastaan, tai käytössä ei ole juuri sen laitevalmistajan laitteita mitä ohjelma käyttää, niin vituiksi viuhuu, että huhhei!

Laskentaohjelmista Sähköinfon kauppaama Febdok ansaitsee erikseen ihan kunniamaininnan siitä, että miten paskasti ohjelma on voitu suunnitella. Jos yrität valita vaikka suojalaitetta laiterekisteristä, niin joka vitun kerta kun avaat sen laitevalintaikkunan, niin ohjelma jauhaa minuutin tai pari niitä valintavalikoita täyteen. Ja eipä ole ensimmäinen kerta, kun ohjelma ei anna valita jotain tiettyä laitetta vaikka se siellä rekisterissä olisi ja mitään muuta estettä valinnalle ei olisi. Lisäksi löytyy nippu erilaisia muita isompia tai pienempiä ärsyttävyyksiä. Jos mitoituksia joudutaan tekemään vaikka johonkin kerrostalon sähköverkkoon, niin siihen tarkoitukseen tuo ohjelma saattaa olla varauksin OK. Jos suunnittelukohteet ovat teollisuussähköverkkoja, niin "nauti" ohjelman tuomista riemuista.

Yksi mitä tuossa ilmoituksessa ei mainittu on dokumenttien-/tiedostonhallintajärjestelmät. Jos suunnittelutoimistolla ei ole sellaista järjestelmää, niin käänny ja juokse niin helvetin kauaksi kuin vain pääset. Jos projekteissa käytettävä dokumentinhallinta == Windowsin file explorer && verkkolevy, niin ei voi sanoa muuta kuin, että voi Pyhä Apustus sentään. Tuollaisen kombon käyttäjät pitäisi hirttää munistaan sinne paikkakunnan korkeimpaan mäntyyn. On tullut nähtyä muutamia pörssiluokan yrityksiä (ja pienempiäkin hikipajoja), joissa toiminta on ollut tuollaista ala-arvoista paskaa. Työaikaa käytetään siihen, että etsitään sitä tiedostoa jostain alihakemiston alihakemistohelvetistä tai pähkitään, että missäs se oli nyt se viimeisin versio tai bäkuppi tuosta.

- Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
- Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

Asiakaslähtöistä asennetta == jaksat kuunnella asiakkaan vittuilua siitä, kun tuntiarvio/budjetti on ylitetty

- Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
- Öljynjalostamoiden, voimalaitosten ja sähköasemien sähköverkkojen/-järjestelmien suunnittelu-, asennusvalvonta- ja käyttöönotto kokemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

Tervemenoa tekemään suunnittelemia Kilpilahden jalostamolle. On muuten varsin perseestä olevaa hommaa, koska vitumoinen kasa spekkejä, "laatuohjeita" ja suunnittelutyökalut käytännössä:
- Autocad
- Excel
- Word

- Hakijalta odotamme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä, mutta otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja –haluiset hakijat.
- Tarjoamme Sinulle:
- Monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme

Monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia == Kerran kun jämähdät tekemään yhdelle asiakkaalle töitä, niin niistä et pääse eroon vaikka haluaisitkin. Ainoa toimiva keino on sössiä suunnitelmat niin lahjakkaasti, että asiakas ei halua enää sinua suunnittelemaan projekteja.

Kilpailukykyinen == Kilpailukyky revitään suoraan sen suunnittelijan selkänahasta maksamalla paskoja palkkoja. Tiedän yhdenkin tapauksen, joka oli ollut alalla 20 vuotta suunnittelijana mutta palkka oli luokkaa 3,2 k€ (tämä siis n. 2010-luvun alussa). Tainnut vaihtaa työnantajaa vain kerran, joten saa osin syyttää matalasta palkasta itseään.

Ja millä muulla alalla on yhtä vammainen TES-käytäntö, että työajan ulkopuolella tapahtuvasta työmatkustamisesta kaksi ensimmäistä tuntia matkustetaan omaan piikkiin ja vasta sen jälkeen saa korvauksia. Aivan helvetin munatonta touhua liitolta, kun eivät ole tuohonkaan saaneet muutosta! Oli miten oli, joskus saattaa tuntilappuun tulla muuutamia ylimääräisiä liukumatunteja em. seikasta ja kikystä johtuen.

- Työskentelyä pätevien ammattilaisten rinnalla
- Positiivisen, innovatiivisen sekä dynaamisen työympäristön
- Mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa

No vittu jee! Nämähän ne on ne tärkeimmät asiat, jonka takia tuohonkin paikkaan pitäisi hakea into piukeana.

Lopuksi haluan sanoa, että itse tein sen virheen, että jäin liian kauaksi aikaa töihin yhteen toimistoon. Kytkintä olisi pitänyt nostaa jo parin kolmen vuoden jälkeen mutta mistäs sitä tiesi vielä nuorena ja kokemattomana. Kun on pyörinyt alalla näinkin kauan, niin hyppääminen toisenlaisiin hommiin käy aina vain vaikeammaksi. Omalla asuinseudulla sähköalan paikkoja on vain lähinnä näissä haistapaskan suunnittelutoimistossa, joihin en tule enää hakemaan. Tampereen seudulla luulisi olevan enemmänkin laitevalmistajia tai muita vastaavia, jotka maksaa paremmin kuin nämä hikipajasuunnittelutoimistot. Jos olet vähänkään fiksumpi ja osaat ajatella omilla aivoillasi, niin mieti kahdesti haluatko todella olla töissä suunnittelutoimistossa vai jossain muualla. Jos olet nollataulu, joka tykkää hakata samoja tietoja erilaisiin dokumentteihin päivästä toiseen, niin tuo ala on sinulle tehty.
ontääsaatanantyömaa, 0 kommenttia
14317 - 28.5.2019 (arvosana: 9)

Olin isän liikeneuvotteluissa suomi-englanti tulkkina. Meni ihan päin vittua.
Anonyymi, 1 kommentti
14316 - 22.5.2019 (arvosana: 10)

Edellinen viestisi; "Mikseivät ihmiset voi olla aidosti sitä mitä ovat. Miksi pitää esittää? Siitä seuraa vaan hankaluuksia toisille, mutta vielä enemmän itselle."

Nyt kun otit asian esille, minäkin mietin samoin. Miksi ihmisten pitäisi ostaa luottamuksen viemällä jonkun syömään, antamalla lahjoja tai tehdä semmoisia? Sekin on henkisesti epärehellisyyden merkki.
Anonyymi, 0 kommenttia
14315 - 15.5.2019 (arvosana: -2)

Miten vitussa tänne ei ole valitettu enemmän tietotekniikasta ja etenkin paskoista käyttöliittymistä? Arvatenkin suurin osa ihmisistä luulee, että se on oma vika kun ei tulostinohjelmasta löydy vaakatulostusta kymmenessä minuutissa. Tai että ohjelmat eivät ymmärrä, että jos teet hommia jossain folderissa, niin perkele luultavasti haluat tallentaa siihen nyt, ensi kerralla ja jopa huomenna. Et siis halua tallentaa työpöydälle tai johonkin muuhun vitun folderiin, jota et koskaan käytä. Tai että - ei saatanah!
Anonyymi, 0 kommenttia
14314 - 8.5.2019 (arvosana: 27)

Naisten valinnanvapaus on lisääntynyt rajusti viime vuosikymmenten aikana. Nainen voi olla kotiäiti tai käydä ansiotyössä oman halunsa mukaan. Lasten hankinta ei enää ole velvollisuus. Ei ole avioliittokaan, ja siitä pääsee helposti eroon ilmoitusmenettelyllä. Mutta on yksi asia, mikä ei ole juuri muuttunut.

Miehen rooli.

Ollakseen Oikea Mies täytyy miehen ottaa naisten miellyttäminen elämäntehtäväkseen. Hänen täytyy käydä kokopäivätyössä ja nostaa isoa palkkaa, jolla elättää vaimonsa ja lapsensa sekä tietenkin maksaa veronsa, joista suurin osa käytetään naisten hyväksi. Jos miehellä ei ole vaimoa tai tyttöystävää, hänen katsotaan epäonnistuneen elämässään. Luuseri, joka ei hyödytä naisia. Miehen täytyy työskennellä kuukausia elämästään armeijassa tai siviilipalveluksessa. Jos hän kieltäytyy uhrautumasta isänmaan (lue: naisten) hyväksi, heitetään hänet vankilaan. Hänen täytyy myös olla pitkä ja valkoinen, sillä muu ei miellytä naisia. Mikäli nainen kyllästyy mieheen, voi hän tehdä eroilmoituksen ja viedä puolet miehen omaisuudesta sekä lapset mukanaan.

Yhteiskunta hyväksikäyttää miehiä.

Miehen seksuaalisuus on lähtökohtaisesti pahaa ja ällöttävää, joten hänen täytyy pitää halunsa – sekä todelliset että kuvitellut – kurissa. Työpaikalla mies, joka puhuttelee naista tai on tämän kanssa kahdestaan huoneessa, riskeeraa joutua syytteeseen seksuallisesta häirinnästä. Sillä kaikkihan tiedämme, että miehillä on naisten suhteen vain yksi asia mielessä.

Mies tienaa Suomessa samasta työstä vain 90% siitä, mitä nainen tienaa. Kuitenkin valtamediat valehtelevat, että naisen euro on 80 senttiä. Miehet tekevät 4 kertaa enemmän itsemurhia kuin naiset, mutta tästä media vaikenee. Saatetaanpa jopa virheellisesti uutisoida, että naiset yrittävät itsemurhaa useammin kuin miehet. Miehiä hakataan 3 kertaa enemmän kuin naisia, mutta kampanjat vaativat miehiä lupaamaan, etteivät ikinä lyö naista. Perheväkivalta on pääosin naisten aiheuttamaa, mutta siitä ei kukaan ole kiinnostunut.

Yhteiskunta vihaa miehiä.

Miehenä saatat kysyä, mitä hyötyä sinulle on painaa pitkää päivää vain maksaaksesi elatusmaksuja ja kuullaksesi, millainen hyödytön etuoikeutettu kusipää olet. Vastaus on, ettei siitä olekaan mitään hyötyä. Jos raadat hankalan vaimon ja kiittämättömän yhteiskunnan hyväksi, vedät elämäsi WC-pöntöstä alas.

Jos naisista on sinulle vain harmia, käännä heille selkäsi. Jos yhteiskunta ei arvosta sinua, anna sen tulla toimeen ilman. Hylkää naiskeskeinen yhteiskunta ja elä elämää omilla ehdoillasi: rupea MGTOW:ksi!

MGTOW, lyhenne sanoista Men Going Their Own Way, suomeksi Miehet Menossa Omille Teilleen, on liike, joka hylkää naiskeskeisen yhteiskunnan ja elää juuri niin, kuin haluaa – perheen, sukulaisten ja naisten vaatimuksista piittaamatta.

Jokainen MGTOW päättää itse, mihin suuntaan haluaa mennä, mutta useimmat MGTOW:t päättävät välttää avioliittoa. Avioliitto on naiskeskeisen eli gynosentrisen yhteiskunnan tukipilari, joka rajoittaa miesten elämää enemmän kuin mikään muu. Avioliiton ongelma on, että yhteiskunta on jakanut kaikki valttikortit naiselle aina yhteisön odotuksista huoltajuuteen ja elatusmaksuihin asti.

Avioliitossa elävät miehet harrastavat vähemmän seksiä kuin avoliitossa olevat. Tämä johtuu usein siitä, että aviovaimo ottaa sopimuksella sidotun miehensä itsestäänselvyytenä eikä koe, että hänen tarvitsisi tarjota tälle syytä pysyä uskollisena. Syynä saattaa myös olla, että avioliittoon haluava nainen on bilettänyt koko nuoruutensa “pahojen poikien” kanssa ja alkaa kiinnostua avioliitosta vasta parasta ennen -päivämäärän lähestyessä ja kilojen lisääntyessä.

Mies menettää avioon astuessaan vapautensa. Monet naiset katsovat asiakseen päättää, keitä kavereita miehellä saa olla, ja milloin miehen täytyy tulla kotiin. Jos mies ei tienaa enemmän kuin vaimo, on tämä pian tiessään etsimässä kiinnostavampaa seuraa. Irtosuhteita mieheltä ei tietenkään hyväksytä, mutta jos nainen jää kiinni pettämisestä, pääsee hän pälkähästä pirauttamalla, että hän tarvitsi rakkautta avioliiton ulkopuolelta, kun oma mies ei välitä hänestä.

Avioeron iskiessä miehellä ei ole mitään oikeuksia. Jos ero tulee, eivätkä vanhemmat pääse sopuun lasten huoltajuudesta, määrää oikeus lapset tyypillisesti naiselle ja elatusmaksut miehelle. Vaikka mies olisi objektiivisesti katsoen parempi huoltaja, saattavat sosiaalityöntekijät keksiä miehestä tarinoita tuhotakseen tämän uskottavuuden vanhempana. He saattavat esimerkiksi valehdella isän olevan huumeiden käyttäjä.

Välttääkseen aviohelvetin jättää MGTOW avioitumatta. Ja koska yksin asuvalla miehellä ei ole paljon kuluja, ei hän tarvitse suurta palkkaakaan elääkseen. Miksi tehdä työtä, jos ei ole pakko? Tämäkin on MGTOW:lle tyypillinen piirre: hän voi elää osa-aikatyöllä, vapaana yrittäjänä tai kohtuullisilla säästöillä.

Kokopäivätyö on toinen naiskeskeisen yhteiskunnan peruspilareista. Töissä pitää käydä, jotta voi elättää perheensä. Mutta jos ihmiset (lue: miehet) lakkaavat käymästä töissä, mikään ei toimi. Sähköä ei ole, vessat eivät toimi, julkiset liikennevälineet eivät kulje, 70% verotuloista jää saamatta. Yhteiskunta vaipuu horrokseen.

Vaikka kokopäivätyö tuokin paljon rahaa, on siinä myös haittapuolia. Se vie niin paljon aikaa ja energiaa, ettei ihminen jaksa työpäivän ja nukkumaan menon välillä muuta tehdä kuin katsoa hetken televisiota. Se on usein puuduttavan tylsää. Töissä joutuu sietämään ihmisiä, joita inhoaa. Toimistopolitiikka on usein työ työn sisällä, eikä siitä makseta palkkaa. Ihminen ei usein itse pysty vaikuttamaan työtehtäviinsä, vaan hän tekee sitä, mitä johtaja käskee. Toiselle työskentely harvoin motivoi samalla tavalla kuin itselleen työskentely. Lisäksi työpaikat ovat nyky-yhteiskunnassa epävarmoja – kukaan ei voi olettaa voivansa työskennellä samassa työpaikassa koko elämänsä ajan.

Suurehkon palkan autuus alkaa tuntua aika suhteelliselta, jos rahaa ei todella tarvitse niin paljon. Miksei tekisi jotakin sellaista, josta todella nauttii? Ratkaisu on minimalistinen elämäntapa. Mitä pienemmät menot, sitä vähemmän huolta rahan hankinnasta.

Menojen minimoimiseksi on katsottava, mistä kulut syntyvät. Asuminen on yksi suuri kuluerä. Jos pystyt hankkimaan omistusasunnon, säästät joka kuukausi satoja euroja vuokranmaksussa. Kun muutat pois Helsingin keskustasta ympäryskuntaan tai kauemmaksi, putoavat talojen hinnat murto-osaan. Laittaessasi kotona terveellistä ruokaa ravintolakäynnin sijaan säästät myös paljon. Pystyt lisäksi säästämään käyttämällä energiatehokkaita lamppuja ja lämmitystä. Lista mahdollisista säästötoimenpiteistä on pitkä.

Pystyt säästämällä pudottamaan menosi alle 5 000€ vuodessa ilman, että joudut luopumaan mistään tärkeästä. Kulut voit kattaa 1 500€ kuukausituloilla työskentelemällä vain hieman yli 3 kuukautta vuodessa. Matalat vuositulot tarkoittavat myös matalaa veroastetta, mikä on eduksesi.

Näin sinulla on paljon enemmän aikaa itsellesi ja omille harrastuksillesi. Stressitaso laskee, kun ei tarvitse ravata työelämän oravanpyörässä. Rikastumisen mahdollisuus on myös suurempi, jos ihmisellä on yritysidea sekä tarvittava aika sen toteuttamiseen. Aamukahdeksasta iltaneljään työskentelevällä korporaation orjalla ei ole aikaa eikä energiaa toteuttaa itseään illan pimeinä tunteina.

Paitsi, että MGTOW-elämäntyylillä mies voi parantaa oman elämänsä laatua paljon ja nopeasti, saattaa sillä olla myös positiivisia yhteiskunnallisia vaikutuksia. Kun riittävän suuri osa miehistä hylkää työmuurahaisen roolin, tulee kaikille päivänselväksi, ettei yhteiskunta tule toimeen ilman miehiä, ja miesviha menettää suosiotaan. Monet yhteiskunnat ovatkin jo kauhukseen huomanneet, mitä tarkoittaa, kun miehet eivät ole kiinnostuneita yhteistyöstä. USA:ssa miehiä, jotka luopuvat perinteisestä elättäjän ja suojelijan roolista, nimitellään epäonnistuneiksi starttaajiksi (failure to launch) tai ikuisiksi Peter Paneiksi. Häpäisytaktiikat eivät kuitenkaan ole tehonneet, ja on heistä kirjoitettu positiivisemminkin: The Sexodus: osa 1, osa 2.

Japanissa traditionaalisen elämäntavan hylkääjistä käytetään nimitystä kasvissyöjämiehet (Herbivore men, Soushoku danshi). Japanissakin ilmiöön on aluksi vastattu syyttelemällä ja häpäisemällä, sillä pelätään, että voimistuessaan ilmiö tuhoaa Japanin talous- ja väestönkasvun. Kasvissyöjämiesten ilmiöllä on paljon yhtäläisyyksiä MGTOW:hun, ja sitä on myös tutkittu.

Pakon edessä jopa kuurot korvat alkavat kuulemaan. Kun yhteiskunta huomaa, ettei suuri osa miehistä ole enää kiinnostunut sen tarjonnasta, joutuu se tekemään paremman tarjouksen. Ottavatko MGTOW:t tarjouksen vastaan, on kokonaan toinen kysymys.
14313 - 4.5.2019 (arvosana: 13)

Nykypäivän "armeija". Verorahoilla täytyy pitää pystyssä naisten voimafantasioita. Esim. lihaskuntotesteissä ja cooperissa naiset saavat enemmän pisteitä huonommilla tuloksilla.

Naisten touhuja katsotaan helpommin läpi sormien. Jätkät saa runtua helpommin. Vuoden aikana ollessani en huomannut, että naisille olisi edes kertaakaan huudettu.

Vastasin komppanian alokaspisteytyksestä ja jokainen nainen oli huonompi kuin yksikään mies. Kaikki naiset toivoivat AUK ja pääsivät, vaikka pisteet ei olisi riittänyt. Päästäkseen aukkiin, piti pystyä heittämään käsikranaattia yli 30m. Veikkauksia moniko naisista pääsi tuon yli
0

Veikkauksia pääsivätkö nämä kaikki silti aukkiin
kyllä

Vastasin pisteytyksestä myös AUK:issa ja taas naiset pohjakastia. Hylsyjä kokeista, movetusta yli 50% palveluksesta. Leireillä näkyi vain 50% naisista. AUK1 ohi ja naiset koottiin päällikön luokse. Kysyttiin kuka haluaa lähteä RUK. Pahimmat movet ja paskimmat naiset olivat halukkaita ja ylläri he pääsivät. Oma palvelus loppu ja jäin santsariks kessuna. Parasta oli varmaan kun nää rukin käyneet naiset sitten yrittivät käskyttää mua ja tekivät kantelun minusta päällikölle kun en totellut.

Pahin naisyksilö oli kuitenkin jo ihan omaa laatuaan. Hiihtoreissulla tämä ei sitten jaksanut kantaa omaa taisteluvyötään niin vittu minun piti sitten kantaa se. Ja vielä tämänki jälkeen se ämmä puuskutti ja kitisi selän takana kun hiihdettiin. Eikä myöskään jaksanut vaihtaa masin vaihteita, alikersantti istui sit pelkääjän paikalla ja sanoi milloin painaa kytkintä ja vaihtoi vaihteen. Sama nainen myös rupesi itkemään ampumaradalla kun oli 30 astetta pakkasta eikä jaksanut painaa liipaisinta.

eiperkele, 0 kommenttia
Uudemmat       Vanhemmat

2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet (3)
ajoneuvot (162)
armeija (45)
elukat (114)
harrastukset (12)
ihmiset (3119)
juomat (27)
kaverit (515)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4016)
naapurit (39)
opiskelu (704)
parisuhde (702)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (365)
tietotekniikka (239)
tv (137)
työ (299)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (251)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa